Graphilla.com :: Преглед на тема - SPAM do dupka

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SPAM do dupka

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Trimaran

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 11:45 am    Заглавие: SPAM do dupka Отговорете с цитат

...nema takova neshto samo se zablujdavam...litkat si razni spamcheta u kompa i kup extri polezni i ujasno polezni neshta...kato naprimer GMT (shtoto si niamam chasovnik) ili SMS prez tanzania (shtoto i mobilkata mi e kuca mojebi) a da i razni search gadinki deto tarsiat v okolo 3 saita koito pak ot svoia strana tarsiat v drugi tri i taka v aritmetichna progresia dokato nepolucha infarkt...AAAAAAAAAAAA tia otkachihali be kvo stava predi sedmica si reinstalnah mashinkata i sa pak sa me nalazili...basi kvi sa tia bacili diarichni...samo te debnat skriti v debrite na neta i gledat kachestveno, zavinagi i bezvazvratno da ti zaserat mashinkata...

...a sa mi kajete kvo da napravia che mi doide do gusha ot tova da reinstaliram...
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми има едно софтче Adaware се казва. Аз го ползвам и съм доволен, че и на мене ми беше писнало от Гатори, матори и секви попапи и простотии. To e freeware, май :) Свали си поне v6.0. http://www.lavasoftusa.com/support/download/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
tn1

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

free е и върши чудесна работа :) и аз се бях видял в чудо.
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spy bot preporachvam az
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Каквото казва the jester, освен това помисли дали да не си инсталираш Opera, вместо IExplorer - откакто съм с нея, нямам никакви проблеми с pop-ups, add-s и прочие гадости :)
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 1:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Opera
F12 (ili File>Quick Preferences)
Open requested pop-up windows only

Недостатък - GMail не поддържа Opera.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
firefox

Местожителство: #b612

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мдам, твърдо за Adaware-то, като допълнителни опции са:
Mozilla Firefox (автоматично блокира попъпс) или Opera (ако те влече)
Ако пък много държиш на IE-то, можеш просто да си инсталнеш един Google Toolbar - освен, че е мегаполезен покрай търсенето (търсиш директно в него, без да се налага да ходиш на google.com), автоматично блокира попъпс.
(toolbar-a едва след като си прочистиш компа с adaware-a обаче)
cmotan

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ок, молба:
компа ми ФУЛЛ с шит, толкова, че не мога да пусна ни ефпрот, ни нортън ни нищо да чистят..просто няма пясъчни часовници, нищо не тръгва. а ми е много важно да не форматирам, щот нямам тея програми дет мноо ми тряат инсталл, а да ги намеря , отиде 2 месеца. секи път иначе си пускам адауеъра и той чисти малко бръмъзъци.според мен - чиста козметика. тряа ми илач.
някой да ми каже ко прая?
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cmotan написа:
ок, молба:
компа ми ФУЛЛ с шит, толкова, че не мога да пусна ни ефпрот, ни нортън ни нищо да чистят..просто няма пясъчни часовници, нищо не тръгва. а ми е много важно да не форматирам, щот нямам тея програми дет мноо ми тряат инсталл, а да ги намеря , отиде 2 месеца. секи път иначе си пускам адауеъра и той чисти малко бръмъзъци.според мен - чиста козметика. тряа ми илач.
някой да ми каже ко прая?

Значи: Adaware-а не маха понякога всички гадости, има някои коието просто си седят без значение колко пъти ще го пускаш. Потърси из нет-а: HijackThis, обаче внимавай щото той не маха автоматично а ти сам трябва да си познаваш добре пецето и да знаеш кое е инсталирано и кое е СПАМ и след това мануално да маркираш и да триеш. Има няколко форума по нет-а където можеш да пуснеш след това лог-а от програмата и хората ще ти кажат кое да махнеш и кое не. Освен това пробвай да си пуснеш Нортън Антивирус из под ДОС или чрез старт-ъп дискета да ти провери за вируси. И след това Диск Доктор и УинДоктор - обикновено аз съм по тоя ред, и всичко върви ок. Ако не стане... намери си програмите, запиши си ги на дискове да си ги имаш, и FORMAT C: :(
cmotan

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

точно вируси има, правих го тва нещо с ефпрот под линукс, преди тва стъргах 2 пъти, ма нали сички са хакери вкъщи, втори месец карам без никва антивирусна, аве квото е...накрая дето викаш..ма ше глеам да не се стига дотам.:(
мноо мерси за инфото, ся ше видим кой кого.
cmotan

МнениеПуснато на: Нед Юли 11, 2004 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

иэбих ги сички беэ формат:) 10кс.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети