Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
amateur

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:07 am Заглавие: Some faces |
|
|
Malkko li4ica tuka.Purvoto e za Uni-to, trqbva6e da e dizain na 4iniq(az li4no ne bih ql ot takava 4iniq:))s temperni boi(mrazq da risuvam s boi:(
Vtorot e nedovur6eni i sigurno taka 6te si ostane.Priemam vsqkakvi kritiki.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:23 am Заглавие: |
|
|
4iniata e mnogo gotina!!!! mnogo plasti4na! btw - ne bih iala ot nqkoi koito me gleda...taka;)
jivata kartina, koiato izliza izpod racete ti sy6to e mnogo krasiva (ima malko gre64ici v proslovutata anatomia oba4e, no ne sa fatalni...ima nqkakvo leeeko izkrivqvane na lqvo...struva mi se, no tova ne i pre4i da prodyljava da si e krasiva;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:35 am Заглавие: |
|
|
Blagodarq.
Izkrivqvaneto na lqvo iskah da izglejda kato 4e li ednoto i ramo e vdignato nagore ama ne se polu4i.Anatomiqta......abe dokato ne postigna jelaniq rezultat s neq 6te vijdate ot mene samo li4ica, 6toto me e sram da pokazvam anatomiq zasega:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:38 am Заглавие: |
|
|
mejdu drugoto tova s 4iniqta mi pomogna da razbera k'vo zna4i stilizaciq.to az sum go znale donqkade, no ne znaeh kak se nari4a.daskal me svetna i mi iznese edna kratka lekciq za stilizaciqta, sled kato razbra 4e sum mu bqgal ot 4asovete:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
има нещо извънземно в това женско лице и то е заради пропорциите на оделните неща спрямо цялото... те (очи, уста, нос) са големи за това лице и поставени на близки разстояния, но смятам, че това си има своето очарование... има приятно и меко излъчване...
колкото до лицето в чинията... добре е почнало да става (смятам че очните дъна трябва да са тъмни, защото в момента стои повече като маска)... но аз лично не бих хапвала в негова компания ;)
постоянно ще се притеснявам, че някой се задушава докато аз ям :)))) _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angua

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 11:14 pm Заглавие: |
|
|
haresvat mi i dvete, naistina ima malko krivvane v lqvo na vtorata - pri cheliustta , koeto mislq lesno mojesh da korigirash i malko me pritesniava perspektivata na moliva:) vzemi go zavyrshi vse pak :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 10:37 pm Заглавие: |
|
|
da smqtam da go dovur6a, no nqma da e skoro, 6tot trqva da praq za daskalo, nqkav bio-mehanoid v nqkolko razli4ni situacii.N6to kato komiks.Travq da go napraq do 15 mart.Ako uspeq 6te postna nqkolko skici na bio-mehanoida.Thanks for comments:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 1:44 am Заглавие: |
|
|
... ima6 napreduk, risunkite ti davat mnogo material za sustavqneto na interesen psihoprofil otnosno tvoqta li4nost :))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|