Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bile

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 4:33 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | сега с тея жалки 68 не можеш да стъпиш на хард в пърия град с нея:) на 1.10 имам предвид:) пробвах на сингъл с кракната да вида как е и ми се доплака! жал ми е как ми са прецакали любимия герой тея от Блийз:( |
право думаш, право =( 67-ми паладин на hardcore / players8 / nightmare трябва да ги плескам с шамари, щото с iron maiden curse с един удар съм аут =( за 1.10 говоря _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
@Kekata: Otiwash na http://www.jolt.co.uk, Gamez>Counter-Strike>Servers i si zapiswash nastrani IP-tata na serverite, posle puskash CS, TCP/IP game, pishesh si IP-tata na serverite, i si gotow :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 5:34 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | DR2 написа: | сега с тея жалки 68 не можеш да стъпиш на хард в пърия град с нея:) на 1.10 имам предвид:) пробвах на сингъл с кракната да вида как е и ми се доплака! жал ми е как ми са прецакали любимия герой тея от Блийз:( |
право думаш, право =( 67-ми паладин на hardcore / players8 / nightmare трябва да ги плескам с шамари, щото с iron maiden curse с един удар съм аут =( за 1.10 говоря |
:) представи си фанатизъм(21) включен и с зийл(да речем 4-5 левъл):) и с тоя айрън мейдън де:) как да влеза така при червениьо гад:)?а си представи да ми дига и атак рейтинг и нанасяните поражения някой предмет:) затва сега съм почнал една магьосница да видим до къде ще я избутам:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Imperial, slagash si DoomGL i sme gotowi :)))) Obache, na Doom spored mene nay-yakite karti za Multiplayer sa Purwata na DoomI i Purwata na DoomII (az lichno nai-mnogo obicham DoomI/LevelI :)))) |
7 level е маааалко по-интелигентно, но нямам нищо против и 1во де ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 8:23 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | :) представи си фанатизъм(21) включен и с зийл(да речем 4-5 левъл):) и с тоя айрън мейдън де:) как да влеза така при червениьо гад:)?а си представи да ми дига и атак рейтинг и нанасяните поражения някой предмет:) затва сега съм почнал една магьосница да видим до къде ще я избутам:) |
Абе трябва да играеме диабло 2 с тебе. Моя варварин е много тежък за отпред, дори и на 1.10. А само като видиш името му(Mutiraliq_Guz)
и ти става ясно с к'ви анаболи се е хранил. Мисля че беше от рода на от 40000 до 60000 дифенс. Абе лудница ти казвам. И демиджа не е лош ама атак рейтинга съкс. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 9:06 pm Заглавие: |
|
|
може ма скоро няма да е че е само на 26 засега:( от месец че дали не е и повече седи на тоя левъл:( пък и тва е на хардкор ладер герой. чай да стигна до фрозен орба да понатрупам до 50 и някой левъл и след това;) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 9:17 pm Заглавие: |
|
|
Ти играеш в батъл.нет, нали? _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Еххх, да бе верно. Т'ва е единствената преграда. Ама ша го измислим :))) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 9:31 pm Заглавие: |
|
|
абе играя:) от сума време не съм влизал:( S)(S може да видим тук в бг сървер дали да не се забием макар че на няколко пъти пробвам и се ме избива на псувни ... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 9:38 pm Заглавие: |
|
|
пиши ме и мен, като се уговорите със соул той ще ми се обади. _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|