Graphilla.com :: Преглед на тема - fotos ot poslednoto mi trip4e iz BG

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

fotos ot poslednoto mi trip4e iz BG

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 2:58 am    Заглавие: fotos ot poslednoto mi trip4e iz BG Отговорете с цитат

Razlivite po dunava pri s.Dolni cibur....
6 kadura.... ot ruka... za sujalenie beshe mra4no i vidimosta silno namalena(ina4e shteshe se vidi eheeeiiii navutre u Rumansko)...nebeto ravno byalo ot oblaci..subrano nakraya u shopa real size 56x12cm/300dpi... da sa, ne sum premeril dobre 2 ot kadrite i u4astvat s suvsem malko ina4e shteh stigna metur-a :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 3:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

i dopulnenie ot Lom

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 3:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Pochti 4 prez noshtta e, neshto mi lipsva - lispvat mi Lom i Dunava, eh, napalni mi dushata, mnogo priatno me iznenada - Blagodaria!
A tezi karnove sa mnogo-po interesni otblizo, vsashtnost te sa okolo 30, pomnia kak sled edna buria ot onezi, koito se vihriat samo kari Dunava celia grad prilichashe na obsaden, kolite pluvaha po ulicite, a edin kran beshe derailiral ot viatara i viseshe nad vodata i a-ha da padne - shto li ne me vlecheshe da snimam togava... sledvashtia pat kato hodish mini po blizo do kranovete - poniakoga tam biat kranistite (ima nekva tapotia ot soc. vreme, che na pristanishte ne se snima bez pismeno razreshenie) ili puk moje da si imash prikazka s ciganite, koito rejat metal ot deto dobarat ili kradat ostanalite vaglishta ot raztovarenite vagoni...

Eto edin kadar na Lomskite kranove, koito napravih kato si biah posledno tam zimata, malko e svetlichuk, no prosto informativno:

To mnogo otneseno stana, ama se razvalnuvah, udari mi slaboto miasto prosto :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kalvera

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 9:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми харесва допълнението от Лом, първата и последната, но първата може би без уличната лампа.
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мини, ами като няма небе, сложи му
трябва си им "атмосфера" и атмосфера на тия железа, виж малките какво правят ;)) (малките да не се сърдят след като ги даваме за пример ;)Р)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 11:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mdam ma tva se pak sa fotos za kef, i koi ima vreme sedne se gur4i da muntira nebe :)
na otivane beshe strahotno nebe-to.... ma po zakonite na murfi bateriata kaput :\
nadevah se na sushtite uslovia i na vrushtane, ma ne bi....mutilka
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
мини, ами като няма небе, сложи му
трябва си им "атмосфера" и атмосфера на тия железа, виж малките какво правят ;)) (малките да не се сърдят след като ги даваме за пример ;)Р)

Koi sa tia malkite - vednaga da si kajat! :) ne sa sarda ve, prosto sha ti go pisha na smetkata i drugia pat shte ti se viasna v ofisa s edin kup material za skanirane i shte te nakaram da go izfotoshopish za kompensacia - v protiven sluchai shte te sadia za publichna obida! Poznavma piks - vnimavai :)))))))))))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

снупски, колко пъти да ти казвам - идвай да сканирам, може и да шопим
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети