Graphilla.com :: Преглед на тема - 2-3d predstaviane :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

2-3d predstaviane :)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ahum, LICHNO ... koeto ne predpolaga generalni zakliuchnie... kato naprimer da obezmislim celo edno techenie v izobrazitelnoto izkustvo... tai de, i az ne haresvam Dali, ma tva ne znachi, che surrealizma ne e sashtestvuval.
wicky

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edinstvenoto, koeto ne razbiram syvsem e - za6to trqbva da izglejda kato snimka?! kyde e roliata na risuvaneto togava?!? ina4e podleji na vyzhi6tenie umenieto - opredeleno!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi vij sega.... ima edna shkola... kazva se "photorealizam"... sashtestvuva neide ot kam nachaloto na 60-te. Predpolagam niakoi ot nai-izvesnite ot taz shkola oshte sa jivi, tai che....
mim

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
Mi vij sega.... ima edna shkola... kazva se "photorealizam"... sashtestvuva neide ot kam nachaloto na 60-te. Predpolagam niakoi ot nai-izvesnite ot taz shkola oshte sa jivi, tai che....

от преди няколко века, по-скоро ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nepodgotveni izkazvania, kam 17 chasa v chetvartak ne mi se chetat:)))
wicky

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre de - ne za6titavai "stila" sys shkoli, a sys svoe li4no obqsnenie - s kakvo edna snimka otstypva na risunka - to4no kopie na neia? (zaradi koiato moje da vyznikne spor dali e risunka ili ne...?)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eee...nochna da me iznerviash.... smisala e, shashtia kato na 3D modeliraneto... v smisal, che nekoi neshta ne mogat da badat snimani, shtoto NE SASHTESTVUVAT.... kato naprimer perfektna jena, na perfekten plaj.
skynet

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

de da mojeh i az da pravq takiva slabi risunki lisheni ot smisal...[/quote]
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
dobre de - ne za6titavai "stila" sys shkoli, a sys svoe li4no obqsnenie - s kakvo edna snimka otstypva na risunka - to4no kopie na neia? (zaradi koiato moje da vyznikne spor dali e risunka ili ne...?)

Ще се опитам да ти го обясня така: аз не мога да рисувам изобщо, но понякога правя снимки които изглеждат като акварел или въглен защото така ми се иска. Защо пък да не може рисуващ човек да гони фотореализъм?! Може точно това да му се иска. Изобщо не става въпрос за сравнение, става въпрос за желание, умения и възможности.
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hajime Sorayama ...... ne samo e zjiv, ami ima i oshte dosta kato nego !!!!
Върнете се в началото
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:

ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува...тва мойто обяснение.

пък например дали аз лично го харесвам е съвсееем друг въпрос:)
voltaja

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nai setneeeeeeeeeeee
dobre doshal i ot men
vreme beshe da se pojavish ' ]
wicky

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

R1dler написа:
wicky написа:

ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува...тва мойто обяснение.

пък например дали аз лично го харесвам е съвсееем друг въпрос:)

tova obqsnenie go priemam nai-dobre;)
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Obiasniavam pak !!!

Tova, che na nekoi neshto ne mu haresva, ne znachi nishto poveche ot tova che tochno na toia niakoi neshto ne mu haresva.

Generaliziraneto i predstavianeto na lichni umozakliuchenia kato definitivi govori edinstveno i samo za 2 neshta, koito nema da spodeliam, tai kato mogat da badat istalkuvani kato lichni napadki.

Biah li dostatachno naukoobrazen ???
Add

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
Obiasniavam pak !!!
...................................................
Biah li dostatachno naukoobrazen ???

даааа, даже и на мен ми прозвуча....сложно...)D
auslander

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

R1dler написа:
...ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува...

...ааааами не :)) по-скоро си го обяснявам с доброто овладяване на дадена техника, каквато и да е тя... никъде не иде реч, че ivelin се е впил във фотореализма като кърлеж и възнамерява да използва и прокламира до края на живота си единствено и само това... човекът показва, че може и това, при това го може добре... явно може и други неща, защо го съдим само по тази графика, при това (както си призна и самият той) зле сканирана?
Add

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

auslander написа:
R1dler написа:
...ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува...

...ааааами не :)) по-скоро си го обяснявам с доброто овладяване на дадена техника, каквато и да е тя... никъде не иде реч, че ivelin се е впил във фотореализма като кърлеж и възнамерява да използва и прокламира до края на живота си единствено и само това... човекът показва, че може и това, при това го може добре... явно може и други неща, защо го съдим само по тази графика, при това (както си призна и самият той) зле сканирана?

Aaaaa, i tova beshe slojno...daaa...))))
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

auslander написа:
R1dler написа:

мисълта ми беше чисто принципна и отнесена към съществуването на стила като цяло... мнооого съм далече от идеята да се изказвам... пък камо ли да съдя... за нечии житейски и творчески пътища въз основа на лист хартия.

Последната промяна е направена от R1dler на Чет Мар 11, 2004 6:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lele - nqma da pitam ni6to pove4e...
;)
Върнете се в началото
skynet

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wicky написа:
tova obqsnenie go priemam nai-dobre;)

ama zashto vyobshte trqbva da ti se obqsnqva?
Moje bi prosto choveka e reshil da spodeli neshto svoe, bez da se nujdae ot syveti za nachina si na risuvane ili rolqta mu!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети