Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ИлиянШмилев
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 1:14 pm Заглавие: Re: е ми така е |
|
|
tumbi написа: | ми кво са виновни Банките да
предлагат услуги за които аз трябва да седна да мисля и да им гледам сайта - ами не ме @бе - искам да си свърша работата за 1 минута - интернет бе бате - бързо да стават нещата - клиц клиц
не да седна и да им ровя по сайта - не ме интересува - може да е СУПЕР ЯКИЯ САЙТ НА ГОДИНАТА - боли ма фара - през хурката ми е за техния сайт - те предлагат услуга - искат да ми вземат парите - НЕ АЗ ТЯБВА ДА МИСЛЯ - АЗ СЪМ КЛИЕНТА!!!!!!!!!!! - требва да ми сервират на тепсия и краката да ми измият а после и водата да изпият |
Приятелю, визирам некадърната направа.
Не банката, а "designer" - ите са за бой, дет са си оставили ръцете.
Разбираш ли ме правилно? _________________ 780524 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 1:25 pm Заглавие: Re: е ми така е |
|
|
Шмилев написа: | tumbi написа: | ми кво са виновни Банките да
предлагат услуги за които аз трябва да седна да мисля и да им гледам сайта - ами не ме @бе - искам да си свърша работата за 1 минута - интернет бе бате - бързо да стават нещата - клиц клиц
не да седна и да им ровя по сайта - не ме интересува - може да е СУПЕР ЯКИЯ САЙТ НА ГОДИНАТА - боли ма фара - през хурката ми е за техния сайт - те предлагат услуга - искат да ми вземат парите - НЕ АЗ ТЯБВА ДА МИСЛЯ - АЗ СЪМ КЛИЕНТА!!!!!!!!!!! - требва да ми сервират на тепсия и краката да ми измият а после и водата да изпият |
Приятелю, визирам некадърната направа.
Не банката, а "designer" - ите са за бой, дет са си оставили ръцете.
Разбираш ли ме правилно? |
шмилев... споко човече - не са пени... ти нали си най-добрия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 1:33 pm Заглавие: |
|
|
ем хуу десигнери са виновни - а мениджърите на банките не са хората които са поръчали сайтовете, мениджърите не се грижат за имиджа на банката, PисоаRа на банката също не е виновен
за всичко са виновни десигнерите
ми все ми е тая, да си гонят клиентите кой както може :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Важнуту е да ни плащаш за парну :-P _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|