Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Adelz
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 6:45 pm Заглавие: PURPLE website !! |
|
|
Emi tuka triabva da napravia design na edna firma s logo deto e lilavavo ... Super truden tzviat da se raboti s, spored men, takache .. iskam inspiration !
Niakoi da znae niakakvi lilavavi sitove, colour combinations. . abe. .kakvoto moje da mi pomogne, davaite tuk please ! Mersi ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 7:00 pm Заглавие: |
|
|
най-лесния вариант е да го комбинираш със сиво
или с някои нюанси на зелено, но границата между хубавото и абсолютно непоносимото е много тънка
всъщност най-добре покажи или дай #хххххх код на лилавото щото от лилаво до лилаво - морета и океани |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Adelz
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 7:23 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | най-лесния вариант е да го комбинираш със сиво
или с някои нюанси на зелено, но границата между хубавото и абсолютно непоносимото е много тънка
всъщност най-добре покажи или дай #хххххх код на лилавото щото от лилаво до лилаво - морета и океани |
Heh emi fsushnost .. moga da izbera lilavia tzviat da polzvam, takache davaite i komentari za koi #xxxxxx ! Prosto triabva da e lilav.. moje bi malko po tumnichak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2004 12:52 am Заглавие: |
|
|
е ми почвай
това си е твоя работа
нашата ще дойде като направиш поне 70% от сайта |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Adelz
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2004 8:56 am Заглавие: |
|
|
lol .. yes ma'am :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2004 10:45 am Заглавие: |
|
|
Nawremeto sun.com imaha lilav design. W momenta e smenen. Mojesh da widish ot web archiva tuka:
[url]http://web.archive.org/web/*/http://www.sun.com[/url]
Niakyde okolo godinite 2000 naprimer.
Pri po-standartni reshenia se prawi slednoto:
gledai da imash bial background na site-a za da moje po-lesno da wmyknesh topli (nasiteni) podchertawashti cwetowe kato oranjewo ili zeleno primerno pod formata na ornamenti ili links color. Tuka ideiata e sychetawane na topli/studeni cwetowe, kydeto primame che lilawoto e studen cwiat. Otnosno samoto lilawo, po wyzmojnost gledai da ima niska nasitenost za sluchai kydeto se tyrsi po-strogo poslanie ili po-nasiteni cwetowe za po-jiwo poslanie - razbira se pak wsichko opira do konkretnia sluchai.
Towa sa nakratko idei, no razbira se winagi moje da se izmisli i po-razlichno ot tazi shema.
Uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Adelz
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2004 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Mersi za ideite ! Az shte si poigraia ... i shte vidim kakvo shte se poluchi :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|