Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:32 pm Заглавие: moare na monitor |
|
|
izviniavam se predvaritelno che puskam temata v dev rubriki, no se nujdaia ot savet i se nadiavam taka da ia vidiat poveche hora, ta problema e slednia: kupiha mi slujeben monitor philips brilliance 107P5 niakoi znae li dali e vazmojno da se napravi nesto po vaprosa s koshmarnoto moare. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:36 pm Заглавие: |
|
|
dobre de, pomislih pone 5 min... ne sam kapacitet goliam... ama kak adjeba monitora moje da ima moare ???? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:38 pm Заглавие: |
|
|
от копчето 'moire'? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Първо на шефа ще отговоря;-)
много лесно може да има моаре - разминаване на лъчите вследствие на неправилна фокусирофка на решетката -същото както при растерната решетка на печат
Във всеки свестен монитор има коригиране на моарето в опциите
ако обаче то не помага се носи на продавача и се взема друг. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:48 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | dobre de, pomislih pone 5 min... ne sam kapacitet goliam... ama kak adjeba monitora moje da ima moare ???? |
to ne e kato pechatarskoto
pogledai malko i shte go vidish kak tancuva
ako ne go vizdash zhachi Diamond Pro:to e mnogo dobro:) _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:50 pm Заглавие: |
|
|
nameri si niakoia programa ot sorta na Nokia test tam imash gotovi screenove na koito se vijda moire i problemi s convergenciata i probvai da go opravish ot opciite na monitora. Ako ne stava po-dobre vurnete monitora.
Borkin toia patern mnogo edar da se vidi hubavo :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
moje bi az ne sam naiasno s terminologiata i zadavam nepravilno vaprosa. pusnah si nokia testa i kakvoto mojah napravih. fokusirovkata e mnogo dobra pone na 1152 na 864 osobenno za cenata na monitora, moje bi tova, koeto me drazni e edrotata na zarnoto? ne znam prosto celia ekran e kato rairan. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 3:38 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | moje bi az ne sam naiasno s terminologiata i zadavam nepravilno vaprosa. pusnah si nokia testa i kakvoto mojah napravih. fokusirovkata e mnogo dobra pone na 1152 na 864 osobenno za cenata na monitora, moje bi tova, koeto me drazni e edrotata na zarnoto? ne znam prosto celia ekran e kato rairan. |
philips brilliance 107P - Dot Pitch 0.25 Mm nema nachin da ti izglejda reshetkata edra :) da ne te pritesniava che monitora izglejda na verikalni ivici ???btw ti kakuv ti e predishnia monitor ??:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 3:51 pm Заглавие: |
|
|
vsastnost tochno tova e problema, naistina izglejda na vertikalni linii. predishnia beshe ibm P76, beshe na baia godinki milia i si beshe napravo razmazan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | vsastnost tochno tova e problema, naistina izglejda na vertikalni linii. predishnia beshe ibm P76, beshe na baia godinki milia i si beshe napravo razmazan |
IBM P76
Display Type : FD Trinitron
Dot pitch : 0.24mm
Moje puk na Philipsa naistina da ti izglejda edra reshetkata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 4:31 pm Заглавие: |
|
|
na-po visoka rezolucia niakak ne me drazni tolkova, no pak opresnitelnata chestota e mnogo niska, a i ne mi varshi rabota poradi drugi prichini. btw, blagodaria za otgovorite na vsichki mai ste triabva da se primiria s novia si monitor |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 6:49 pm Заглавие: |
|
|
а каква е видео картата? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Ge Force 2MX/MX 400 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 8:11 pm Заглавие: |
|
|
абе питам понеже явно има значение! значи мойто мицубиши по-принцип не държеше на 1600х1200 на 100 но с тая радеонка е просто никакъв проблем да кача на 100. мисълта ми е дали нямаш възможност да сложиш друга карта че да се види с нея как ще е... не казвам че е от картата ма знае ли човек... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Az moga da ti otgovoria che za men rezoluciata 1152/864 e optimalna zashtoto pravia samo web stranici, koito zadaljitelno triabva da izglejdat dobre na 800 i na 1024 taka che ako gledam na po-visoka rezolucia vsichko mi izglejda mnogo drebno i ne moga da si predstavia kak ste go vijda klienta. A na tazi rezolucia 100 opresnitelna chestota kartata gi poema bez problem. Osven tova si mislia che vertikalnite linii ne sa ot opresnitelnata chestota, moje i da barkam razbira se. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 8:44 pm Заглавие: |
|
|
а тези линии статични ли са или са плаващи? питам понеже на стария ми монитор се появиха такива плаващи като от вълни по вода ама чак като почна да се разваля. а за картата ако имаш възможност да пробваш не е зле да опиташ. няма да те заболи:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 9:34 am Заглавие: |
|
|
be edva li e video kartata... ili kabela na monitora mnogo malko veroiatno mi se struva. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Liniite ne sa plavashti a statichni, osnovno se zabeliazvat v liavo i v diasno, po-sredata na monitora pochti niama takiva linii, kogato se pusne nokia testa za moare se vijda mnogo iasno, kak v kraishtata na monitora liniite siakash tancuvat i e edno goliamo mazalo. Ako nameria po-dobra videokarta ste probvam obezatelno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 1:23 pm Заглавие: |
|
|
ta, otnovo blagodaria na vsichki za pomosta, nakraia zvannah v serviza, kazaha da go donesa i po vsika veroiatnost steli napravo da go smeniat, ne mi varvi s monitori i tova si e. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|