Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 12:54 pm Заглавие: Skate or die! |
|
|
За да разнообразиме малко фона във форума, ето малко спорт.
Кадри от провелото се вчера състезане по скейт.
Този пич явно не си беше плащал сметката за гравитация...
Не, не съм му аз спонсор... нищо че му пише nixon на дъската! :-)
Български участник
Гръцкия състезател
Както принципно е практиката в списанията за такъв вид спортове, се публикуват само кадри на които трика е "лепнал" /т.е. човека е кацнал без да пада/ и тук е така... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 1:18 pm Заглавие: Re: Skate or die! |
|
|
n1x0n написа: | Както принципно е практиката в списанията за такъв вид спортове, се публикуват само кадри на които трика е "лепнал" /т.е. човека е кацнал без да пада/ и тук е така... |
Супер са! Ама ако не беше обяснил това по-горе, щях на бас да се хвана, че момъка от последната снимка после са го събирали лелките с оранжевите елечета и с дървените лопатки :))
Иначе skate03 и skate07 са ми фейвърит! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 1:44 pm Заглавие: |
|
|
3,6,7- фафорити!!!! тва негро как позира - не е истина :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
аз никак не обичам спортната фотография - може би само ако са снимки от рали - щот съм маниак :))
но тва не пречи за мене да са супер кадрите - особено тез с негъра - мнооо добра рабута според мене :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 2:10 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | тва негро как позира - не е истина :)))) |
Той не спря 2 часа да подскача! Нашите леймъри направят 3-4 семпли трикчета и капнат, той въртя нон-стоп - само сложни неща. Пълен робот, но много благодатен за снимане...
То и аз не обичам спортна фотография, но за скейт, байк, сърф и зимни спортове правя изключение. Сложни са за снимане, има предизвикателство... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Naistina si hvanl nqkoi mnogo interesni momenti :)))
............. pusni mako windsurf (ako imash neshto) ... che mi e mania :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Сърф - септември, като се върна от световното в Турция. Засега /след уикенда/ може малко уейкборд да обадя :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 7:03 pm Заглавие: |
|
|
ееее, бах...тоя първия верно и михаил йорданов мое му завиди.. тц тц тц... въглена е супер кул.. много яко никс.. гетни техникъл нфо? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mick
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 8:32 pm Заглавие: ...ihaa |
|
|
n1x0n написа: | Сърф - септември, като се върна от световното в Турция. Засега /след уикенда/ може малко уейкборд да обадя :-) |
...davai wakeboard photos..i az ot sportovete sum fen na water-extreme...[pove4e sum fen otkolkoto uchastnik,ama napredvam... :))]
...nqmam turpenie da hodim s friends na Orizare-aqwa-park... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:18 am Заглавие: Re: ...ihaa |
|
|
Nixone -strashni sa, obojavam sportnata fotografia! Negara veno nenormalen, niakoi hora barkat karaneto na skate s leteneto - tva sa dve otdelni neshta... :)
Ako si svoboden weekenda - svirni na Q-to da ti pusna edna oferta ne e tova, koeto si mislite, mrasnici) :)! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | гетни техникъл нфо? |
Canon 300D, 70-300mm, 400 ASA, ръчно мерене, че негърчето много ми бъркаше сметките :-)
Повечето кадри са снимани между 100 и 200 мм на обектива, от разстояние 15 метра. Повечето не са кропвани изобщо, даже съм поотрязал малко ръчички на другите кадри...
Дигиталките просто са създадени за спортно снимане... нямам думи какъв кеф! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 11:48 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Дигиталките просто са създадени за спортно снимане... нямам думи какъв кеф! |
Ha, tova s 300D, mi ako beshe s D2H, koito naistina e sazdaden za sportno snimane... kav kef e da snimash skater na 8 kadara sekunda - posle izbor goliam... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
penkata
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 9:13 am Заглавие: |
|
|
Ei, sega se se6tam kakyv e nedostatyka na 4ernite
MNOGO TRIABVA DA SE OTVARIA BLENDATA
tova e maitap razbira se. Ne sym rasist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 10:37 am Заглавие: |
|
|
Баси, това на монтаж прилича чак :)
Като каза за D2H, три дни преди състезанието американята тренираха пред НДК и си водеха приятелчета, едното с D2H :)) Само като чух звука от затвора, реших за уместно и необходимо да отида да се запознаем...ми хванах го...ми хареса ми :)) ама не е Канон :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Никсъна не се сърди :-) ама е монтаж това, видах го вчера на корицата на Дума. Традицията е тези кадри да не се пипкат после, защото тоя с бялата тениска едвам караше, отлепяше на 20 см. от земята, а виж го сега - в облаците лети!
the jester написа: | Само като чух звука от затвора, реших за уместно и необходимо да отида да се запознаем...ми хванах го...ми хареса ми :)) ама не е Канон :Р |
Ами при Канон има 1D Mark II, дето ти дава същите 8 fps, споко!:-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
... ама грам не ми харесва тоя кадър- много си личи монтажа- няма движение !!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Ура! :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Nixone - da, toz tip e reporter na Duma. Znam, che e montaj, obache men puk silno me radva. Ma... vkus drugar nema :) Puk te pensionerite, deto chetat duma mnogo ti razpoznavat montaja ot naturalnia kadar... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|