Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне - iDesign-er (уеб дизайн)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне - iDesign-er (уеб дизайн)
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

stanslavov написа:
ша плуя :-)
незнам какъв дял имаш в сайта за камерите, НО няма нищо общо с другите ... което ме навежда на мисълта за дялово участие (частично).

be ... idi dokazvai posle che niamash sestra :)

stanslavov написа:

дизайна на другите :
за фотогалерия - обикновенно за голяма снимка се слага някоя която впечатлява (тази е все едно съм попаднал на сайт за 3д дизайн и ми предлагат да си изтегля окръжаваща среда - облаци)
малките снимки объркват - тематика ли са? част от дизайн - все едно това са всичките снимки

tai tai ... bash 3d :\ ... ufff

stanslavov написа:

твоят:
не мога да се съсредоточа в/у нищо важно от навигацията - новинарски сайт ли е ? рекламен с банери ли? може би искаш просто да кажеш: аз съм уеб дизайнер и съм готов да ви направя сайт - като вижте какво съм правил до сега !!!
или просто казваш аз мога много неща ама в случая не знам какво по-точно да ви покажа?
особенно рамкирането (с тъмни цветове ) ми прилича на предпечатна подготовка (за подвързване).
извинявай за забележките ама те ще те поучат - иначе има и неща който ми харесват - ама няма да се повтарям с някой от горе :-)
успех

tuka s predpechatnata podgotovka me susipa veche :))))
Izviniavai ne iskam da te zasegna neshto ma ... basi zamisliai se malko :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stanslavov написа:
ша плуя

i ti li she pliuesh? shto ne sa poglednesh kvi neveroiatni GOVNA pravish i nemash izobshto predstava ot tva deto govorish?

mladeja ima mnogo goliam napreduk v web designa i ti trebe da se uchish ot nego a ne da pluesh.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
iDesign-er

МнениеПуснато на: Сря Сеп 01, 2004 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Последните ми проекти.

Искам да чуя и вие какво мислите. :)

Фирма за охранителни камери, които може да се следят чрез интернет. Фирмата е за USA пазара. Целта ми беше да е просто и сдържано и да ползвам цветовете от логото (не е мое то).

Както се досещате това е избрания вариант. Причините са, че има по-малко място за текста, който е много малко и така няма празни пространства. Като отправна точка имах лого + малко текст. Другото съм си го измислил аз. Доста гафчета открих (и ми показаха, благодаря за което). Все пак искам да видя дали ги намирате и вие за гафове. :) Някои секции още не са изградени. Ако някой се поинтересува може да покажа и PSD както беше началната идея. На PM да звънне. :)

Това е второто предложение, но то остана само PSD.

Извинете, че "разпънах" форума.
http://www.boinaslava.net/~free/idesigner/index2_final.jpg

Тук вървях по вече изпитан стил на бизнес сайтове. Пак цветове от логото, но вкарвам и трети - червено. Ама то го виждате... :P Правилно направена забележка отнесох, че е много тегли окото нагоре основната част и текста и навигацията чезнат. Вляво много празно седеше и вкарах адреса без да се набива много.

Стига съм ви заливал с думи. :) Кажете какво мислите или няма надежда за спасение.
Върнете се в началото
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Сеп 01, 2004 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ми харесва тая камера отстрани, фонта за главния текст, цвета на колоната в ляво. Също двете снимки в контента с много произволни размери си ги сложил.

Обаче най-много ме дразни разваления английски. Оправете си граматичните и стилистичните грешки, защото това е по-лошо и от лошия дизайн.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Окт 17, 2004 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Отново искам да покажа нещо, което е по-ново. Трябваше да направя дизайн за нещо като хостинг фирма, но не стана работата. Събота и неделя останах по-свободен и реших да го завърша дизайна, че да го покажа. :) Какво ще кажете?

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети