Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 10:46 pm Заглавие: 5 минути непрофесионализъм |
|
|
Всеки има право на своите 5 минути. Ще се възползвам от тях и за първи път ще изляза от ролята си на некадърен мрънкач за да кажа следното:
Дами игоспода графилци, за мен е чест да бъда част от вас! Сбирката показа както на мен, а надявам се и на вас също че нито аз нито някой от вас е толкова черен и страшен, колкото е исградил като имидж. Радвам се че имам честта и че съм достоен да нося фланелка с логото на форума. Надявам се още много дълго време да се срещаме както ON, така и OFFLINE.
П.П. 5-те минути изтекоха, а и аз съм на 3 бири, а аз човек, който по принцип не пие това е индустриално количество алкохол. Така че не ми хващайте вяра много-много :)
П.П.П. Сори за правописните грешки ако има такива, ама тия клавиши много малки, бе.... и някак си се движат пред очите ми........ а и не виждм добре буквите на монитора от утре минавам на режим 640х480 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[mighty]
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
ma kvo i fanelki li sa razdavali. ebati az idwai ne mojah da vi vidq kude ste. kak moje ;:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Освен фанелки раздаваха и боксерки с автографи и GSM за пръва награда:)))
Как си могъл да пропуснеш дългата сватбарска маса!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
E shte im vtoro prishestvie .. nali :) deto shte se namyrdame i noe propysnalite izyrsaci...ko ni zemete de... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|