Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Trimaran

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 11:45 am Заглавие: SPAM do dupka |
|
|
...nema takova neshto samo se zablujdavam...litkat si razni spamcheta u kompa i kup extri polezni i ujasno polezni neshta...kato naprimer GMT (shtoto si niamam chasovnik) ili SMS prez tanzania (shtoto i mobilkata mi e kuca mojebi) a da i razni search gadinki deto tarsiat v okolo 3 saita koito pak ot svoia strana tarsiat v drugi tri i taka v aritmetichna progresia dokato nepolucha infarkt...AAAAAAAAAAAA tia otkachihali be kvo stava predi sedmica si reinstalnah mashinkata i sa pak sa me nalazili...basi kvi sa tia bacili diarichni...samo te debnat skriti v debrite na neta i gledat kachestveno, zavinagi i bezvazvratno da ti zaserat mashinkata...
...a sa mi kajete kvo da napravia che mi doide do gusha ot tova da reinstaliram... _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Ми има едно софтче Adaware се казва. Аз го ползвам и съм доволен, че и на мене ми беше писнало от Гатори, матори и секви попапи и простотии. To e freeware, май :) Свали си поне v6.0. http://www.lavasoftusa.com/support/download/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:17 pm Заглавие: |
|
|
free е и върши чудесна работа :) и аз се бях видял в чудо. _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:18 pm Заглавие: |
|
|
spy bot preporachvam az _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Каквото казва the jester, освен това помисли дали да не си инсталираш Opera, вместо IExplorer - откакто съм с нея, нямам никакви проблеми с pop-ups, add-s и прочие гадости :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Opera
F12 (ili File>Quick Preferences)
Open requested pop-up windows only
Недостатък - GMail не поддържа Opera. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 2:13 pm Заглавие: |
|
|
мдам, твърдо за Adaware-то, като допълнителни опции са:
Mozilla Firefox (автоматично блокира попъпс) или Opera (ако те влече)
Ако пък много държиш на IE-то, можеш просто да си инсталнеш един Google Toolbar - освен, че е мегаполезен покрай търсенето (търсиш директно в него, без да се налага да ходиш на google.com), автоматично блокира попъпс.
(toolbar-a едва след като си прочистиш компа с adaware-a обаче) _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 4:27 pm Заглавие: |
|
|
ок, молба:
компа ми ФУЛЛ с шит, толкова, че не мога да пусна ни ефпрот, ни нортън ни нищо да чистят..просто няма пясъчни часовници, нищо не тръгва. а ми е много важно да не форматирам, щот нямам тея програми дет мноо ми тряат инсталл, а да ги намеря , отиде 2 месеца. секи път иначе си пускам адауеъра и той чисти малко бръмъзъци.според мен - чиста козметика. тряа ми илач.
някой да ми каже ко прая? _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 5:12 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | ок, молба:
компа ми ФУЛЛ с шит, толкова, че не мога да пусна ни ефпрот, ни нортън ни нищо да чистят..просто няма пясъчни часовници, нищо не тръгва. а ми е много важно да не форматирам, щот нямам тея програми дет мноо ми тряат инсталл, а да ги намеря , отиде 2 месеца. секи път иначе си пускам адауеъра и той чисти малко бръмъзъци.според мен - чиста козметика. тряа ми илач.
някой да ми каже ко прая? |
Значи: Adaware-а не маха понякога всички гадости, има някои коието просто си седят без значение колко пъти ще го пускаш. Потърси из нет-а: HijackThis, обаче внимавай щото той не маха автоматично а ти сам трябва да си познаваш добре пецето и да знаеш кое е инсталирано и кое е СПАМ и след това мануално да маркираш и да триеш. Има няколко форума по нет-а където можеш да пуснеш след това лог-а от програмата и хората ще ти кажат кое да махнеш и кое не. Освен това пробвай да си пуснеш Нортън Антивирус из под ДОС или чрез старт-ъп дискета да ти провери за вируси. И след това Диск Доктор и УинДоктор - обикновено аз съм по тоя ред, и всичко върви ок. Ако не стане... намери си програмите, запиши си ги на дискове да си ги имаш, и FORMAT C: :( _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 5:20 pm Заглавие: |
|
|
точно вируси има, правих го тва нещо с ефпрот под линукс, преди тва стъргах 2 пъти, ма нали сички са хакери вкъщи, втори месец карам без никва антивирусна, аве квото е...накрая дето викаш..ма ше глеам да не се стига дотам.:(
мноо мерси за инфото, ся ше видим кой кого. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|