Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:41 am Заглавие: |
|
|
terena e gotov veche, sega go rendvam do 2~3 dni shte go pokaja, che sa 5000 kadyra ...
Problema e v animiraneto na skorostta na dummy-to koeto sledva idealnata traectoriq.
pls help !!! _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 12:20 pm Заглавие: |
|
|
:/ mne .... ehhhh _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 12:42 pm Заглавие: |
|
|
kam tova dummy linkni drugo dummy, koeto na mestata koito iska6 rachno si go zabaviash i uskoriava6. a kam vtoroto ve4e dummy moje6 da linkne6 kolata. a moje6 da probvash i kombinacia ot mnogo drubi dummyta koito ti varshat drugi ne6ta, kato naklaniane i kakvoto o6te se seti6 tam. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
amii ... mai nqma da stane, zashtoto za da promenish skorosta trqbva da go mestish po "X" da kajem(ako e "follow"), i po zavoite veche premesteno po "X" dummy2 nqma da e na racing liniqta, nito izobshto na pistata, a she hukne iz gorata, zashtoto e na primerno 6 metra otdalecheno ot dummy1 po "X", koeto si stoi vyrhu trqektoriqta. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 4:07 pm Заглавие: |
|
|
uraaaaaaaa toq pyt Bethoven me izmykna \o/ \o/ \o/ \o/
ta problema e mnogo elementaren, NO mnogo vajen!
Prosto kogato zadadesh PATH CONSTRAIT i max-a avtomatichno mu slaga LINEAR FLOAT controller. koeto avtomatichno znachi lineina animaciq, bez nikvi tangenti i xtri. Koito iska da moje da kontrolira path constrait animaciq v midframovete da si assigne controller -> Bezier float ili tcb float!
Enjoy :D _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 4:18 pm Заглавие: |
|
|
От видяното в тази тема, мога да кажа, отново, че анимацията е пълна с проблеми, 99% от който обаче си създаваш сам, защото невнимаваш, или бързаш.
Човек който тръгва да се занимава с анимация, първо трябва да се научи да анимира тупкаща топка, като в последствие ще разбере, че по-голямата част от всички останали движения, наподобяват движението на топката.
Давай повече screenshots :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
she dam cqlata pista veche e gotova :D ... samo da q izrendvam
A btw za animaciqta tuka v taq scena ne moge da se kaje che ima animaciq. Trqbva da ima kola koqto v tochnite momenti da stoi na tochnoto mqsto, kato tova syzdava iliuziq che se dviji i s tochnata skorost . Animaciqta mi se svejda do prost spline(racing line) i keyvane prez opredeleno vreme. Problem veshe obache interpolaciqta, koito blagodarenie na tebe mislq che reshih. Inache si prav, azbukata ne se uchi ot D natatyk, nito se uchi za 3sedmici. Za tolkova vreme tolkova :P _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|