Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 2:58 am Заглавие: fotos ot poslednoto mi trip4e iz BG |
|
|
Razlivite po dunava pri s.Dolni cibur....
6 kadura.... ot ruka... za sujalenie beshe mra4no i vidimosta silno namalena(ina4e shteshe se vidi eheeeiiii navutre u Rumansko)...nebeto ravno byalo ot oblaci..subrano nakraya u shopa real size 56x12cm/300dpi... da sa, ne sum premeril dobre 2 ot kadrite i u4astvat s suvsem malko ina4e shteh stigna metur-a :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 3:09 am Заглавие: |
|
|
i dopulnenie ot Lom
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 3:49 am Заглавие: |
|
|
Pochti 4 prez noshtta e, neshto mi lipsva - lispvat mi Lom i Dunava, eh, napalni mi dushata, mnogo priatno me iznenada - Blagodaria!
A tezi karnove sa mnogo-po interesni otblizo, vsashtnost te sa okolo 30, pomnia kak sled edna buria ot onezi, koito se vihriat samo kari Dunava celia grad prilichashe na obsaden, kolite pluvaha po ulicite, a edin kran beshe derailiral ot viatara i viseshe nad vodata i a-ha da padne - shto li ne me vlecheshe da snimam togava... sledvashtia pat kato hodish mini po blizo do kranovete - poniakoga tam biat kranistite (ima nekva tapotia ot soc. vreme, che na pristanishte ne se snima bez pismeno razreshenie) ili puk moje da si imash prikazka s ciganite, koito rejat metal ot deto dobarat ili kradat ostanalite vaglishta ot raztovarenite vagoni...
Eto edin kadar na Lomskite kranove, koito napravih kato si biah posledno tam zimata, malko e svetlichuk, no prosto informativno:
To mnogo otneseno stana, ama se razvalnuvah, udari mi slaboto miasto prosto :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 9:54 am Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва допълнението от Лом, първата и последната, но първата може би без уличната лампа. _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 10:07 am Заглавие: |
|
|
мини, ами като няма небе, сложи му
трябва си им "атмосфера" и атмосфера на тия железа, виж малките какво правят ;)) (малките да не се сърдят след като ги даваме за пример ;)Р) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 11:02 am Заглавие: |
|
|
mdam ma tva se pak sa fotos za kef, i koi ima vreme sedne se gur4i da muntira nebe :)
na otivane beshe strahotno nebe-to.... ma po zakonite na murfi bateriata kaput :\
nadevah se na sushtite uslovia i na vrushtane, ma ne bi....mutilka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | мини, ами като няма небе, сложи му
трябва си им "атмосфера" и атмосфера на тия железа, виж малките какво правят ;)) (малките да не се сърдят след като ги даваме за пример ;)Р) |
Koi sa tia malkite - vednaga da si kajat! :) ne sa sarda ve, prosto sha ti go pisha na smetkata i drugia pat shte ti se viasna v ofisa s edin kup material za skanirane i shte te nakaram da go izfotoshopish za kompensacia - v protiven sluchai shte te sadia za publichna obida! Poznavma piks - vnimavai :))))))))))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
снупски, колко пъти да ти казвам - идвай да сканирам, може и да шопим |
|