Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 6:20 pm Заглавие: MAYA проблем(голям) |
|
|
Проблемът се състои в това, че когато стартирам програмата тя не зарежда до край. Появява се грида, ако зареждам файл се вижда и обекта, но интерфейса липсва. Зареждането спира точно когато трябва да се заредят менютата. Когато цъкна някъде ми дава Not Responding. Моля ако някой има представа от какво е нека сподели. Точно ми се отвори възможност евентуално да ми дадат някакво възнаграждение, ако пак евентуално харесат работата. Подяволите, това си е чиста гавра. Толкова съм изперкал вече, че не знам какво да правя. Мерси предварително.
P.S.
О господи, имай милост. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:12 am Заглавие: Re: MAYA проблем(голям) |
|
|
PPP написа: | О господи, имай милост. |
njama pyk! slagaj Lightwave .. kakto me uwedomiha razdawat go free s izbrani modeli video carti :P _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:18 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | njama pyk! slagaj Lightwave .. kakto me uwedomiha razdawat go free s izbrani modeli video carti :P |
be az podochuh che i na Jenskia pazar go razdavat kato bonus stom si kupish poveche ot 2 kila domati :P _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 1:05 am Заглавие: |
|
|
Predpolagam 4e e ot video kartata (loshi driveri i t.n.) moje syshto i da e ot Windows-a ti neshto.Drugia variant koito moje da e, e samata programa da e precakana njakak si. Probvai da ja preinstalirash, vij i Windows-a ti dali e nared, vij syshto da njamash i firewall sys zavisheni parametri....ponjakoga firewall-a otrjazva komunikaciite na programata s portovete ili network kartata ti.
Probvai gi tija neshta edno po edno i shte otkriesh problema kade e.
Uspeh! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 3:06 am Заглавие: Silly me :) |
|
|
Мдам, мерси отново, проблема бил един вирус. Колко глупаво. Само, че я инсталирах 5 пъти докато се сетя, че нещо такова може да ми прави мизерии. Maya-та била много "чувствителна" програма! Сега остава и да направя задачата пък ще видим.
P.S.
За момент си помислих, че това ще е най-върховната ирония в живота ми :|. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 2:46 pm Заглавие: Re: MAYA проблем(голям) |
|
|
Joro* написа: | Lightwave .. kakto me uwedomiha razdawat go free s izbrani modeli video carti :P |
може ли повече инфо за тези карти :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|