Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:16 pm Заглавие: Edin sait za komentari |
|
|
Saita e oshte under construction
Shte se radvam na konstruktivna kritika
http://vcc1.gateway.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Laokon

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:30 pm Заглавие: |
|
|
доста информативно :)
малко куца навигация ама сигурно консервативно е требвало да изглежда
ПС.
таман се интересувах как да участвам в тия присъединителни фондове :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Laokon

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:33 pm Заглавие: |
|
|
имаш малко правописни грешки
-Лидер и партьори по проекта- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:37 pm Заглавие: |
|
|
mi to saita e napraven, tai che edva li shte pravish kakvioto i da bilo korekcii :-)
vsashtnost samo moga da kaja, che zelenoto mi e mnogo
ako beshe vkaral oshte niakoi cviat moje bi shteshe da e po neskuchno
inache e extra za info site _________________ The quick brown fox jumps over the lazy dog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:41 pm Заглавие: |
|
|
Laokon написа: | имаш малко правописни грешки
-Лидер и партьори по проекта- |
te ne sa negovi
ne e rabota na web mastera da sledi za takiva neshta _________________ The quick brown fox jumps over the lazy dog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:56 pm Заглавие: |
|
|
надявам се, че флаш картата не е финална а е само за пример и за това не работи
иначе не ми допада изборът на шрифт за "Начало ->" и този на "навигация", като втория ми се види малко голям и с лоши анти алиасинг.
Иначе е ok и ме радва, че документите са в .pdf а не в .doc ;). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:13 pm Заглавие: |
|
|
da saita naistina e informativen, skoro shte ima i obuchitelni sekcii , no shte budat zad user/pass
karta ne e ready vse oshte, napravil sum samo nqkoi obshtini da se pokazvat kato dobrich naprimer
logoto suhto az sum go pravil |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:15 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | надявам се, че флаш картата не е финална а е само за пример и за това не работи
иначе не ми допада изборът на шрифт за "Начало ->" и този на "навигация", като втория ми се види малко голям и с лоши анти алиасинг.
Иначе е ok и ме радва, че документите са в .pdf а не в .doc ;). |
shrifta e arial 9 px :) i e tolkova maluk zashtoto shte ima dulgi - mnogooo dulgi imena v navigaciata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:21 pm Заглавие: |
|
|
защо не намалиш зелената стрелка и да направиш за всички така
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; както ти е текста
иначе размера на него си е добре мисля |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:29 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | защо не намалиш зелената стрелка и да направиш за всички така
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; както ти е текста
иначе размера на него си е добре мисля |
ami kolkoto i da q namalq tova nqma da pomogne :) zashtoto verdana n a 9 px e po-golqm ot arial na 9px
rial na 9 px e optimalniq variant |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berder
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 12:13 am Заглавие: |
|
|
Abe i mene me kefi toia sait samo ei tuka neshto ima...
http://vcc1.gateway.bg/htmls/page.php?category=233
Shto vutreshnia text e tolkova goliam ?!?
Malko e kofti shoto dokata chetesh za kvo stava vupros v nachaloto svikvash s po-malkite bukvi i izvednuj.... bufff niakakuv tekst she ti izvadi ochite !
Uspeh ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
за размера на текста вече казаха, аз мога да допълня, че ако нещо трябва да е по-голямо и контрастно като текст, то това е заглавието. но предполагам това ще се коригира когато включиш стилове за основния текст, щото сега май си е дефолт шрифта. шрифта на правоъгълниците най-отдолу под текста е по-добре да не е болднат.
тези >> до линковете "още" ще е по-добре да ги смениш със стрелкичките от навигацията в ляво. стреклата на горната навигация също да я направиш такава, защото в момента има 3 стила стрелки, което е в повече. в дясната колонка, иконките за документ са много квадратни - издължи ги и ги сплескай малко. ако не можеш да ги променяш на височина, само ги сплескай. шрифта на горната навигация която подозирам, че е в стил you are here е доста дребен и незабележим. може да стане поне 1-2 тона по-тъмен.
и тук едно напълно персонално мнение - флагчетата винаги са ми бъркали много в здравето ;-) ако няма възможност да се направи текстов линк за език, разчупи формата им - примерно да са подгънати в единия край и те.
дано ти помогна ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
pro_01 написа: | за размера на текста вече казаха, аз мога да допълня, че ако нещо трябва да е по-голямо и контрастно като текст, то това е заглавието. но предполагам това ще се коригира когато включиш стилове за основния текст, щото сега май си е дефолт шрифта. шрифта на правоъгълниците най-отдолу под текста е по-добре да не е болднат.
тези >> до линковете "още" ще е по-добре да ги смениш със стрелкичките от навигацията в ляво. стреклата на горната навигация също да я направиш такава, защото в момента има 3 стила стрелки, което е в повече. в дясната колонка, иконките за документ са много квадратни - издължи ги и ги сплескай малко. ако не можеш да ги променяш на височина, само ги сплескай. шрифта на горната навигация която подозирам, че е в стил you are here е доста дребен и незабележим. може да стане поне 1-2 тона по-тъмен.
и тук едно напълно персонално мнение - флагчетата винаги са ми бъркали много в здравето ;-) ако няма възможност да се направи текстов линк за език, разчупи формата им - примерно да са подгънати в единия край и те.
дано ти помогна ;-) |
znachi razmera na textovete vuv sudurjanieto ne go opredelqm az, toi se pulni ot admin panel i stylovete gi izbirat editorite :)
Pro: suglasen sum za strelkite :) naistina sa v poveche. i cveta na shrifta moje da se promeni da stane oshte po tumen. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Защо като кликна върху Плевен и цялата област отива в Ст. Загора? ... може би за подобряване на популацията в южните райони :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:57 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Защо като кликна върху Плевен и цялата област отива в Ст. Загора? ... може би за подобряване на популацията в южните райони :-) |
:))) xaxaxa, po-gore bqh pisal che kartata e under construction i che rabotqt samo nqkoi ot oblastite, primerno dobrich |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:16 am Заглавие: |
|
|
patriot написа: | znachi razmera na textovete vuv sudurjanieto ne go opredelqm az, toi se pulni ot admin panel i stylovete gi izbirat editorite :)
Pro: suglasen sum za strelkite :) naistina sa v poveche. i cveta na shrifta moje da se promeni da stane oshte po tumen. |
general override трябва на тия едитори ;-) имам интересни спомени, в които много хора пълнеха един портал всеки по специалността си. язък за лейаута, дето го правих тогава ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|