Graphilla.com :: Преглед на тема - КЛЪБИНГ - А бяхме слаби !

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

КЛЪБИНГ - А бяхме слаби !
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето и първата сериозна заплаха са FAT TEAM-a дошла естествено от западния свят....
http://free.hit.bg/innovision/paleo.gif

http://www.thepaleodiet.com/articles.htm
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Който иска да "качва" - повечко мазно и сладко за шкембенце, а за спортна фигура /ама това предполага и спортуване/ "салатата на n1x0n ™":
Код:
Пълнен вол с агнета, тъпкани с кюфтета, на подложка от вратни пържоли с оградка от кебапчета, увити в шунка

То и аз съм го докарал до 90 чила, дето викат банскалии "бутест" съм станал!

хех никсон:) тоя балканджийски израз..:) рути мивки:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))) защо не си направите специализирана секция :))) с приемане модератори и тнт :)))) приемането на кантар :))

50кг след ядене :)
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Прав е минимиро, аз откак дойдох в Германия станах като свиня, преди това не можех да мръдна от 70 кг. Месце си му е цаката :)

Абе Ky3Mu4, верно ли така си нашишкавял. Аз си те помня висок и строен...бах тоя Нордрайнвестфалиен ко праи с хората...то верно, че и в София да имаше папа Джордж и аз щех да съм чукнал стотака вече.

Аз откак се ожених нещатата тръгнаха на добре - миналия септември - 78 кила, сега 87....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
Zing

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
салатата на n1x0n ™:
Пълнен вол с агнета, тъпкани с кюфтета, на подложка от вратни пържоли с оградка от кебапчета, увити в шунка

оооооооооо тва звучи много ама МНОГО добре чак пуснах лиги по клавиатурата

ама и бира и бира и малко содичка с лемонче
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mim

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

содата с лимонче да си плакнеш мазните пръстчета иначе не е на хубаво да се смесва с бирата
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
содата с лимонче да си плакнеш мазните пръстчета иначе не е на хубаво да се смесва с бирата

да де водата е за миене не е за пиене както се казва по наше село :)
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

offtopick: :)
tumb... takova... debelohode.. ;) be da ti kaja tova walker4eto mi se struva 4e kato poziciq na tors i glava e po dinami4no i prqtno za okoto
kato si predstavq 4e hodi ot lqvo na dqsno.. :)
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
...

mtai kat me 4etesh, so tia 90 i kusur oki smetash li da ne gi razbiram mruvkite :P

mtai, postaromu 4revougodnik, po novomu blyudolizec :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 9:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз да ви кажа - хапвайте си месо, но не прекалявайте, защото то се разгражда най-трудно (за пържолите съм почти сигурна, че не се разграждат:)))) най-много веднъж седмично... и то със салатка, а не с хляб, защото хляба само ще причини един дълготраен престой на мръвката във вас, а салатката ще помогне да храносмилате (някак си) месото! И не забравяте, че "Човек е това с което се храни" ;) (ми нали в крайна сметка храната отива по клетките ви - по-добре там от колкото като мастни натрупваня по разни части на тялото на които не ви се иска да им се случва това;)
За дигане на килограмки - месото помага най много, но пак да кажа - със салата, както и храненето с пълнозърнест хляб, защото помага за правилното разграждане на храната и необходимите неща отиват където трябва, а не във формата на отпадъци (или токсини) на друго място... и разбира се успоредно с твоа - фитнесуване!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
аз да ви кажа - хапвайте си месо, но не прекалявайте, защото то се разгражда най-трудно (за пържолите съм почти сигурна, че не се разграждат:)))) най-много веднъж седмично... и то със салатка, а не с хляб, защото хляба само ще причини един дълготраен престой на мръвката във вас, а салатката ще помогне да храносмилате (някак си) месото! И не забравяте, че "Човек е това с което се храни" ;) (ми нали в крайна сметка храната отива по клетките ви - по-добре там от колкото като мастни натрупваня по разни части на тялото на които не ви се иска да им се случва това;)
За дигане на килограмки - месото помага най много, но пак да кажа - със салата, както и храненето с пълнозърнест хляб, защото помага за правилното разграждане на храната и необходимите неща отиват където трябва, а не във формата на отпадъци (или токсини) на друго място... и разбира се успоредно с твоа - фитнесуване!

Интересно, аз тоя метод го ползвам за отслабване (и върши работа), пък то се надебелявало така....
wicky

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 10:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
wicky написа:

Интересно, аз тоя метод го ползвам за отслабване (и върши работа), пък то се надебелявало така....

хихи
отслабва се, ако не вдигащ много щанги обаче! то не е за напълняване, а за правене на мускули;) Идеята е да не се прави шкембе (от тъпчене), а само мускули!
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аааа никви щанги, само кънки :)
Zing

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

булчета, тук си говорим за добре сложени мъже който пазят окръжност а не талия :)
диетите и щангите - там във Жената днес
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana по кънки......:)))))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

fatwalker написа:
булчета, тук си говорим за добре сложени мъже който пазят окръжност а не талия :)
диетите и щангите - там във Жената днес

Дигаш ли маса с (бирен) корем? :)

Аз не дигам, ама бившият ми съсед....
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe az edvam 70setaka sum stignal na 1 i 80....75 she e mi e idealno....sport mu e maikata moga da vi kaja az...az mnou sportuvam i bez da oda na fitness i t.n. sum si dobre....edna priatelka beshe 90 kila na 1 i 70 i se beshe mnou sduhala.....ama prosto pochna da trenira i sega e 70 za 6 meseca...mislia che tva e nai dobria variant
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe alooo ya tam klyoshtavite det ste pod 80 oki traite si bre, tui nei klъb za рагу и зъби тук си говорим за мъже с положение аамаха......
за фитнес ше ми говорат те...анатема
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Важното е как се чувстваш! Ако не се изморяваш лесно или не ти се доспива веднага щом хапнеш, или пък не си малко... депресар;) ... значи - н.п.
Идеята е не само как изглеждаш, а дали се чувстваш добре, защото те са взаимно свързани нещата!
Върнете се в началото
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnou sum si shen daje, spu po 4-6h na denonoshtie, papkam si dobre, lep ne yam shot sum na dieta :)
ma navaksvam s mruvkalaci :P
tejim si na mestoto det sa vika, vii tam klyoshtite, ga na stignete togaz sa zbajdaite tuka :P
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети