Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CyberCrime
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 1:56 am Заглавие: |
|
|
az uspqh samo pyrviq sait da otvorq...ama tova cyan v/hu jylto...tormoz za o4ite. Atexta :Graeca sunt - non leguntur _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 1:59 am Заглавие: |
|
|
Stranicite sa ogromni ili nqkoi ot tqh zaradi backgrounda.Moje bi zaradi tova ne si uspql da otvorish ostanalite.
Kakto napisah predi pravil sym gi za lichno udovolstvie koeto predpolaga che ne sym jertval kachestvoto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 2:40 am Заглавие: |
|
|
zdrasti,
1-vo da si kaja....ne gi razgledah vsichkite no tezi koito otvorih texta neshto mnogo malyk...ama nasitina mnogo malyk...drugo za site-ovete...mi ne sym az tozi kojto shte ti kazva koe kak e shto e...no moje bi sa mi prekaleno nasiteni site-ovete s cvetove i prochie...(lichno mnenie)
tova poslednoto...intersno e...vse pak e 3D :P ama predpolagam ot kompresiqta se e nacapalo taka... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 2:47 am Заглавие: |
|
|
:)
Cvetovete sa nasiteni zashtoto tova ne e biznes sait/tyrsachka/portal/tn
Po-gore pisah che ne sa orientirani kym masoviqt potrebitel daje bih gi okachestvil poveche kato lichni stranici otkolkoto kato nqkakav proekt.
Poslednoto e zacapano zashtoto ima radiositi efekt ot sinioto styklo.
Toest svetlinata kato rpemine prez stykloto ostavq na povyrhnostta sqnka koqto moje da se vazprieme i kato "nacapano" da.Smisala e da se podchertae prostranstvoto v stranictata.
Poslednata q napravih vchera za 4 chasa i vse oshte editvam.
I vse pak nqkoi shte dade li savet kakyv e podhodqshtiqt nachin spored nego za tekst varhu tezi butoni ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 7:41 am Заглавие: |
|
|
Well inspiration strikes at 7:05 AM
Heres the result...
WARNING !!! File size 300kb. !!! Samo kartinka i primeren buton !!!
http://www.artificial.cult.bg/Am.swf
Neshto koeto si spomnqm ot Franciq ...
WARNING !!! File size 300kb. Same image !!! Dobaven e tekst ot reklama koqto vyrveshe v France predi hmm 2 years ;)
http://www.artificial.cult.bg/Amjk.swf |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 7:51 am Заглавие: |
|
|
Texta e Ujasno Malak!!!!!! Saitovete sa 'gore-dolu"....t.e. nito zle ,no i nito neshto izklu4itelno. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 8:14 am Заглавие: |
|
|
Hmm teksta deistvitelno e siten.
Takyv e zaradi malkite butoni koito sa chast ot interfeisa.
Razbira se na normalna stranica tekstyt shte byde normal size readable,
no za tezi lichni stranici sym go napravil tolkova dreben saobrazno malkite butoni,koito sa chast ot dizaina.
Kakto vijdash osven interfeisa nqma nishto drugo na tqh.
Kato gi praveh ne misleh dali teksta varhu 4 neraboteshti butona shte se chete ili ne.
However sled kato kazvate che na vsichkite stranici teksta e tvyrde malyk qvno shte trqbva da go imam predvid.
Blagodarq :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 10:26 am Заглавие: |
|
|
Флашовете са куци.
Дизайн няма.
Не ми харесва.
p.s.Картинка и бутон 300kb! че то това е половин презентация! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 3:42 pm Заглавие: |
|
|
Mojesh li da kajesh koe smqtqsh che kuca?
Kakvo moga da podobrq ?
ps. imashe warning za 300kb. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Куци, са защото просто нищо не правят, ама нищичко, само тежат и това е - никакви функционалност или идея.
Дизайн няма, защото една тежка картинка за фон дизайн не прави.
А за предупрежданието - колко човека мислиш, че ще чакат 300kb, за да видят едно бутонче вход?
Alt+F4 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | Куци, са защото просто нищо не правят, ама нищичко, само тежат и това е - никакви функционалност или идея.
Дизайн няма, защото една тежка картинка за фон дизайн не прави.
А за предупрежданието - колко човека мислиш, че ще чакат 300kb, за да видят едно бутонче вход?
Alt+F4 |
Ako beshe prochel nqkolkoto reda koito sym napisal v nachaloto na posta mi tam pishe che predstavqm SAMO web interfeisi koit NE fonkcionirat ?
Nqkoi chete li tova koeto e napisano ili samo otvarqte linkovete i kazvate tova mi haresva tova ne mi haresva ?
Mislqh che tuk sa se sabrali hora koito si pomagat kato obsyjdat rabotata na drugite.
Za sega obache vijdam samo tova mi haresva tova ne mi haresva ?
Kakyv e smisala ?
Moga da vzema malkiqt mi brat i da my pokazvam na nego kakvo sym pravil toi syshto moje da kaje tova e grozno tova mi haresva....
Vaprosa e zashto !
Ako sym zbyrkal s predstavata si molq da mi kajete.Do tuk ne namerih nito neshto polezno nito neshto priatno v tova koeto ste pisali za tezi interfeisi.
Blagodarq za vnimanieto i oshte vednuj molq chetete kakvo sym pisal za tezi stranici predi da pishete mnenieto si tai kato se obezsmislq da pishete che stranicite nefunkcionirat sled kato az veche sym go napisal i to na pyrvite nqkolko reda v tazi tema .
sebastianz55
Sled kato edna kyca kartinka ne pravi dizain iskam da znam kakvo pravi dizaina tai kato sym reshil da premina ot lubitelski saitove kym profesionalni i imenno zaradi tova se nujdaq
ot otgovori koito kazvat ZASHTO a ne prosto hvyrleni dumi v nishtoto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 10:37 pm Заглавие: |
|
|
пич, открий 10-те разлики
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=5395
и професионалст не се събуждаш просто една сутрин
казах ти - не прави нещо дето не ти трябва и няма идея
казах, че не ми харесва и смятам, че за повечето хора би било повече от очевидно - обясних ти също и защо - а и при тебе няма много за обсъждане - поне за това, което си показал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 10:41 pm Заглавие: |
|
|
mi mislq che horata ti kazaha...ti syshto cheti
a vse pak kato se predstavqsh mislq che nqma smisyl da slojish edna kartinka s buton i tova da go vodish kato predstavqne...prepolaga se da pokajesh zavyrsheni raboti ili pone raboti koito da pokazvat neshto...ili gresha neshto? A kolkoto do tova che ne si chul nishto priqtno...bi trqbvalo da te nakara da se zamislish....a kritiki mislq che imashe..(ili az ne cheta dobre)
hajde uspej i pusni neshto zavyrsheno i polzvaemo... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TPECHAT

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 10:45 pm Заглавие: :) |
|
|
nqmah predstava, che vse oshte sa moderni sites ot toa tip... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Ami opitvam se nqkak si da si sverq chasovnika.
I zaradi tova darja da mi bude kazano zashto tova ne e nared ili onova za da moga da vlezq v chas.
Kolkoto do neshto izpolzvaemo shte se postaraq da napravq neshto dobro samo che za tova mi trqbva vashata pomosht.
Prosto nemoga da se orientiram v momenta.
Zatova ve molq za pomosht kajete tozi sait e edikakyv si zashtoto edi kakvo si v nego e edi kakvo si i ne e dobre da e taka zashtoto edi kakvo si.
Tova shte mi pomogne da razbera kakvo pravq ne kakto trqbva i da polucha opytvane.
S komentari kato tova e kuco prosto nishto ne razbiram i nemoga da promenq nishto zashtoto neznam koe trqbva da promenqm. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 11:05 pm Заглавие: |
|
|
Последния път когато се опитвах да давам акъл ми набиваха обръчите....ма мина време оттогава:
Сеа - пич, дотука ми стана ясно че ти можеш да отваряш успешно две три програми и да правиш разни работи с тях...един вид да използваш част от арсенала изразни средства(the more the better). Когато правиш някъв сайт почни да мислиш така. Кой го поръчва. От това кой го поръчва зависи какво се опитваш да предтсавиш от него на публиката. Какво иска да каже поръчителя на аудиторията си. Ако е банка например сайта трябва да говори на посетителя за надеждност, стабилност, ако е на спортен клуб сайта трябва да е свеж и да носи темата за дивжение. Нали се сещаш че на погребална агенция не върви визия минаваща през сичките цветове на дъгата. А за корпорация графити стил е примерно абсурдно...така че реално това вече те ориентира какви изразни средства ше прилагаш(работодателя прави имидж с тоя сайт нал'тъй?)
Цветове: цветовете са много хубаво не6то особено ако ги ползваш пестеливо
Практичност - нали няма да сложиш 48 бутона само щот ти е кеф ина 43 да не пише нищо....ако нещо не се НАЛАГА да буде там не го слагай.
И нещо конкретно абстракната визия е визия без тема - тя е инструмент не водеща част на сайта. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 11:18 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | Последния път когато се опитвах да давам акъл ми набиваха обръчите....ма мина време оттогава:
Сеа - пич, дотука ми стана ясно че ти можеш да отваряш успешно две три програми и да правиш разни работи с тях...един вид да използваш част от арсенала изразни средства(the more the better). Когато правиш някъв сайт почни да мислиш така. Кой го поръчва. От това кой го поръчва зависи какво се опитваш да предтсавиш от него на публиката. Какво иска да каже поръчителя на аудиторията си. Ако е банка например сайта трябва да говори на посетителя за надеждност, стабилност, ако е на спортен клуб сайта трябва да е свеж и да носи темата за дивжение. Нали се сещаш че на погребална агенция не върви визия минаваща през сичките цветове на дъгата. А за корпорация графити стил е примерно абсурдно...така че реално това вече те ориентира какви изразни средства ше прилагаш(работодателя прави имидж с тоя сайт нал'тъй?)
Цветове: цветовете са много хубаво не6то особено ако ги ползваш пестеливо
Практичност - нали няма да сложиш 48 бутона само щот ти е кеф ина 43 да не пише нищо....ако нещо не се НАЛАГА да буде там не го слагай.
И нещо конкретно абстракната визия е визия без тема - тя е инструмент не водеща част на сайта. |
Napylno sym saglasen.
Problemyt mi e che dokato si sedq tuk az nqmam porachitel.
Toest ako trqbvashe da napravq biznes sait ili sait na koka kola ili lichna stranica bih se orientiral kakyv da byde tozi sait.
Za biznes saita e neobhodima praktichnost spored men i da ne se nablqga tolkova mnogo na grafikata v nego.Na koka kola saita obache bi moglo da se nablegne varhu poveche ekstri koito da radvat okoto i tn.
Stranicite po gore sa bez ideq zashtoto deistvitelno takava nqma prosto sym sednal napravil sym enshto i tova e.
Ne sym napravil neshto konkretno zashtoto do sega osven na mishev stranicata koqto toi sedeshe i kazvashe tova taka tova onaka drug sait ne sym rpavil.
S drugi dumi nikoga ne bih napravil Google 5 mg sait s podskachashti kalinki i kakvi li ne blinkvashti efekti i tn zashtoto tova e tyrsachka.
Hmm...
Ako moje da mi dadete nqkakva tema po koqto da rabotq i posle da ocenite rabotata mi mislq che shte e nai-dobre.
Da stanete enshto kato porachitel.
Da kajete iskame da napravish edi kakyv si sait koito da kazva edi kakvo si na horata.
Taka shte moga da rabota varhu nqkakva tema i da me ocenite spored tova koeto sym napravil.
Mislq che taka shte e nai-dobre ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 11:22 pm Заглавие: |
|
|
сайт на радио Evergreen*
*това е фиктивно име |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CyberCrime
|