Graphilla.com :: Преглед на тема - Redesign na lichen site

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Redesign na lichen site

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
soundwasta

МнениеПуснато на: Сря Окт 06, 2004 11:59 pm    Заглавие: Redesign na lichen site Отговорете с цитат

Privet na vsichki

ot dosta vreme cheta tozi forum i sum silno vpechatlen ot tova kolko talanti ima v bg.
az lichno sum student, no po-vajnoto v sluchaja e che kato hobby se zanimavam s muzika. zaradi tova si hobby predi pochti edna godina si napravih site za da moga da razprostranjavam parchetata si. mojete da stignete do nego chrez linka v podpisa mi.
site-a e purvija koito njakoga sum pravil i zatova smeja da tvurdja che e prosto otvratitelen.
sled kato tolkova dulgo chetoh foruma i sabirah idei i inspiracia se reshih da napravja cjalosten redesign na site si. vse oshte se ucha na photoshop, php, css i vsichkite tezi chudesa i zatova iskam da vi pomolja za mnenie otosno redesigna. smjatam da napravja 3-4 razlichni designa koito da mogat da se smenjat chrez link ot samijat site.
kogato gi napravja shte gi puskam tuk za da mi pomognete ako iskate. za sega e gotov samo purvijat:

http://www.soundwasta.com/facility.htm (325 KB)
TIFF

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

originalyt opredeleno e po-dobyr... makar, che s tozi trudno zabelezim scroll... hm. inache pohvalno :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreado

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 12:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За къв ли оригинал става въпрос....

Моето мнение е че сайта се е подобрил. Tоя шадоу не ти трябвя.
Също като идея мога да ти кажа да изместиш менуто да е хоризонтално под хедъра и отам ше ти се отвори място за инфото да го организираш по по добър начин. Сега менуто и колонката с инфото се бият, сбълска ли са се и немогат да дишат... особено менуто... виж го кво е мъндзърко... недей така На главата и трябва още идейка... не че е толкоз лоша ма нищо не ти пречи още да я помислиш....

Тва лого ли е тама!? или незнам...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
soundwasta

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi vertikalnoto menju maj poveche mi haresva po princip, no shte probvam i s horizontalno. "bluskashtija se" disclaimer shte gledam da razresha po drug nachin. shte mu namerja drugo mjasto. prosto nadolu shte si produljat dvete kolonki - svetlata ot contenta i tumnata ot navigacijata.
tova tam gore ne e misleno za logo. prosto grunge-nato nadpische. za da ne e s prost shrift. ako trjabva da pochna i logo da mislja tova znachi suvsem da zabravja za muzikata i napravo da pochvam da se ucha samo na grafichen design. koeto sus rabota, sledvane, muzika i lichen jivot trudno shte go suchetaja.
celta e prosto da imam shto-gode snosno izglejdashta platforma za parchetata.
jasab

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

нищо не се чете трябва да си завръ носа в монитора,
за да различа буквите. иначе не знам какъв е дизайна,
но редизайна средна работа, според мен
soundwasta

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vprochem "sredna rabota" za men e goljam kompliment.
Ula

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soundwasta написа:
vprochem "sredna rabota" za men e goljam kompliment.

не се давай без бой...! ;)
смятам, че в редизайна ти има материал...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
soundwasta

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

merci Ula. ne se davam bez broi prosto njamam designerski ambicii taka che shtom ne bivam totalno razkusan veche sum dovolen.
iDesign-er

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.soundwasta.com/facility.htm - тук нищо не виждам. Само сив фон на бели точки. :)

Само нещо ме "тревожи". Като каже някой, че ще става дизайнер започва да учи Photoshop, HTML, CSS, PHP, MySQL, Java... Малко се отплесват нещата от дизайна. :)

jasab написа:
нищо не се чете трябва да си завръ носа в монитора,
за да различа буквите. иначе не знам какъв е дизайна,
но редизайна средна работа, според мен

Ctrl+скрол? Каква ти е резолюцията? Защото, ако си с 21 инча монитор, това е твой "проблем". :P При мен се чете ОК, но без онзи сив текст долу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
soundwasta

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

php, mysql, java i tn. sa neobhodimo zlo... :(

designer njama da stavam - kazvam go pak. :)
texta dolu ne trjabva mnogo mnogo da se chete. trjabva prosto da go ima za loshite muzikalni kompanii ako reshat da me sudjat. ;) ne e za normalnite useri. :P
dreado

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има потенциал сита ...
И щом държиш на тази структора, значително още трябва да я помислиш...
успех приятел
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети