Graphilla.com :: Преглед на тема - БАХ ТИ И КЪСМЕТА!!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

БАХ ТИ И КЪСМЕТА!!!!
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

U nashe selo analogichen sluchai naskoro.

Izgurme edno golemo SCSI s 30+ min movie deto tryabwashe da deliver-wame na sledwashtiya den. Reagirashe wse edno glawa beshe izdrala tselia boot sector -- demek nikoi i nishto.

Zakachihme go na druga mashina kato slave, i sus edna mnogo dobra programa -- kazwa se GetDataBack -- izmuknahme wsichko na drug HDD. Programata ya ima wuw dwe wersii -- za NTFS i FAT32. Mnogo silno i goreshto wi preporuchwam da opitate tozi wariant ako weche ne ste go probali.

A koito wi e otgoworen za Backup-ite da mu nashibate guza s lozowi pruchki :))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пак ще спомена за Encase. Според статията в PCWORLD можел да възстанови информацията от даден сектор дори аки си записал 7 (с думи - седем) пъти нещо отгоре. Имаше подробно обяснение как става това но не ми се навлиза в подробности. А и не вярвам докато не го видя лично. Обаче не я намерих в нета (говоря за версия 4 и нагоре)
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 11:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
A koito wi e otgoworen za Backup-ite da mu nashibate guza s lozowi pruchki :))))

Bwahahahaha, ne si ot nejnite tipove kato gledam :)))))))))) Svaljaite vsichko shto imate na RW bre, az tuka chetiri shibani dena si opravjam shibanija kompjutar, zaradi nekuv shiban konflikt - ta mi se naloji da instaliram Windows kum 10 shibani puti, za da mi kaje che ima nekuv shiban problem. Prilicha na njakakuv shiban zatvoren krug, ne mojeh da go pusna na shibanija UDMA 66 deba, vse mi dava greshka v shibanija Windows, nakraja go pusnah na shibanija UDMA 33 i trugna deba mama mu deba shibana... Obache posle shibanata sound karta mi dade shiban problem s shibanata zapisvachka, deto mi otne oshte cjal shiban den da razmestvam shibanite kabeli, i nakraia se okaza che shibanata gadna zapisvachka trebe da sedi otkachena kato ne ja polzvam, i nema da ima poveche shibani problemi - dea shibanata skapana rabota dea...
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
....da go pusna na shibanija UDMA 66 deba, vse mi dava greshka v shibanija Windows, nakraja go pusnah na shibanija UDMA 33 i trugna deba mama mu deba shibana...

m.... problemite s tia ATA ne vurveha li 2000 godina bre :oP
horata izmisliha SATA 150 va :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Drone написа:

Bwahahahaha, ne si ot nejnite tipove kato gledam :)))))))))) Svaljaite vsichko shto imate na RW bre, az tuka chetiri shibani dena si opravjam shibanija kompjutar, zaradi nekuv shiban konflikt - ta mi se naloji da instaliram Windows kum 10 shibani puti, za da mi kaje che ima nekuv shiban problem. Prilicha na njakakuv shiban zatvoren krug, ne mojeh da go pusna na shibanija UDMA 66 deba, vse mi dava greshka v shibanija Windows, nakraja go pusnah na shibanija UDMA 33 i trugna deba mama mu deba shibana... Obache posle shibanata sound karta mi dade shiban problem s shibanata zapisvachka, deto mi otne oshte cjal shiban den da razmestvam shibanite kabeli, i nakraia se okaza che shibanata gadna zapisvachka trebe da sedi otkachena kato ne ja polzvam, i nema da ima poveche shibani problemi - dea shibanata skapana rabota dea...

Трябвало е да направиш ъпгрегд преди няколко години. За прилична сума може да се вземе нещо доста по-добро. Мога да ти дам адреси на няколко фирми, дето продават по 1-ва колонка на MOST
Върнете се в началото
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth написа:
Нищо за гледане, разотивайте се, граждани! :)

а ние се опитвахме да помогнеме... ц ц
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:20 pm    Заглавие: Ем... Отговорете с цитат

wicky написа:
morgoth написа:
Нищо за гледане, разотивайте се, граждани! :)

а ние се опитвахме да помогнеме... ц ц

Мани го, Злобар!

:-Р
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
Ky3Mu4 написа:
Drone написа:

Трябвало е да направиш ъпгрегд преди няколко години. За прилична сума може да се вземе нещо доста по-добро. Мога да ти дам адреси на няколко фирми, дето продават по 1-ва колонка на MOST

Tja sistemata si mi e super dobre daje, prosto dvata harda deto imam - po 20 Gb sa mi starite i principno trjabva da rabotat na UDMA 66, ama neshto se butat, ta trjabva da gi puskam na po-bavna skorost, mersi vse pak, kato se pribera v BG shte ti se obadja da me uputish kum njakoia firma :)
Bio

МнениеПуснато на: Съб Май 08, 2004 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vapreki che se obajdam 100 godini sled posta, moga da ti spodelia kak az reshih problema si. Za mesec i polovina mi goria zahranvane 2 pati. Na parvia pat izgoriaha edin 120 GB hdd i edin 30 GB SCSI n a 120 imah bezcenii neshta ot 3 meseca trud.
na vtoroto gorene izgoria 2Xcpu dyno i Ati radeon 9700 pro.

Prosto B3EX 2 Firewire Diska x 120 GB s External zahranvane i tolkova.

Az lichno tva bih preporachal
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Нед Май 09, 2004 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

некой те е бил урочасал - така да знаеш... :)
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 09, 2004 2:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
некой те е бил урочасал - така да знаеш... :)

Бе това си е сероизно уроки да ти кажа.... Уроки за 900$$ не си е никакво уроки направо си е ... бе гадна работа, съчувствам ти Bio аз 25 GB информация загубих че се бях поболял а за тебе незнам...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети