Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:06 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | П.П. Щях да питам дали може да обсъдим цените на жриците на любовта около Айтос и Лясковец, ама се отказах.... |
тоз па жена му го върза с чааве и той почна за жриците да пита...
:)))
лъвов мост по-близо бе, панагонов :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
adi stiga off... temata e vajna.. ne che neshto sha sa promeni, ama da se chue naselenieto kakvo misli. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:12 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | adi stiga off... temata e vajna.. ne che neshto sha sa promeni, ama da se chue naselenieto kakvo misli. |
аз мисла, че по-добра форма от съществуващата за момента няма :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Допълнение - заключение.
Sebastian - за мен също си работи отлично. Кво общо има това, пич.
Dreamer - Валери Божинов (ако го знаеш кой е) е типичен пример на новобранец, който показва талант, въпреки че се изявява зле. Може, аджебато му..
Фърлих едно око на представяне преди малко:
Цитат: | Отново трябва да се обяснявам ма на предубедени Ора много приказка трябва :
Нямам Нощи против почти никого(Негово Величество дето ми е в Игнор листата сам си го направи) Не се имам за еди какъв си знам си де се дъня и още си извървявам пътя откъм на началото.
Хора - ако няма какво да коментирате НЕ СЕ заяждайте.
Не се любете със задните ми части, че много помня(в краткия момент когато не съм 24.7 разсеян)
И понеже някой са и твърдоглави освен ма МНОГО предубедени:
не съм дете, не съм лигаве, който ми е подал ръка съм му подавал ръка много пъти, раздавам се на всеки който има нужда от услуга, открит съм и помагам с квото мога.
Сексате ли са става нецензурно....и по италиански се предава на децата ви:P
А и да не забравя - права не искам - искам честно отношение |
Бла..бла..блаа ......наблягам на последното изречение.
Цитатът е от: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=6139
Не ща да съм адвокат на никого, това е първото, което ми попадна, но има . ФАщането на разликата между плачливите лигльовци и другите за които говоря - тфа е. Ни повече, ни по-малко, както казват в Тумбстоун. Ае, че се натрупа работа. _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | аз мисла, че по-добра форма от съществуващата за момента няма :) |
Ами и аз така мисля, но до това мислене се е стигнало след маса време и наблюдения и опити и т.н., което липсва на страничните наблюдатели, така че няма лошо да поговорим за това и да пообясним, че повечето идеи и предложения сме ги имали, като немалко от тях и сме прилагали (и са доказвали като неудачни :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:19 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | Dreamer - Валери Божинов |
хлъц? тука не разбрах?
а по отношение представянето на михайлов - еми пак не си прав, щот михайлов мое да е много добър в музиката и предпечата ама... тука за дизайн уж си лафим... че да не ползвам иаз по силни приказки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:20 pm Заглавие: |
|
|
Абе защо трябва някой да казва на Графилата на къде да ходи и как да изглежда...........
това е форум от хора, всичките са различни, и всякакви напъни да се засили в някакво русло са ми много забавни :)
хора, тая Графила ще си бъде и пребъде без значение на кой как повече би му харесала :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
С моите постове всъщност исках да обърна внимание на идеята, че едва ли е необходим толкова строг модераторски контрол на темите в "Общи приказки". Разбира се, както винаги го направих неразбираемо :))
Не че с този проблем няма да се свикне така, както и с представянето във форума |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:26 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | С моите постове всъщност исках да обърна внимание на идеята, че едва ли е необходим толкова строг модераторски контрол на темите в "Общи приказки". Разбира се, както винаги го направих неразбираемо :))
Не че с този проблем няма да се свикне така, както и с представянето във форума |
Панагонов - ти си нямаш и идея явно кво значи "строг модераторски контрол"...
Общите, жалбите, и за всеки са толкоз свободни колкот душа иска - стига да се говори за дизайн, а не верно за жриците на любовта. И ако има локване на теми или триене на теми - то е зарад глупостите (скорошен пример със сайта на албена), кирилиците и нещата дет им е писнало на хората да срещат секи 2 седмици..
и при положение че темата "пухогонов" (мечо пух) събра толкоз много мнения, че темите с губи-времето събират толкоз мнения - ти да каеш че бил строг контрола... незнам :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:26 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | Dreamer - Валери Божинов (ако го знаеш кой е) е типичен пример на новобранец, който показва талант, въпреки че се изявява зле. Може, аджебато му.. |
сори за фитболната тема :Р
само че ако неговото Представяне беше на това европейско и ако ти не знаеше че е една от звездите в Калчото, щеше ли да кажеш - Е*ати таланта! Не!
Хората тук си пускат представяне или творби или квото си решат и САМО по тях може да се съди - никои не може да знае, че еди кой си е направил мноу як десигн в предишната си работа, предишния си живот и т.н. Но ако Представянето му е както игрта на Божинов в Калчото, някоя и друга издънка няма да са фатални защото ще се види, че човека може и знае как.
надявам се че се изразих сравнително ясно :Р _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | сори за футболната тема :Р |
_________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | I like the dirt that is on your knees
I like the way you still say PLEASE
I like you but I`ll have to say NO
Because I know who you are ... It wasn`t that hard
Just to figure you out |
Ти си за "Кой е по-по-най" батка. _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:38 pm Заглавие: |
|
|
завист...Ах, тази завист... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:39 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden :)
Михайлов тогава имаше кво да си каже и то нямаше общо със представяне за права - ще се представям за права когато имам какво да покажа - поста ми беще породен от безмислените "аз се мъча да ти покажа правилният път а ти ми пречиш" , "то в случая това не е ранг а диагноза" и прочее шитз:)
Ако аз сега кандидаствам за права и ме отрежат - няма да се сърдя на никого(което не значи , че ще търпя подигравки - ма никак) - понеже в специализираните форуми пускат хора които имат какво да кажат по съответните теми и да допълват с виждането си доразвиването на една или друга концепция. Понякога един проект в специалните теми може да е пълен боклук а друг проект в представянето да е сравнително добър но недопуснат за по-нагоре поради човешки фактор - а именно кво ша го правиш тоз дизайн -ша го работиш или ша си го носиш кат медал.
А и какъв по-хубав начин да докажеш грешната позиция от първото впечатление, от собственото си развитие? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Себастиан:
Цитат: | завист...Ах, тази завист... |
??? _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Ти все още не разбираш и то не защото е трудно, а като че ли защото си събрал инерция и хич и не искаш да разбереш.
Не разбираш Целта на Специализираните Форуми Тук (ЦСФТ) (ТУК, не във форумите по принцип, не в България, не в Интернет)
Тук има хора, които са добри професионалисти и не са ми особено приятни като хора; има и други, които са много точни, остроумни, добри, душа-човек и прочие, които пък не са особено добри професионалисти и мненията, препоръките и коментарите им не са на нужното адекватно ниво. Е ЦСФТ е да събира първите, не вторите. А защо ЦСФТ е такава е друг въпрос, ако искаш го задай :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | Цитат: | I like the dirt that is on your knees
I like the way you still say PLEASE
I like you but I`ll have to say NO
Because I know who you are ... It wasn`t that hard
Just to figure you out |
Ти си за "Кой е по-по-най" батка. |
батка ... LoveHate мое да си пише че темата е важна но явно е забравил че тя е повдигана много пъти и нищо не е решавано защото имаме някои много нерешителни хора измежду нас ... и не е важно какво мислят хората а какво мислят точно определени хора ...
а ти драги си просто върха на нещо което няма смисъл да обсъждаш ... просто на някои от нас не им се разисква въпроса ... а и да ти кажа често въобще не знаеш аз за какво съм но си достатъчно плитка локва за да заключиш това си решение ... и аз не съм виновен за това ... за мен темата тук е ИЗЛИШНА
тя е за друго място след като са настъпили някои промени в графила ... до тогава може да си пишем мъдрости до края на света ... като едната страна ще се опитва да пробута своите виждания на другата а втората съответно ще се оправдава и забранява на свои ред куп други опровержения ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Той и капитализмът звучи кофти, ама се е наложил в хода на историята.
Графила оцелява по дарвиновски, такава, каквато е - може би груба и ръбата, но работеща и то здраво.
А защо точно тя и точно в този вид - знам ли? - еволюция... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
свалих 2 кила деа доде го порчета това |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 9:05 am Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Хората тук си пускат представяне или творби или квото си решат и САМО по тях може да се съди - никои не може да знае, че еди кой си е направил мноу як десигн в предишната си работа, предишния си живот и т.н. Но ако Представянето му е както игрта на Божинов в Калчото, някоя и друга издънка няма да са фатални защото ще се види, че човека може и знае как.
надявам се че се изразих сравнително ясно :Р |
Не си никак прав, щото Божинов ням възможността да се представи само с головете си на Евро 2004, както всеки новодошъл може да направи в Графила ... той работи по зададена тема, която може и да не му допада :-) ... с други думи - Представяйте се само с попаденията си бе! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|