Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Trimaran

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 2:53 pm Заглавие: LIMUZINA |
|
|
hihi a na men mi podariha zabelejete kvo... ZASTAVA GT55 limuzina se vodi po dokumneti...da pukna e malko...palen tashak...tova e v razrez s vsichki zadoni na dinamika...prosto dumi niamam...obache nebi opitvat se da me kadisat da poviarvam che tova e kola...da priznavam mnogo prilicha samoche nebi...prevarnah se v avtotehnik...vmesto da si karam...okaza se che ako ia smenia v blizkata godina shte obidia nekoi bez da iskam...nai-strashnoto e che reve po-malko nikoga na cialo...nachi pochnahme s jilo na saidinitelia/skorostnata kutia/spirachkite i sa poslednia hit e che nekav lainar me e tresnal na parkinga pred nas i mi zeina ednata vrata lele kva rajda lasna prosto tragedia...okazva se che ot tia 55 konia sa ostanali samo novorodenite shtoto polovinata sa zaminali na pasha i nesase varnali a drugata polovina sa se gatnali ot starost...eeeeeee ama limuzina...a da zabravih triabva da smeniam i gumi i djanti i okachvane i da ia preboiadisam i se okaza che bez da iskam mnogo mnogo shte produham okolo 2000lv. za taia shtaiga...che to s malko otgore shte si kupia neshto drugo deto da varvi i da mi sazdava po-malko griji...tragedia...
istinata e edna nova kola pri tova na lizing shtoto nemise davat pari na kup i zabraviam za sluchaia i shte sia plashtam tri godini shte sia djurkam do palno razglabiane i posle shte ia shitna i hop sledvashtata jertva do pocepvane na lamarinite i taka doka moje posle kat nemoje sha mu mislia... _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBS
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Хаха, и аз съм карал таквоз чудо... ГТ55... та оттогава са и всичките ми познания по автомонтьорство, дето имам... ама мойта не беше чак толкова зле като това, дето го описваш... съчувствам ти. _________________ Tongue-tied, twisted, just an earth-bound misfit, I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 1:00 am Заглавие: |
|
|
:)))))) |
|
Върнете се в началото |