Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
inNO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:37 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Който иска да "качва" - повечко мазно и сладко за шкембенце, а за спортна фигура /ама това предполага и спортуване/ "салатата на n1x0n ™":
Код: | Пълнен вол с агнета, тъпкани с кюфтета, на подложка от вратни пържоли с оградка от кебапчета, увити в шунка |
То и аз съм го докарал до 90 чила, дето викат банскалии "бутест" съм станал! |
хех никсон:) тоя балканджийски израз..:) рути мивки:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:41 pm Заглавие: |
|
|
:))) защо не си направите специализирана секция :))) с приемане модератори и тнт :)))) приемането на кантар :))
50кг след ядене :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Прав е минимиро, аз откак дойдох в Германия станах като свиня, преди това не можех да мръдна от 70 кг. Месце си му е цаката :) |
Абе Ky3Mu4, верно ли така си нашишкавял. Аз си те помня висок и строен...бах тоя Нордрайнвестфалиен ко праи с хората...то верно, че и в София да имаше папа Джордж и аз щех да съм чукнал стотака вече.
Аз откак се ожених нещатата тръгнаха на добре - миналия септември - 78 кила, сега 87.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | салатата на n1x0n ™:
Пълнен вол с агнета, тъпкани с кюфтета, на подложка от вратни пържоли с оградка от кебапчета, увити в шунка |
оооооооооо тва звучи много ама МНОГО добре чак пуснах лиги по клавиатурата
ама и бира и бира и малко содичка с лемонче |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
содата с лимонче да си плакнеш мазните пръстчета иначе не е на хубаво да се смесва с бирата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | содата с лимонче да си плакнеш мазните пръстчета иначе не е на хубаво да се смесва с бирата |
да де водата е за миене не е за пиене както се казва по наше село :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:47 pm Заглавие: |
|
|
offtopick: :)
tumb... takova... debelohode.. ;) be da ti kaja tova walker4eto mi se struva 4e kato poziciq na tors i glava e po dinami4no i prqtno za okoto
kato si predstavq 4e hodi ot lqvo na dqsno.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:02 am Заглавие: |
|
|
mtai kat me 4etesh, so tia 90 i kusur oki smetash li da ne gi razbiram mruvkite :P
mtai, postaromu 4revougodnik, po novomu blyudolizec :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 9:53 am Заглавие: |
|
|
аз да ви кажа - хапвайте си месо, но не прекалявайте, защото то се разгражда най-трудно (за пържолите съм почти сигурна, че не се разграждат:)))) най-много веднъж седмично... и то със салатка, а не с хляб, защото хляба само ще причини един дълготраен престой на мръвката във вас, а салатката ще помогне да храносмилате (някак си) месото! И не забравяте, че "Човек е това с което се храни" ;) (ми нали в крайна сметка храната отива по клетките ви - по-добре там от колкото като мастни натрупваня по разни части на тялото на които не ви се иска да им се случва това;)
За дигане на килограмки - месото помага най много, но пак да кажа - със салата, както и храненето с пълнозърнест хляб, защото помага за правилното разграждане на храната и необходимите неща отиват където трябва, а не във формата на отпадъци (или токсини) на друго място... и разбира се успоредно с твоа - фитнесуване! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 10:38 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | аз да ви кажа - хапвайте си месо, но не прекалявайте, защото то се разгражда най-трудно (за пържолите съм почти сигурна, че не се разграждат:)))) най-много веднъж седмично... и то със салатка, а не с хляб, защото хляба само ще причини един дълготраен престой на мръвката във вас, а салатката ще помогне да храносмилате (някак си) месото! И не забравяте, че "Човек е това с което се храни" ;) (ми нали в крайна сметка храната отива по клетките ви - по-добре там от колкото като мастни натрупваня по разни части на тялото на които не ви се иска да им се случва това;)
За дигане на килограмки - месото помага най много, но пак да кажа - със салата, както и храненето с пълнозърнест хляб, защото помага за правилното разграждане на храната и необходимите неща отиват където трябва, а не във формата на отпадъци (или токсини) на друго място... и разбира се успоредно с твоа - фитнесуване! |
Интересно, аз тоя метод го ползвам за отслабване (и върши работа), пък то се надебелявало така.... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 10:44 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: | wicky написа: | аз да ви кажа - хапвайте си месо, но не прекалявайте, защото то се разгражда най-трудно (за пържолите съм почти сигурна, че не се разграждат:)))) най-много веднъж седмично... и то със салатка, а не с хляб, защото хляба само ще причини един дълготраен престой на мръвката във вас, а салатката ще помогне да храносмилате (някак си) месото! И не забравяте, че "Човек е това с което се храни" ;) (ми нали в крайна сметка храната отива по клетките ви - по-добре там от колкото като мастни натрупваня по разни части на тялото на които не ви се иска да им се случва това;)
Интересно, аз тоя метод го ползвам за отслабване (и върши работа), пък то се надебелявало така.... |
хихи
отслабва се, ако не вдигащ много щанги обаче! то не е за напълняване, а за правене на мускули;) Идеята е да не се прави шкембе (от тъпчене), а само мускули! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
аааа никви щанги, само кънки :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:40 am Заглавие: |
|
|
булчета, тук си говорим за добре сложени мъже който пазят окръжност а не талия :)
диетите и щангите - там във Жената днес |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:44 am Заглавие: |
|
|
Juana по кънки......:))))))) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:46 am Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | булчета, тук си говорим за добре сложени мъже който пазят окръжност а не талия :)
диетите и щангите - там във Жената днес |
Дигаш ли маса с (бирен) корем? :)
Аз не дигам, ама бившият ми съсед.... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:49 am Заглавие: |
|
|
abe az edvam 70setaka sum stignal na 1 i 80....75 she e mi e idealno....sport mu e maikata moga da vi kaja az...az mnou sportuvam i bez da oda na fitness i t.n. sum si dobre....edna priatelka beshe 90 kila na 1 i 70 i se beshe mnou sduhala.....ama prosto pochna da trenira i sega e 70 za 6 meseca...mislia che tva e nai dobria variant _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:56 am Заглавие: |
|
|
Abe alooo ya tam klyoshtavite det ste pod 80 oki traite si bre, tui nei klъb za рагу и зъби тук си говорим за мъже с положение аамаха......
за фитнес ше ми говорат те...анатема |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 11:58 am Заглавие: |
|
|
Важното е как се чувстваш! Ако не се изморяваш лесно или не ти се доспива веднага щом хапнеш, или пък не си малко... депресар;) ... значи - н.п.
Идеята е не само как изглеждаш, а дали се чувстваш добре, защото те са взаимно свързани нещата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
mnou sum si shen daje, spu po 4-6h na denonoshtie, papkam si dobre, lep ne yam shot sum na dieta :)
ma navaksvam s mruvkalaci :P
tejim si na mestoto det sa vika, vii tam klyoshtite, ga na stignete togaz sa zbajdaite tuka :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|