Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 3:14 pm Заглавие: |
|
|
U nashe selo analogichen sluchai naskoro.
Izgurme edno golemo SCSI s 30+ min movie deto tryabwashe da deliver-wame na sledwashtiya den. Reagirashe wse edno glawa beshe izdrala tselia boot sector -- demek nikoi i nishto.
Zakachihme go na druga mashina kato slave, i sus edna mnogo dobra programa -- kazwa se GetDataBack -- izmuknahme wsichko na drug HDD. Programata ya ima wuw dwe wersii -- za NTFS i FAT32. Mnogo silno i goreshto wi preporuchwam da opitate tozi wariant ako weche ne ste go probali.
A koito wi e otgoworen za Backup-ite da mu nashibate guza s lozowi pruchki :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Аз пак ще спомена за Encase. Според статията в PCWORLD можел да възстанови информацията от даден сектор дори аки си записал 7 (с думи - седем) пъти нещо отгоре. Имаше подробно обяснение как става това но не ми се навлиза в подробности. А и не вярвам докато не го видя лично. Обаче не я намерих в нета (говоря за версия 4 и нагоре) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | A koito wi e otgoworen za Backup-ite da mu nashibate guza s lozowi pruchki :)))) |
Bwahahahaha, ne si ot nejnite tipove kato gledam :)))))))))) Svaljaite vsichko shto imate na RW bre, az tuka chetiri shibani dena si opravjam shibanija kompjutar, zaradi nekuv shiban konflikt - ta mi se naloji da instaliram Windows kum 10 shibani puti, za da mi kaje che ima nekuv shiban problem. Prilicha na njakakuv shiban zatvoren krug, ne mojeh da go pusna na shibanija UDMA 66 deba, vse mi dava greshka v shibanija Windows, nakraja go pusnah na shibanija UDMA 33 i trugna deba mama mu deba shibana... Obache posle shibanata sound karta mi dade shiban problem s shibanata zapisvachka, deto mi otne oshte cjal shiban den da razmestvam shibanite kabeli, i nakraia se okaza che shibanata gadna zapisvachka trebe da sedi otkachena kato ne ja polzvam, i nema da ima poveche shibani problemi - dea shibanata skapana rabota dea... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | ....da go pusna na shibanija UDMA 66 deba, vse mi dava greshka v shibanija Windows, nakraja go pusnah na shibanija UDMA 33 i trugna deba mama mu deba shibana... |
m.... problemite s tia ATA ne vurveha li 2000 godina bre :oP
horata izmisliha SATA 150 va :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Drone написа: | A koito wi e otgoworen za Backup-ite da mu nashibate guza s lozowi pruchki :)))) |
Bwahahahaha, ne si ot nejnite tipove kato gledam :)))))))))) Svaljaite vsichko shto imate na RW bre, az tuka chetiri shibani dena si opravjam shibanija kompjutar, zaradi nekuv shiban konflikt - ta mi se naloji da instaliram Windows kum 10 shibani puti, za da mi kaje che ima nekuv shiban problem. Prilicha na njakakuv shiban zatvoren krug, ne mojeh da go pusna na shibanija UDMA 66 deba, vse mi dava greshka v shibanija Windows, nakraja go pusnah na shibanija UDMA 33 i trugna deba mama mu deba shibana... Obache posle shibanata sound karta mi dade shiban problem s shibanata zapisvachka, deto mi otne oshte cjal shiban den da razmestvam shibanite kabeli, i nakraia se okaza che shibanata gadna zapisvachka trebe da sedi otkachena kato ne ja polzvam, i nema da ima poveche shibani problemi - dea shibanata skapana rabota dea... |
Трябвало е да направиш ъпгрегд преди няколко години. За прилична сума може да се вземе нещо доста по-добро. Мога да ти дам адреси на няколко фирми, дето продават по 1-ва колонка на MOST |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:14 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Нищо за гледане, разотивайте се, граждани! :) |
а ние се опитвахме да помогнеме... ц ц |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:20 pm Заглавие: Ем... |
|
|
wicky написа: | morgoth написа: | Нищо за гледане, разотивайте се, граждани! :) |
а ние се опитвахме да помогнеме... ц ц |
Мани го, Злобар!
:-Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Ky3Mu4 написа: | Drone написа: | A koito wi e otgoworen za Backup-ite da mu nashibate guza s lozowi pruchki :)))) |
Bwahahahaha, ne si ot nejnite tipove kato gledam :)))))))))) Svaljaite vsichko shto imate na RW bre, az tuka chetiri shibani dena si opravjam shibanija kompjutar, zaradi nekuv shiban konflikt - ta mi se naloji da instaliram Windows kum 10 shibani puti, za da mi kaje che ima nekuv shiban problem. Prilicha na njakakuv shiban zatvoren krug, ne mojeh da go pusna na shibanija UDMA 66 deba, vse mi dava greshka v shibanija Windows, nakraja go pusnah na shibanija UDMA 33 i trugna deba mama mu deba shibana... Obache posle shibanata sound karta mi dade shiban problem s shibanata zapisvachka, deto mi otne oshte cjal shiban den da razmestvam shibanite kabeli, i nakraia se okaza che shibanata gadna zapisvachka trebe da sedi otkachena kato ne ja polzvam, i nema da ima poveche shibani problemi - dea shibanata skapana rabota dea... |
Трябвало е да направиш ъпгрегд преди няколко години. За прилична сума може да се вземе нещо доста по-добро. Мога да ти дам адреси на няколко фирми, дето продават по 1-ва колонка на MOST |
Tja sistemata si mi e super dobre daje, prosto dvata harda deto imam - po 20 Gb sa mi starite i principno trjabva da rabotat na UDMA 66, ama neshto se butat, ta trjabva da gi puskam na po-bavna skorost, mersi vse pak, kato se pribera v BG shte ti se obadja da me uputish kum njakoia firma :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 08, 2004 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Vapreki che se obajdam 100 godini sled posta, moga da ti spodelia kak az reshih problema si. Za mesec i polovina mi goria zahranvane 2 pati. Na parvia pat izgoriaha edin 120 GB hdd i edin 30 GB SCSI n a 120 imah bezcenii neshta ot 3 meseca trud.
na vtoroto gorene izgoria 2Xcpu dyno i Ati radeon 9700 pro.
Prosto B3EX 2 Firewire Diska x 120 GB s External zahranvane i tolkova.
Az lichno tva bih preporachal _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 2:10 pm Заглавие: |
|
|
некой те е бил урочасал - така да знаеш... :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 2:31 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | некой те е бил урочасал - така да знаеш... :) |
Бе това си е сероизно уроки да ти кажа.... Уроки за 900$$ не си е никакво уроки направо си е ... бе гадна работа, съчувствам ти Bio аз 25 GB информация загубих че се бях поболял а за тебе незнам... _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|