Graphilla.com :: Преглед на тема - епа да му Уеба и Уебдизайна сиа

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

епа да му Уеба и Уебдизайна сиа
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ИлиянШмилев

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 1:14 pm    Заглавие: Re: е ми така е Отговорете с цитат

tumbi написа:
ми кво са виновни Банките да
предлагат услуги за които аз трябва да седна да мисля и да им гледам сайта - ами не ме @бе - искам да си свърша работата за 1 минута - интернет бе бате - бързо да стават нещата - клиц клиц
не да седна и да им ровя по сайта - не ме интересува - може да е СУПЕР ЯКИЯ САЙТ НА ГОДИНАТА - боли ма фара - през хурката ми е за техния сайт - те предлагат услуга - искат да ми вземат парите - НЕ АЗ ТЯБВА ДА МИСЛЯ - АЗ СЪМ КЛИЕНТА!!!!!!!!!!! - требва да ми сервират на тепсия и краката да ми измият а после и водата да изпият

Приятелю, визирам некадърната направа.
Не банката, а "designer" - ите са за бой, дет са си оставили ръцете.
Разбираш ли ме правилно?
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 1:25 pm    Заглавие: Re: е ми така е Отговорете с цитат

Шмилев написа:
tumbi написа:
ми кво са виновни Банките да
предлагат услуги за които аз трябва да седна да мисля и да им гледам сайта - ами не ме @бе - искам да си свърша работата за 1 минута - интернет бе бате - бързо да стават нещата - клиц клиц
не да седна и да им ровя по сайта - не ме интересува - може да е СУПЕР ЯКИЯ САЙТ НА ГОДИНАТА - боли ма фара - през хурката ми е за техния сайт - те предлагат услуга - искат да ми вземат парите - НЕ АЗ ТЯБВА ДА МИСЛЯ - АЗ СЪМ КЛИЕНТА!!!!!!!!!!! - требва да ми сервират на тепсия и краката да ми измият а после и водата да изпият

Приятелю, визирам некадърната направа.
Не банката, а "designer" - ите са за бой, дет са си оставили ръцете.
Разбираш ли ме правилно?

шмилев... споко човече - не са пени... ти нали си най-добрия
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zing

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ем хуу десигнери са виновни - а мениджърите на банките не са хората които са поръчали сайтовете, мениджърите не се грижат за имиджа на банката, PисоаRа на банката също не е виновен

за всичко са виновни десигнерите

ми все ми е тая, да си гонят клиентите кой както може :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
voltaja

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Важнуту е да ни плащаш за парну :-P
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети