Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zager
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 1:54 pm Заглавие: представяне на 3d Artists Studio Zager |
|
|
реших да сe представя!
http://www.zager3d.de
благодаря за възможността! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:14 pm Заглавие: |
|
|
добре дошъл в клуба:) тук ти е мястото! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Sorry за двойния пост, но само да добавя, че ще направиш по-добре ако редуцираш от сайта си някои проекти, защото например ако първо бях щракнал върху "Ingtalant ltd" със сигурност нямаше да разгледам останалите ти работи и реакцията ми щеше да е съвсем различна, а определено останалите неща си заслужават:)
Успех!!
сигурен съм че ще те догони:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:25 pm Заглавие: hmmm |
|
|
Делян или Янита се представя? или и двамата?
Добре дошли от мен все пак ;) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zager
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | по-добре ако редуцираш от сайта си някои проекти, защото например ако първо бях щракнал върху "Ingtalant ltd" ... |
мислих върху това, но реших да ги оставя, все пак съм написал годината през която съм ги работил. През 1999 бяха доволни клиентите :)
Nixon написа: | Делян или Янита се представя? ... |
ами и двамата :)) Делян + Янита = Zager Studio
LMNT написа: | принадлежат на миналто ... |
когато има повече нови неща ще започне селекцията, пък и какво му е лошо на миналото, добри години бяха ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 3:45 pm Заглавие: !!! |
|
|
Dobre Do6li i ot men!!! :)
intresno mi e dali nqkoi ot zgradite v site-a vi sa praveni ot va6i arhitekturni proekti ili samo vizualizaciite sa va6i?
ps: super mnogo se radvam 4e v Graphilla zapo4va da se palni i s talantlivi arhitekti !!! :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Делян + Янита ... не е лошо да се разделите мисля ... измислете си различни никове ... или ще гласувате преди да поствате тук :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Делян + Янита ... не е лошо да се разделите мисля ... измислете си различни никове ... или ще гласувате преди да поствате тук :-) |
да :)
аз предлагам
за Делян -> Делян
а за Янита -> Янита
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 6:59 pm Заглавие: |
|
|
welcome :)
archi neshtata - mnogo dobri ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zager
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 7:40 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Делян + Янита ... не е лошо да се разделите мисля ... измислете си различни никове ... или ще гласувате преди да поствате тук :-) |
как ще се разделя с жена ми бе човек :))) не става
ако се поства тема по Design значи е Janita
ако е по повод техническо изпълнение - Делян , ей така ще ни различавате ;)
10x! на всички за доброто посрещане, дано да не се изпращаме скоро :)))
ByteSize написа: | intresno mi e dali nqkoi ot zgradite v site-a vi sa praveni ot va6i arhitekturni proekti ili samo vizualizaciite sa va6i?
|
сградите са визуализирани, интериорите са проктирани и визуализирани. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 7:52 pm Заглавие: |
|
|
WELCOME Both Of U....
Poslednia put triabva6e da si dopiem pieneto....
a i kolko ot skarata ostana, samo ti si znae6....
POZDRAVI i na dvamata i pak
!!! WELCOME !!! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Zager написа: | мислих върху това, но реших да ги оставя, все пак съм написал годината през която съм ги работил. През 1999 бяха доволни клиентите :)
|
Не ме разбирайте погрешно, но в крайна сметка не е лошо да се вслушате в съвета на хора които са минали по този път. Не количеството е важно, а качеството. Няма значение че е правена преди години, защото може тя да бъде и единствената картинка видяна от някой потенциален ваш клиент, след което останалите няма да бъдат погледнати, защото вече всеки знае какво е нивото в момента. Едва ли ще поискате това.
Все пак имате достатачно добри неща, които да показвате, за да държите на тази картинка, но в крайна сметка вие си решавате. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zager
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 11:57 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти Vrabchev,
когато 1997 (35-ти блок) започнах с първите неща за пари, ти беше доста напред с матеряла и винаги съм гледал твоите анимации с уважение и... доста завист. Никога не подминавам съвети с лека ръка! особенно от добрите. Просто в случая реших, че така е ще бъде. Защото повечето ми клиенти не са професионални аниматори, а са хора които се занимават с бизнес, мениджъри и др. които освен качество искат и референции и стаж. Та затова...
ps: а от успеха не бягам :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 1:24 am Заглавие: |
|
|
Добре дошли:)) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 2:20 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Защото повечето ми клиенти не са професионални аниматори, а са хора които се занимават с бизнес, мениджъри и др. които освен качество искат и референции и стаж. Та затова... |
Добрееее....
В случай че имате малко сободно време и желание,можете да му ударите едно леко опресняване на ИГТАЛАНТ.
Достатьчно е да го рендосате отново с ГИ и райтрасинг и го спасявате пройекта! Едва ли че ви отнеме и един ден да постигнете нещо вьлнуващо с нивото на знания и умения и техника, които притежавате през 2004! М? _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 2:24 am Заглавие: |
|
|
Нещо ей от такьв квалитет,например>>>>
,-) _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 8:58 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | HIGHLY REALISTIC 3D VISUALIZATIONS FOR THE NEEDS OF THE CONSTRUCTION, MACHINE -ENGINEERING, ADVERTISMENT FILM AND MUSIC INDUSTRIES! |
Sorry, ama tova njakak si ne se vryzva s "HIGHLY REALISTIC" spored mene. I mejdu drugoto "VISUALIZATION" se pishe s "Z" ne s "S" :P _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zager
|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 9:53 am Заглавие: |
|
|
10x за коментарите, но защо се хванахте за Ingtalant LTD :) просто това ми беше първия серьозен обект. Досега не съм чул някой работещ 3d Artist да пререндва стар модел, а и проблема е когато 2004 се правят неща с качеството на 1999, а не обратно!!
Добре, може да му сложа една иконка "Old" преди още да се влиза в папката ;)
TheViolator написа: | Sorry, ama tova njakak si ne se vryzva s "HIGHLY REALISTIC" spored mene. I mejdu drugoto "VISUALIZATION" se pishe s "Z" ne s "S" :P |
и според теб и според мен! това се вързва с обаче с идеята ми за стажа, защото малко хора работиха тогава в ония мътни времена.
За правописа нема да отваряме тема, има си речници.
А това, че се занимавате в момента със старите ми работи, не знам дали е добре или зле. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 4:54 pm Заглавие: hmm |
|
|
TheViolator написа: | I mejdu drugoto "VISUALIZATION" se pishe s "Z" ne s "S" :P |
visualize - visualization... не си прав, отвори някой речник да го провериш щото лошо е така. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|