Graphilla.com :: Преглед на тема - 5 минути непрофесионализъм

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

5 минути непрофесионализъм

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юли 17, 2004 10:46 pm    Заглавие: 5 минути непрофесионализъм Отговорете с цитат

Всеки има право на своите 5 минути. Ще се възползвам от тях и за първи път ще изляза от ролята си на некадърен мрънкач за да кажа следното:
Дами игоспода графилци, за мен е чест да бъда част от вас! Сбирката показа както на мен, а надявам се и на вас също че нито аз нито някой от вас е толкова черен и страшен, колкото е исградил като имидж. Радвам се че имам честта и че съм достоен да нося фланелка с логото на форума. Надявам се още много дълго време да се срещаме както ON, така и OFFLINE.

П.П. 5-те минути изтекоха, а и аз съм на 3 бири, а аз човек, който по принцип не пие това е индустриално количество алкохол. Така че не ми хващайте вяра много-много :)
П.П.П. Сори за правописните грешки ако има такива, ама тия клавиши много малки, бе.... и някак си се движат пред очите ми........ а и не виждм добре буквите на монитора от утре минавам на режим 640х480
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[mighty]

МнениеПуснато на: Съб Юли 17, 2004 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ma kvo i fanelki li sa razdavali. ebati az idwai ne mojah da vi vidq kude ste. kak moje ;:(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2004 1:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Освен фанелки раздаваха и боксерки с автографи и GSM за пръва награда:)))
Как си могъл да пропуснеш дългата сватбарска маса!?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Exibian

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пон Юли 26, 2004 12:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

E shte im vtoro prishestvie .. nali :) deto shte se namyrdame i noe propysnalite izyrsaci...ko ni zemete de...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети