Graphilla.com :: Преглед на тема - представяне на 3d Artists Studio Zager

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

представяне на 3d Artists Studio Zager
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zager

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 1:54 pm    Заглавие: представяне на 3d Artists Studio Zager Отговорете с цитат

реших да сe представя!

http://www.zager3d.de

благодаря за възможността!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добре дошъл в клуба:) тук ти е мястото!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sorry за двойния пост, но само да добавя, че ще направиш по-добре ако редуцираш от сайта си някои проекти, защото например ако първо бях щракнал върху "Ingtalant ltd" със сигурност нямаше да разгледам останалите ти работи и реакцията ми щеше да е съвсем различна, а определено останалите неща си заслужават:)

Успех!!
сигурен съм че ще те догони:)
Върнете се в началото
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:25 pm    Заглавие: hmmm Отговорете с цитат

Делян или Янита се представя? или и двамата?

Добре дошли от мен все пак ;)
LMNT

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да,да! определено работи като
http://www.zager3d.de/Images/Modeling_Character_4.jpg
http://www.zager3d.de/Images/CG_Archi_Ing_1.jpg
принадлежат на миналто и трябва да отпаднат!

добре дошли,колеги!
Zager

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vrabchev написа:
по-добре ако редуцираш от сайта си някои проекти, защото например ако първо бях щракнал върху "Ingtalant ltd" ...

мислих върху това, но реших да ги оставя, все пак съм написал годината през която съм ги работил. През 1999 бяха доволни клиентите :)

Nixon написа:
Делян или Янита се представя? ...

ами и двамата :)) Делян + Янита = Zager Studio

LMNT написа:
принадлежат на миналто ...

когато има повече нови неща ще започне селекцията, пък и какво му е лошо на миналото, добри години бяха ;)
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 3:45 pm    Заглавие: !!! Отговорете с цитат

Dobre Do6li i ot men!!! :)
intresno mi e dali nqkoi ot zgradite v site-a vi sa praveni ot va6i arhitekturni proekti ili samo vizualizaciite sa va6i?

ps: super mnogo se radvam 4e v Graphilla zapo4va da se palni i s talantlivi arhitekti !!! :)
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Делян + Янита ... не е лошо да се разделите мисля ... измислете си различни никове ... или ще гласувате преди да поствате тук :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
Делян + Янита ... не е лошо да се разделите мисля ... измислете си различни никове ... или ще гласувате преди да поствате тук :-)

да :)
аз предлагам
за Делян -> Делян
а за Янита -> Янита
:)
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

welcome :)
archi neshtata - mnogo dobri !
Върнете се в началото
Zager

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 7:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:

как ще се разделя с жена ми бе човек :))) не става
ако се поства тема по Design значи е Janita
ако е по повод техническо изпълнение - Делян , ей така ще ни различавате ;)

10x! на всички за доброто посрещане, дано да не се изпращаме скоро :)))

ByteSize написа:
intresno mi e dali nqkoi ot zgradite v site-a vi sa praveni ot va6i arhitekturni proekti ili samo vizualizaciite sa va6i?

сградите са визуализирани, интериорите са проктирани и визуализирани.
Върнете се в началото
Candelero

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 7:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WELCOME Both Of U....
Poslednia put triabva6e da si dopiem pieneto....
a i kolko ot skarata ostana, samo ti si znae6....

POZDRAVI i na dvamata i pak

!!! WELCOME !!!
vrabchev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 10:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zager написа:
мислих върху това, но реших да ги оставя, все пак съм написал годината през която съм ги работил. През 1999 бяха доволни клиентите :)

Не ме разбирайте погрешно, но в крайна сметка не е лошо да се вслушате в съвета на хора които са минали по този път. Не количеството е важно, а качеството. Няма значение че е правена преди години, защото може тя да бъде и единствената картинка видяна от някой потенциален ваш клиент, след което останалите няма да бъдат погледнати, защото вече всеки знае какво е нивото в момента. Едва ли ще поискате това.

Все пак имате достатачно добри неща, които да показвате, за да държите на тази картинка, но в крайна сметка вие си решавате.
Върнете се в началото
Zager

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти Vrabchev,
когато 1997 (35-ти блок) започнах с първите неща за пари, ти беше доста напред с матеряла и винаги съм гледал твоите анимации с уважение и... доста завист. Никога не подминавам съвети с лека ръка! особенно от добрите. Просто в случая реших, че така е ще бъде. Защото повечето ми клиенти не са професионални аниматори, а са хора които се занимават с бизнес, мениджъри и др. които освен качество искат и референции и стаж. Та затова...

ps: а от успеха не бягам :))
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 1:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре дошли:))
LMNT

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 2:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Защото повечето ми клиенти не са професионални аниматори, а са хора които се занимават с бизнес, мениджъри и др. които освен качество искат и референции и стаж. Та затова...

Добрееее....
В случай че имате малко сободно време и желание,можете да му ударите едно леко опресняване на ИГТАЛАНТ.
Достатьчно е да го рендосате отново с ГИ и райтрасинг и го спасявате пройекта! Едва ли че ви отнеме и един ден да постигнете нещо вьлнуващо с нивото на знания и умения и техника, които притежавате през 2004! М?
LMNT

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 2:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещо ей от такьв квалитет,например>>>>

,-)
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 8:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
HIGHLY REALISTIC 3D VISUALIZATIONS FOR THE NEEDS OF THE CONSTRUCTION, MACHINE -ENGINEERING, ADVERTISMENT FILM AND MUSIC INDUSTRIES!

Sorry, ama tova njakak si ne se vryzva s "HIGHLY REALISTIC" spored mene. I mejdu drugoto "VISUALIZATION" se pishe s "Z" ne s "S" :P
Zager

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 9:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x за коментарите, но защо се хванахте за Ingtalant LTD :) просто това ми беше първия серьозен обект. Досега не съм чул някой работещ 3d Artist да пререндва стар модел, а и проблема е когато 2004 се правят неща с качеството на 1999, а не обратно!!
Добре, може да му сложа една иконка "Old" преди още да се влиза в папката ;)
TheViolator написа:
Sorry, ama tova njakak si ne se vryzva s "HIGHLY REALISTIC" spored mene. I mejdu drugoto "VISUALIZATION" se pishe s "Z" ne s "S" :P

и според теб и според мен! това се вързва с обаче с идеята ми за стажа, защото малко хора работиха тогава в ония мътни времена.
За правописа нема да отваряме тема, има си речници.

А това, че се занимавате в момента със старите ми работи, не знам дали е добре или зле.
Върнете се в началото
Nixon

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 4:54 pm    Заглавие: hmm Отговорете с цитат

TheViolator написа:
I mejdu drugoto "VISUALIZATION" se pishe s "Z" ne s "S" :P

visualize - visualization... не си прав, отвори някой речник да го провериш щото лошо е така.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети