Graphilla.com :: Преглед на тема - MercedesBenz 600SEL

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

MercedesBenz 600SEL
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AURA

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 4:59 pm    Заглавие: MercedesBenz 600SEL Отговорете с цитат

Eto oshte neshtichko ot men. Edin MercedesBenz 600SEL, koito veche zapochvam da go zavyrshvam. Zasega e bez materiali i po-specialna scena, no tova e zashtoto oshte ne sam modeliral interiora. V skoro vreme i tova shte stane :)). Vse pak iskam da znam kakvo mislite za neshtoto do tuk. Modeliral sam go Rhino kakto vinagi, sled tova export v 3ds max i rendvane s V-Ray.

Edin izgled otzad koito sam go rendval za chudovishtnite 4 chasa, kato se ima v predvid, che ne sam izpolzval nikakvi Raytrace materiali.

Syotvetno izgled i otpred
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AURA

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Predpolagam, che shte zabelejite lipsata na nqkoi povyrhnini po modela. Tova e taka zashtoto vse oshte imam nqkoi neqsnoti otnosno tova kak plygina NPower (s koito importiram v 3ds) reshava, che nqkoi povyrhnini shte gi importira a druga nqma. Predpolagam, che shte popitate zashto ne importiram v Mesh povyrhnini?, kato ideq zvuchi hubavo obache PC-to mi vse oshte e maklo slabichko za takiva eksperimenti.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 8:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vapreki che silata mi ne e v avtomobilite smiatam che si se spravil mnogo dobre, bravo. Chisto s dobar siluet i detayli... Evala.
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 9:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aaa mnogo gotino..
a moje li edin qire da vidim...
davaj sega s materialite i scenata..
btw - be na men li mi e leko blur-nata kartinkata ili neshto sym mnoo zamaqn..?:)

Hajde uspeh
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 9:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a 4udo se tovori samo purvata kartinka i to na 70% gore dolu

no ot tova koeot vijdam moga samo da kaja

PERFEKCIONIST

Evala basi i modela
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Amateus

Местожителство: Ruse

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 9:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aaaa trepach, i az izkam wire :)
Boteff

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo to4no do kolkoto moga da precenq.. super.
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 10:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

даа страшно точно :)! само не знам не трябва ли да има повече подробноси по предната броня? Сигурно бъркам де... просто не съм се заглеждал толкова по брони досега :)
LunatiK

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И гумите евентуално да ги навестят грайфери, но AURA си написа защо някой неща липсват в момента. Иначе супер модел, дай wire pls?
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а аз искам да видя нещо!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
AURA

МнениеПуснато на: Сря Май 12, 2004 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eto i iskanite wireframe-ove. Te sa na rabotniq variant na povyrhninite ot Rhino.
Blagodarq vi za polojitelnite otzivi.
Znachi za lipsata na graiferi po gumite... tova e taka zashtoto sam reshil pone za sega graifera da byde tekstura, pak po-natatyk shte vidim kakvo shte stane.
Za prednata bronq naistina izglejda malko postna, no az po-princip modelirah pyrvata versiq na modela, koqto izleze na pazara prez 1991 godina i beshe mnogo izchistena (stava vapros nai-veche za prednata, zadnata bronq i stranichnite elementi v dolnata chast na vratite). Sled tova prez 1994 godina beshe resheno leko da se promeni vynshnostta na modela, tyi kato spored povecheto hora avtomobila izglejdashe prekaleno tejyk i monumentalen. Promenite zasegnaha nai-veche izbroenite po-gore detaili i bqha s cel vizualno da olekotqt tozi ogromen avtomobil.
Tova e zasega ot men.
Derzaite :)))

Върнете се в началото
AURA

МнениеПуснато на: Сря Май 12, 2004 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a.... i oshte neshto.
Moje li nqkoi da mi kaje na koi drug site moga da si kacha snimkite, taka che da mogat da se vijdat ot chujbina?
Върнете се в началото
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 10:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Moje li nqkoi da mi kaje na koi drug site moga da si kacha snimkite, taka che da mogat da se vijdat ot chujbina?

Ka4i gi na Microsoft.com :))))
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stia ve Microsoft... naprai si account na www.geocities.com tam se vijdat ;)) a i uploada e lesen :) puskai da gi vidim i nie ;)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:58 pm    Заглавие: opaa Отговорете с цитат

opaaa... mnogo dobro modelche se e poluchilo, interesuva me dali imash nyakakvi mezdinni WIP modeli ili kartinki, za da napravim edno Tutorial-che? Hmmm???

uspehi
AURA

МнениеПуснато на: Пет Май 14, 2004 1:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи досега се борих със създаването на един сайт, на който да мога да кача снимките. Мястото за сайта е предоставено от HotBox.ru, така че надявам се да може да виждате руски сайтове. Така или иначе линка е следният:

http://volodka.mail15.com/MercedesBenz.html

За идеята да се направи tutorial по моя Мерцедес смятам, че никак не е лоша, тъй като до колкото съм запознат не са много хората в България, които владеят Rhinoceros (ако сам в заблуда... извинявайте), а пък и учебни материали на български за тази програма не съществуват. Лично аз предлагам да се върна назад в създаването на модела и да Ви преведа стъпка по стъпка през технологията по-която е напревен. За съжаление това няма да се случи в най-близко време тъй като ми предстои сесия и куп други задължения.
Ще се радвам да чуя Вашето мнение по въпроса и евентуално някакви предложения
Върнете се в началото
AURA

МнениеПуснато на: Пет Май 14, 2004 2:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй като за първи път ми се случва да качвам информация на нещо като моя си лична страница, допускам, че ще има известни нередности.
От време на време има възможност някоя от снимките да не бъде показана. Не се отчайвайте. Преповторното отваряне на линка би трябвало да оправя нещата (поне при мен беше така).
Върнете се в началото
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Пет Май 14, 2004 4:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tova v rhinoceros li si go pravil ?
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Май 14, 2004 6:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

абе не им разбирам ни на колите ни на мерцедес-а ама тъй като гледам тва си е невероятно прицизно моделиране!!!!! много ми харесва!!! дали ще го има скоро намапен моделът? да изплака очите де:)
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Май 14, 2004 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

heh braos! mnogo qko e stanalo! i az se byzikah po edno vreme v rhino -mnogo dobra programata, a i ne e trudna za usvoqvane sqkash, no exporta kym max-a ne mojah da opravq kakto trqbva i go zarqzah, shtoto pyk rendera mu neshto ne mi haresa... naistina shte sym happy da vidq tutorial za rhino, osobeno pyk za toq model ;))) puskai, ne se kolebai! Ima koi da gleda ;)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети