Graphilla.com :: Преглед на тема - Some faces

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Some faces

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:07 am    Заглавие: Some faces Отговорете с цитат

Malkko li4ica tuka.Purvoto e za Uni-to, trqbva6e da e dizain na 4iniq(az li4no ne bih ql ot takava 4iniq:))s temperni boi(mrazq da risuvam s boi:(
Vtorot e nedovur6eni i sigurno taka 6te si ostane.Priemam vsqkakvi kritiki.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

4iniata e mnogo gotina!!!! mnogo plasti4na! btw - ne bih iala ot nqkoi koito me gleda...taka;)
jivata kartina, koiato izliza izpod racete ti sy6to e mnogo krasiva (ima malko gre64ici v proslovutata anatomia oba4e, no ne sa fatalni...ima nqkakvo leeeko izkrivqvane na lqvo...struva mi se, no tova ne i pre4i da prodyljava da si e krasiva;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
amateur

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodarq.
Izkrivqvaneto na lqvo iskah da izglejda kato 4e li ednoto i ramo e vdignato nagore ama ne se polu4i.Anatomiqta......abe dokato ne postigna jelaniq rezultat s neq 6te vijdate ot mene samo li4ica, 6toto me e sram da pokazvam anatomiq zasega:))))
Върнете се в началото
amateur

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mejdu drugoto tova s 4iniqta mi pomogna da razbera k'vo zna4i stilizaciq.to az sum go znale donqkade, no ne znaeh kak se nari4a.daskal me svetna i mi iznese edna kratka lekciq za stilizaciqta, sled kato razbra 4e sum mu bqgal ot 4asovete:))))
Върнете се в началото
Ula

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 10:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

има нещо извънземно в това женско лице и то е заради пропорциите на оделните неща спрямо цялото... те (очи, уста, нос) са големи за това лице и поставени на близки разстояния, но смятам, че това си има своето очарование... има приятно и меко излъчване...

колкото до лицето в чинията... добре е почнало да става (смятам че очните дъна трябва да са тъмни, защото в момента стои повече като маска)... но аз лично не бих хапвала в негова компания ;)

постоянно ще се притеснявам, че някой се задушава докато аз ям :))))
Angua

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 11:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

haresvat mi i dvete, naistina ima malko krivvane v lqvo na vtorata - pri cheliustta , koeto mislq lesno mojesh da korigirash i malko me pritesniava perspektivata na moliva:) vzemi go zavyrshi vse pak :)
Върнете се в началото
amateur

МнениеПуснато на: Вто Фев 24, 2004 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da smqtam da go dovur6a, no nqma da e skoro, 6tot trqva da praq za daskalo, nqkav bio-mehanoid v nqkolko razli4ni situacii.N6to kato komiks.Travq da go napraq do 15 mart.Ako uspeq 6te postna nqkolko skici na bio-mehanoida.Thanks for comments:)))
Върнете се в началото
batMAN

Местожителство: ???

МнениеПуснато на: Сря Фев 25, 2004 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

... ima6 napreduk, risunkite ti davat mnogo material za sustavqneto na interesen psihoprofil otnosno tvoqta li4nost :)))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети