Graphilla.com :: Преглед на тема - PURPLE website !!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PURPLE website !!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Adelz

Местожителство: Dubai

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2004 6:45 pm    Заглавие: PURPLE website !! Отговорете с цитат

Emi tuka triabva da napravia design na edna firma s logo deto e lilavavo ... Super truden tzviat da se raboti s, spored men, takache .. iskam inspiration !
Niakoi da znae niakakvi lilavavi sitove, colour combinations. . abe. .kakvoto moje da mi pomogne, davaite tuk please ! Mersi !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2004 7:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

най-лесния вариант е да го комбинираш със сиво
или с някои нюанси на зелено, но границата между хубавото и абсолютно непоносимото е много тънка

всъщност най-добре покажи или дай #хххххх код на лилавото щото от лилаво до лилаво - морета и океани
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Adelz

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2004 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
най-лесния вариант е да го комбинираш със сиво
или с някои нюанси на зелено, но границата между хубавото и абсолютно непоносимото е много тънка

всъщност най-добре покажи или дай #хххххх код на лилавото щото от лилаво до лилаво - морета и океани

Heh emi fsushnost .. moga da izbera lilavia tzviat da polzvam, takache davaite i komentari za koi #xxxxxx ! Prosto triabva da e lilav.. moje bi malko po tumnichak
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2004 12:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

е ми почвай
това си е твоя работа
нашата ще дойде като направиш поне 70% от сайта
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Adelz

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2004 8:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

lol .. yes ma'am :P
Върнете се в началото
vALE

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2004 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Nawremeto sun.com imaha lilav design. W momenta e smenen. Mojesh da widish ot web archiva tuka:

[url]http://web.archive.org/web/*/http://www.sun.com[/url]
Niakyde okolo godinite 2000 naprimer.

Pri po-standartni reshenia se prawi slednoto:
gledai da imash bial background na site-a za da moje po-lesno da wmyknesh topli (nasiteni) podchertawashti cwetowe kato oranjewo ili zeleno primerno pod formata na ornamenti ili links color. Tuka ideiata e sychetawane na topli/studeni cwetowe, kydeto primame che lilawoto e studen cwiat. Otnosno samoto lilawo, po wyzmojnost gledai da ima niska nasitenost za sluchai kydeto se tyrsi po-strogo poslanie ili po-nasiteni cwetowe za po-jiwo poslanie - razbira se pak wsichko opira do konkretnia sluchai.

Towa sa nakratko idei, no razbira se winagi moje da se izmisli i po-razlichno ot tazi shema.

Uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Adelz

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2004 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi za ideite ! Az shte si poigraia ... i shte vidim kakvo shte se poluchi :P
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети