Graphilla.com :: Преглед на тема - Edin sait za komentari

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Edin sait za komentari

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:16 pm    Заглавие: Edin sait za komentari Отговорете с цитат

Saita e oshte under construction
Shte se radvam na konstruktivna kritika

http://vcc1.gateway.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Laokon

Местожителство: У НАС

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

доста информативно :)

малко куца навигация ама сигурно консервативно е требвало да изглежда

ПС.
таман се интересувах как да участвам в тия присъединителни фондове :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Laokon

Местожителство: У НАС

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

имаш малко правописни грешки

-Лидер и партьори по проекта-
Върнете се в началото
fox

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi to saita e napraven, tai che edva li shte pravish kakvioto i da bilo korekcii :-)
vsashtnost samo moga da kaja, che zelenoto mi e mnogo
ako beshe vkaral oshte niakoi cviat moje bi shteshe da e po neskuchno
inache e extra za info site
fox

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laokon написа:
имаш малко правописни грешки

-Лидер и партьори по проекта-

te ne sa negovi

ne e rabota na web mastera da sledi za takiva neshta
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

надявам се, че флаш картата не е финална а е само за пример и за това не работи
иначе не ми допада изборът на шрифт за "Начало ->" и този на "навигация", като втория ми се види малко голям и с лоши анти алиасинг.
Иначе е ok и ме радва, че документите са в .pdf а не в .doc ;).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
patriot

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da saita naistina e informativen, skoro shte ima i obuchitelni sekcii , no shte budat zad user/pass
karta ne e ready vse oshte, napravil sum samo nqkoi obshtini da se pokazvat kato dobrich naprimer

logoto suhto az sum go pravil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
patriot

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
надявам се, че флаш картата не е финална а е само за пример и за това не работи
иначе не ми допада изборът на шрифт за "Начало ->" и този на "навигация", като втория ми се види малко голям и с лоши анти алиасинг.
Иначе е ok и ме радва, че документите са в .pdf а не в .doc ;).

shrifta e arial 9 px :) i e tolkova maluk zashtoto shte ima dulgi - mnogooo dulgi imena v navigaciata
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

защо не намалиш зелената стрелка и да направиш за всички така
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; както ти е текста
иначе размера на него си е добре мисля
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
patriot

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
защо не намалиш зелената стрелка и да направиш за всички така
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; както ти е текста
иначе размера на него си е добре мисля

ami kolkoto i da q namalq tova nqma da pomogne :) zashtoto verdana n a 9 px e po-golqm ot arial na 9px
rial na 9 px e optimalniq variant
Върнете се в началото
berder

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 12:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe i mene me kefi toia sait samo ei tuka neshto ima...

http://vcc1.gateway.bg/htmls/page.php?category=233

Shto vutreshnia text e tolkova goliam ?!?

Malko e kofti shoto dokata chetesh za kvo stava vupros v nachaloto svikvash s po-malkite bukvi i izvednuj.... bufff niakakuv tekst she ti izvadi ochite !

Uspeh !
Върнете се в началото
pro_01

Местожителство: random

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за размера на текста вече казаха, аз мога да допълня, че ако нещо трябва да е по-голямо и контрастно като текст, то това е заглавието. но предполагам това ще се коригира когато включиш стилове за основния текст, щото сега май си е дефолт шрифта. шрифта на правоъгълниците най-отдолу под текста е по-добре да не е болднат.

тези >> до линковете "още" ще е по-добре да ги смениш със стрелкичките от навигацията в ляво. стреклата на горната навигация също да я направиш такава, защото в момента има 3 стила стрелки, което е в повече. в дясната колонка, иконките за документ са много квадратни - издължи ги и ги сплескай малко. ако не можеш да ги променяш на височина, само ги сплескай. шрифта на горната навигация която подозирам, че е в стил you are here е доста дребен и незабележим. може да стане поне 1-2 тона по-тъмен.

и тук едно напълно персонално мнение - флагчетата винаги са ми бъркали много в здравето ;-) ако няма възможност да се направи текстов линк за език, разчупи формата им - примерно да са подгънати в единия край и те.

дано ти помогна ;-)
Върнете се в началото
patriot

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pro_01 написа:
за размера на текста вече казаха, аз мога да допълня, че ако нещо трябва да е по-голямо и контрастно като текст, то това е заглавието. но предполагам това ще се коригира когато включиш стилове за основния текст, щото сега май си е дефолт шрифта. шрифта на правоъгълниците най-отдолу под текста е по-добре да не е болднат.

тези >> до линковете "още" ще е по-добре да ги смениш със стрелкичките от навигацията в ляво. стреклата на горната навигация също да я направиш такава, защото в момента има 3 стила стрелки, което е в повече. в дясната колонка, иконките за документ са много квадратни - издължи ги и ги сплескай малко. ако не можеш да ги променяш на височина, само ги сплескай. шрифта на горната навигация която подозирам, че е в стил you are here е доста дребен и незабележим. може да стане поне 1-2 тона по-тъмен.

и тук едно напълно персонално мнение - флагчетата винаги са ми бъркали много в здравето ;-) ако няма възможност да се направи текстов линк за език, разчупи формата им - примерно да са подгънати в единия край и те.

дано ти помогна ;-)

znachi razmera na textovete vuv sudurjanieto ne go opredelqm az, toi se pulni ot admin panel i stylovete gi izbirat editorite :)

Pro: suglasen sum za strelkite :) naistina sa v poveche. i cveta na shrifta moje da se promeni da stane oshte po tumen.
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо като кликна върху Плевен и цялата област отива в Ст. Загора? ... може би за подобряване на популацията в южните райони :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
patriot

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
Защо като кликна върху Плевен и цялата област отива в Ст. Загора? ... може би за подобряване на популацията в южните райони :-)

:))) xaxaxa, po-gore bqh pisal che kartata e under construction i che rabotqt samo nqkoi ot oblastite, primerno dobrich
Върнете се в началото
pro_01

Местожителство: random

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

patriot написа:
znachi razmera na textovete vuv sudurjanieto ne go opredelqm az, toi se pulni ot admin panel i stylovete gi izbirat editorite :)

Pro: suglasen sum za strelkite :) naistina sa v poveche. i cveta na shrifta moje da se promeni da stane oshte po tumen.

general override трябва на тия едитори ;-) имам интересни спомени, в които много хора пълнеха един портал всеки по специалността си. язък за лейаута, дето го правих тогава ;-)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети