Graphilla.com :: Преглед на тема - Има ли опасност Системата да се изроди?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Има ли опасност Системата да се изроди?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
П.П. Щях да питам дали може да обсъдим цените на жриците на любовта около Айтос и Лясковец, ама се отказах....

тоз па жена му го върза с чааве и той почна за жриците да пита...
:)))

лъвов мост по-близо бе, панагонов :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

adi stiga off... temata e vajna.. ne che neshto sha sa promeni, ama da se chue naselenieto kakvo misli.
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
adi stiga off... temata e vajna.. ne che neshto sha sa promeni, ama da se chue naselenieto kakvo misli.

аз мисла, че по-добра форма от съществуващата за момента няма :)
Върнете се в началото
soundGarden

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Допълнение - заключение.

Sebastian - за мен също си работи отлично. Кво общо има това, пич.

Dreamer - Валери Божинов (ако го знаеш кой е) е типичен пример на новобранец, който показва талант, въпреки че се изявява зле. Може, аджебато му..
Фърлих едно око на представяне преди малко:

Цитат:
Отново трябва да се обяснявам ма на предубедени Ора много приказка трябва :
Нямам Нощи против почти никого(Негово Величество дето ми е в Игнор листата сам си го направи) Не се имам за еди какъв си знам си де се дъня и още си извървявам пътя откъм на началото.
Хора - ако няма какво да коментирате НЕ СЕ заяждайте.
Не се любете със задните ми части, че много помня(в краткия момент когато не съм 24.7 разсеян)

И понеже някой са и твърдоглави освен ма МНОГО предубедени:
не съм дете, не съм лигаве, който ми е подал ръка съм му подавал ръка много пъти, раздавам се на всеки който има нужда от услуга, открит съм и помагам с квото мога.
Сексате ли са става нецензурно....и по италиански се предава на децата ви:P
А и да не забравя - права не искам - искам честно отношение

Бла..бла..блаа ......наблягам на последното изречение.

Цитатът е от: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=6139

Не ща да съм адвокат на никого, това е първото, което ми попадна, но има . ФАщането на разликата между плачливите лигльовци и другите за които говоря - тфа е. Ни повече, ни по-малко, както казват в Тумбстоун. Ае, че се натрупа работа.
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
аз мисла, че по-добра форма от съществуващата за момента няма :)

Ами и аз така мисля, но до това мислене се е стигнало след маса време и наблюдения и опити и т.н., което липсва на страничните наблюдатели, така че няма лошо да поговорим за това и да пообясним, че повечето идеи и предложения сме ги имали, като немалко от тях и сме прилагали (и са доказвали като неудачни :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soundGarden написа:
Dreamer - Валери Божинов

хлъц? тука не разбрах?

а по отношение представянето на михайлов - еми пак не си прав, щот михайлов мое да е много добър в музиката и предпечата ама... тука за дизайн уж си лафим... че да не ползвам иаз по силни приказки...
Върнете се в началото
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе защо трябва някой да казва на Графилата на къде да ходи и как да изглежда...........

това е форум от хора, всичките са различни, и всякакви напъни да се засили в някакво русло са ми много забавни :)

хора, тая Графила ще си бъде и пребъде без значение на кой как повече би му харесала :)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
panagonov

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С моите постове всъщност исках да обърна внимание на идеята, че едва ли е необходим толкова строг модераторски контрол на темите в "Общи приказки". Разбира се, както винаги го направих неразбираемо :))
Не че с този проблем няма да се свикне така, както и с представянето във форума
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
С моите постове всъщност исках да обърна внимание на идеята, че едва ли е необходим толкова строг модераторски контрол на темите в "Общи приказки". Разбира се, както винаги го направих неразбираемо :))
Не че с този проблем няма да се свикне така, както и с представянето във форума

Панагонов - ти си нямаш и идея явно кво значи "строг модераторски контрол"...

Общите, жалбите, и за всеки са толкоз свободни колкот душа иска - стига да се говори за дизайн, а не верно за жриците на любовта. И ако има локване на теми или триене на теми - то е зарад глупостите (скорошен пример със сайта на албена), кирилиците и нещата дет им е писнало на хората да срещат секи 2 седмици..

и при положение че темата "пухогонов" (мечо пух) събра толкоз много мнения, че темите с губи-времето събират толкоз мнения - ти да каеш че бил строг контрола... незнам :))
Върнете се в началото
dreamer

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soundGarden написа:
Dreamer - Валери Божинов (ако го знаеш кой е) е типичен пример на новобранец, който показва талант, въпреки че се изявява зле. Може, аджебато му..

сори за фитболната тема :Р

само че ако неговото Представяне беше на това европейско и ако ти не знаеше че е една от звездите в Калчото, щеше ли да кажеш - Е*ати таланта! Не!

Хората тук си пускат представяне или творби или квото си решат и САМО по тях може да се съди - никои не може да знае, че еди кой си е направил мноу як десигн в предишната си работа, предишния си живот и т.н. Но ако Представянето му е както игрта на Божинов в Калчото, някоя и друга издънка няма да са фатални защото ще се види, че човека може и знае как.

надявам се че се изразих сравнително ясно :Р

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dreamer

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:
сори за футболната тема :Р

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
soundGarden

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
I like the dirt that is on your knees
I like the way you still say PLEASE
I like you but I`ll have to say NO
Because I know who you are ... It wasn`t that hard
Just to figure you out

Ти си за "Кой е по-по-най" батка.
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

завист...Ах, тази завист...
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soundGarden :)
Михайлов тогава имаше кво да си каже и то нямаше общо със представяне за права - ще се представям за права когато имам какво да покажа - поста ми беще породен от безмислените "аз се мъча да ти покажа правилният път а ти ми пречиш" , "то в случая това не е ранг а диагноза" и прочее шитз:)
Ако аз сега кандидаствам за права и ме отрежат - няма да се сърдя на никого(което не значи , че ще търпя подигравки - ма никак) - понеже в специализираните форуми пускат хора които имат какво да кажат по съответните теми и да допълват с виждането си доразвиването на една или друга концепция. Понякога един проект в специалните теми може да е пълен боклук а друг проект в представянето да е сравнително добър но недопуснат за по-нагоре поради човешки фактор - а именно кво ша го правиш тоз дизайн -ша го работиш или ша си го носиш кат медал.
А и какъв по-хубав начин да докажеш грешната позиция от първото впечатление, от собственото си развитие?
soundGarden

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Себастиан:
Цитат:
завист...Ах, тази завист...

???
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти все още не разбираш и то не защото е трудно, а като че ли защото си събрал инерция и хич и не искаш да разбереш.
Не разбираш Целта на Специализираните Форуми Тук (ЦСФТ) (ТУК, не във форумите по принцип, не в България, не в Интернет)

Тук има хора, които са добри професионалисти и не са ми особено приятни като хора; има и други, които са много точни, остроумни, добри, душа-човек и прочие, които пък не са особено добри професионалисти и мненията, препоръките и коментарите им не са на нужното адекватно ниво. Е ЦСФТ е да събира първите, не вторите. А защо ЦСФТ е такава е друг въпрос, ако искаш го задай :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soundGarden написа:
Цитат:
I like the dirt that is on your knees
I like the way you still say PLEASE
I like you but I`ll have to say NO
Because I know who you are ... It wasn`t that hard
Just to figure you out

Ти си за "Кой е по-по-най" батка.

батка ... LoveHate мое да си пише че темата е важна но явно е забравил че тя е повдигана много пъти и нищо не е решавано защото имаме някои много нерешителни хора измежду нас ... и не е важно какво мислят хората а какво мислят точно определени хора ...

а ти драги си просто върха на нещо което няма смисъл да обсъждаш ... просто на някои от нас не им се разисква въпроса ... а и да ти кажа често въобще не знаеш аз за какво съм но си достатъчно плитка локва за да заключиш това си решение ... и аз не съм виновен за това ... за мен темата тук е ИЗЛИШНА
тя е за друго място след като са настъпили някои промени в графила ... до тогава може да си пишем мъдрости до края на света ... като едната страна ще се опитва да пробута своите виждания на другата а втората съответно ще се оправдава и забранява на свои ред куп други опровержения ...
Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 5:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Той и капитализмът звучи кофти, ама се е наложил в хода на историята.
Графила оцелява по дарвиновски, такава, каквато е - може би груба и ръбата, но работеща и то здраво.
А защо точно тя и точно в този вид - знам ли? - еволюция...
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

свалих 2 кила деа доде го порчета това
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Юни 25, 2004 9:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:
Хората тук си пускат представяне или творби или квото си решат и САМО по тях може да се съди - никои не може да знае, че еди кой си е направил мноу як десигн в предишната си работа, предишния си живот и т.н. Но ако Представянето му е както игрта на Божинов в Калчото, някоя и друга издънка няма да са фатални защото ще се види, че човека може и знае как.

надявам се че се изразих сравнително ясно :Р

Не си никак прав, щото Божинов ням възможността да се представи само с головете си на Евро 2004, както всеки новодошъл може да направи в Графила ... той работи по зададена тема, която може и да не му допада :-) ... с други думи - Представяйте се само с попаденията си бе!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети