Graphilla.com :: Преглед на тема - Оплакване

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Оплакване
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 4:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
сега с тея жалки 68 не можеш да стъпиш на хард в пърия град с нея:) на 1.10 имам предвид:) пробвах на сингъл с кракната да вида как е и ми се доплака! жал ми е как ми са прецакали любимия герой тея от Блийз:(

право думаш, право =( 67-ми паладин на hardcore / players8 / nightmare трябва да ги плескам с шамари, щото с iron maiden curse с един удар съм аут =( за 1.10 говоря
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Kekata: Otiwash na http://www.jolt.co.uk, Gamez>Counter-Strike>Servers i si zapiswash nastrani IP-tata na serverite, posle puskash CS, TCP/IP game, pishesh si IP-tata na serverite, i si gotow :))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 4:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sq sh'proam :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
DR2 написа:
сега с тея жалки 68 не можеш да стъпиш на хард в пърия град с нея:) на 1.10 имам предвид:) пробвах на сингъл с кракната да вида как е и ми се доплака! жал ми е как ми са прецакали любимия герой тея от Блийз:(

право думаш, право =( 67-ми паладин на hardcore / players8 / nightmare трябва да ги плескам с шамари, щото с iron maiden curse с един удар съм аут =( за 1.10 говоря

:) представи си фанатизъм(21) включен и с зийл(да речем 4-5 левъл):) и с тоя айрън мейдън де:) как да влеза така при червениьо гад:)?а си представи да ми дига и атак рейтинг и нанасяните поражения някой предмет:) затва сега съм почнал една магьосница да видим до къде ще я избутам:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
Imperial, slagash si DoomGL i sme gotowi :)))) Obache, na Doom spored mene nay-yakite karti za Multiplayer sa Purwata na DoomI i Purwata na DoomII (az lichno nai-mnogo obicham DoomI/LevelI :))))

7 level е маааалко по-интелигентно, но нямам нищо против и 1во де ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 8:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
:) представи си фанатизъм(21) включен и с зийл(да речем 4-5 левъл):) и с тоя айрън мейдън де:) как да влеза така при червениьо гад:)?а си представи да ми дига и атак рейтинг и нанасяните поражения някой предмет:) затва сега съм почнал една магьосница да видим до къде ще я избутам:)

Абе трябва да играеме диабло 2 с тебе. Моя варварин е много тежък за отпред, дори и на 1.10. А само като видиш името му(Mutiraliq_Guz)
и ти става ясно с к'ви анаболи се е хранил. Мисля че беше от рода на от 40000 до 60000 дифенс. Абе лудница ти казвам. И демиджа не е лош ама атак рейтинга съкс.
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 9:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

може ма скоро няма да е че е само на 26 засега:( от месец че дали не е и повече седи на тоя левъл:( пък и тва е на хардкор ладер герой. чай да стигна до фрозен орба да понатрупам до 50 и някой левъл и след това;)
LunatiK

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти играеш в батъл.нет, нали?
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еххх, да бе верно. Т'ва е единствената преграда. Ама ша го измислим :)))
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 9:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе играя:) от сума време не съм влизал:( S)(S може да видим тук в бг сървер дали да не се забием макар че на няколко пъти пробвам и се ме избива на псувни ...
LunatiK

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пиши ме и мен, като се уговорите със соул той ще ми се обади.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети