Graphilla.com :: Преглед на тема - Skate or die!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Skate or die!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 12:54 pm    Заглавие: Skate or die! Отговорете с цитат

За да разнообразиме малко фона във форума, ето малко спорт.
Кадри от провелото се вчера състезане по скейт.

Този пич явно не си беше плащал сметката за гравитация...

Не, не съм му аз спонсор... нищо че му пише nixon на дъската! :-)

Български участник

Гръцкия състезател

Както принципно е практиката в списанията за такъв вид спортове, се публикуват само кадри на които трика е "лепнал" /т.е. човека е кацнал без да пада/ и тук е така...
the jester

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 1:18 pm    Заглавие: Re: Skate or die! Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Както принципно е практиката в списанията за такъв вид спортове, се публикуват само кадри на които трика е "лепнал" /т.е. човека е кацнал без да пада/ и тук е така...

Супер са! Ама ако не беше обяснил това по-горе, щях на бас да се хвана, че момъка от последната снимка после са го събирали лелките с оранжевите елечета и с дървените лопатки :))

Иначе skate03 и skate07 са ми фейвърит!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

3,6,7- фафорити!!!! тва негро как позира - не е истина :))))
Аватарче

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз никак не обичам спортната фотография - може би само ако са снимки от рали - щот съм маниак :))

но тва не пречи за мене да са супер кадрите - особено тез с негъра - мнооо добра рабута според мене :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
тва негро как позира - не е истина :))))

Той не спря 2 часа да подскача! Нашите леймъри направят 3-4 семпли трикчета и капнат, той въртя нон-стоп - само сложни неща. Пълен робот, но много благодатен за снимане...

То и аз не обичам спортна фотография, но за скейт, байк, сърф и зимни спортове правя изключение. Сложни са за снимане, има предизвикателство...
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Naistina si hvanl nqkoi mnogo interesni momenti :)))
............. pusni mako windsurf (ako imash neshto) ... che mi e mania :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сърф - септември, като се върна от световното в Турция. Засега /след уикенда/ може малко уейкборд да обадя :-)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ееее, бах...тоя първия верно и михаил йорданов мое му завиди.. тц тц тц... въглена е супер кул.. много яко никс.. гетни техникъл нфо?
Mick

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 8:32 pm    Заглавие: ...ihaa Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Сърф - септември, като се върна от световното в Турция. Засега /след уикенда/ може малко уейкборд да обадя :-)

...davai wakeboard photos..i az ot sportovete sum fen na water-extreme...[pove4e sum fen otkolkoto uchastnik,ama napredvam... :))]
...nqmam turpenie da hodim s friends na Orizare-aqwa-park...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:18 am    Заглавие: Re: ...ihaa Отговорете с цитат

Nixone -strashni sa, obojavam sportnata fotografia! Negara veno nenormalen, niakoi hora barkat karaneto na skate s leteneto - tva sa dve otdelni neshta... :)

Ako si svoboden weekenda - svirni na Q-to da ti pusna edna oferta ne e tova, koeto si mislite, mrasnici) :)!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
n1x0n

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
гетни техникъл нфо?

Canon 300D, 70-300mm, 400 ASA, ръчно мерене, че негърчето много ми бъркаше сметките :-)
Повечето кадри са снимани между 100 и 200 мм на обектива, от разстояние 15 метра. Повечето не са кропвани изобщо, даже съм поотрязал малко ръчички на другите кадри...
Дигиталките просто са създадени за спортно снимане... нямам думи какъв кеф!
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 11:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Дигиталките просто са създадени за спортно снимане... нямам думи какъв кеф!

Ha, tova s 300D, mi ako beshe s D2H, koito naistina e sazdaden za sportno snimane... kav kef e da snimash skater na 8 kadara sekunda - posle izbor goliam... :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 11:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dano nixona ne se sardi, iskam da pusna link kam edin sashto mnogo dobar kadar, moje bi e sniman na sashtoto sastezanie:

http://photo-forum.net/images/special_k_1087136633_Sk8-1-small.jpg

Beer, beer, beer... what about work?

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
penkata

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 9:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ei, sega se se6tam kakyv e nedostatyka na 4ernite

MNOGO TRIABVA DA SE OTVARIA BLENDATA

tova e maitap razbira se. Ne sym rasist
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
the jester

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Dano nixona ne se sardi, iskam da pusna link kam edin sashto mnogo dobar kadar, moje bi e sniman na sashtoto sastezanie:

Beer, beer, beer... what about work?

Баси, това на монтаж прилича чак :)

Като каза за D2H, три дни преди състезанието американята тренираха пред НДК и си водеха приятелчета, едното с D2H :)) Само като чух звука от затвора, реших за уместно и необходимо да отида да се запознаем...ми хванах го...ми хареса ми :)) ама не е Канон :Р
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:

Никсъна не се сърди :-) ама е монтаж това, видах го вчера на корицата на Дума. Традицията е тези кадри да не се пипкат после, защото тоя с бялата тениска едвам караше, отлепяше на 20 см. от земята, а виж го сега - в облаците лети!

the jester написа:
Само като чух звука от затвора, реших за уместно и необходимо да отида да се запознаем...ми хванах го...ми хареса ми :)) ама не е Канон :Р

Ами при Канон има 1D Mark II, дето ти дава същите 8 fps, споко!:-)
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:

... ама грам не ми харесва тоя кадър- много си личи монтажа- няма движение !!!
the jester

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ура! :))
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 10:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nixone - da, toz tip e reporter na Duma. Znam, che e montaj, obache men puk silno me radva. Ma... vkus drugar nema :) Puk te pensionerite, deto chetat duma mnogo ti razpoznavat montaja ot naturalnia kadar... :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nikson:) макар с моя дебел дирник да не мога да карам та: http://www.crash-mag.com/graphilla/skate/skate03.jpg ей тая, http://www.crash-mag.com/graphilla/skate/skate06.jpg тая, http://www.crash-mag.com/graphilla/skate/skate02.jpg тая и http://www.crash-mag.com/graphilla/skate/skate07.jpg тая като моменти наоправо си ги заковал:) само едно нещо, при снимане на "скейт" е добре да хванеш и терена не за друго ми при тоя спорт туй е много важно - височина и пр. на каква скорост си ги снимал да споделиш плийзззз!!!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети