Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hmm

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 8:51 pm Заглавие: ? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally |
|
|
Здрасти ви, голямо е тук и с чудех дали би могло, да попитам за общото "настоение" (в смисал и на посока, отправна точка) при вас ?
Що за форум е това, каква идея влагате в постването тук? ;>
А какво мога да очаквам като "ответна"реакция, ако поствам?
http://www.wwwcomcom.com <- Japan хора..!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 8:57 pm Заглавие: |
|
|
ami kak da se izrazq
posoka - svetlo bydeshte
ideq - da nahranim gladnite po sveta s 5 ribi i 2 hlqba
i predpolagam tova otgovarq i na vyprosa ti "какво мога да очаквам като "ответна"реакция, ако поствам?"
4udq se kakvo o4akvash da polu4ish kato otvetna reakciq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 10:46 pm Заглавие: Re: ? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally |
|
|
Hmm написа: | Здрасти ви, голямо е тук и с чудех дали би могло, да попитам за общото "настоение" (в смисал и на посока, отправна точка) при вас ?
|
Здрасти, наистина си е голямо тук, и наистина би могло посоката на отправната точка е и смисъл и натроение на общата насока, както при нас, така и в Улан Батор.
А ако постваш можеш да "очакваш" реакция, контракция и лека констипация...
Надявам се ме разбра също толкова добре колкото и аз тебе?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Говорим си за ивскувзтво с голямо И.
Понеже думата е абстрактна, повече киснем в "Общи приказки", а отвреме-наврене се оплакваме един от друг в "Книгата за жалби...."
P.S. Говоря за себе си, при това в множествено число, защото наваксвам постовете на поне още 90 човека, които досега не са се изказвали нито веднъж! _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Аз и двамата не ви разбрах....
Но Овенделон правилно каза, че тука много хляб има, за рибата не знам :))). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Май 08, 2004 4:47 am Заглавие: Re: ? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally |
|
|
Hmm написа: | Здрасти ви, голямо е тук и с чудех дали би могло, да попитам за общото "настоение" (в смисал и на посока, отправна точка) при вас ?
http://www.wwwcomcom.com <- Japan хора..!? |
ми де да знам ти какво очакваш от графила:)? аз знам за себе си и някой други от форума. май за всеки е различно. ако постваш такива неща като от линка който е пуснат може спокойно да очакваш че ще бъдеш приет/а във специализирания форум за графики и илюстрации. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 4:41 pm Заглавие: prosto ei taka |
|
|
mi o'k 6tom e taka taka e.az nqma da imam net za izvesno vreme i ne izdarjah da ne postna...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 5:12 pm Заглавие: Re: prosto ei taka |
|
|
Hmm написа: | mi o'k 6tom e taka taka e.az nqma da imam net za izvesno vreme i ne izdarjah da ne postna... |
hmm, ti nali predi izvestno vreme tuka digashe patardii kak toia forum ne ti e na nivoto , na tebe i na "elfa"? back again? mnogo burzo be a? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|