Graphilla.com :: Преглед на тема - Ще ходим на море ... ама друг път!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ще ходим на море ... ама друг път!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Trimaran

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юли 10, 2004 2:53 pm    Заглавие: LIMUZINA Отговорете с цитат

hihi a na men mi podariha zabelejete kvo... ZASTAVA GT55 limuzina se vodi po dokumneti...da pukna e malko...palen tashak...tova e v razrez s vsichki zadoni na dinamika...prosto dumi niamam...obache nebi opitvat se da me kadisat da poviarvam che tova e kola...da priznavam mnogo prilicha samoche nebi...prevarnah se v avtotehnik...vmesto da si karam...okaza se che ako ia smenia v blizkata godina shte obidia nekoi bez da iskam...nai-strashnoto e che reve po-malko nikoga na cialo...nachi pochnahme s jilo na saidinitelia/skorostnata kutia/spirachkite i sa poslednia hit e che nekav lainar me e tresnal na parkinga pred nas i mi zeina ednata vrata lele kva rajda lasna prosto tragedia...okazva se che ot tia 55 konia sa ostanali samo novorodenite shtoto polovinata sa zaminali na pasha i nesase varnali a drugata polovina sa se gatnali ot starost...eeeeeee ama limuzina...a da zabravih triabva da smeniam i gumi i djanti i okachvane i da ia preboiadisam i se okaza che bez da iskam mnogo mnogo shte produham okolo 2000lv. za taia shtaiga...che to s malko otgore shte si kupia neshto drugo deto da varvi i da mi sazdava po-malko griji...tragedia...

istinata e edna nova kola pri tova na lizing shtoto nemise davat pari na kup i zabraviam za sluchaia i shte sia plashtam tri godini shte sia djurkam do palno razglabiane i posle shte ia shitna i hop sledvashtata jertva do pocepvane na lamarinite i taka doka moje posle kat nemoje sha mu mislia...
NURBS

МнениеПуснато на: Съб Юли 10, 2004 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хаха, и аз съм карал таквоз чудо... ГТ55... та оттогава са и всичките ми познания по автомонтьорство, дето имам... ама мойта не беше чак толкова зле като това, дето го описваш... съчувствам ти.
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 11, 2004 1:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:))))))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети