Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soundwasta

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 11:59 pm Заглавие: Redesign na lichen site |
|
|
Privet na vsichki
ot dosta vreme cheta tozi forum i sum silno vpechatlen ot tova kolko talanti ima v bg.
az lichno sum student, no po-vajnoto v sluchaja e che kato hobby se zanimavam s muzika. zaradi tova si hobby predi pochti edna godina si napravih site za da moga da razprostranjavam parchetata si. mojete da stignete do nego chrez linka v podpisa mi.
site-a e purvija koito njakoga sum pravil i zatova smeja da tvurdja che e prosto otvratitelen.
sled kato tolkova dulgo chetoh foruma i sabirah idei i inspiracia se reshih da napravja cjalosten redesign na site si. vse oshte se ucha na photoshop, php, css i vsichkite tezi chudesa i zatova iskam da vi pomolja za mnenie otosno redesigna. smjatam da napravja 3-4 razlichni designa koito da mogat da se smenjat chrez link ot samijat site.
kogato gi napravja shte gi puskam tuk za da mi pomognete ako iskate. za sega e gotov samo purvijat:
http://www.soundwasta.com/facility.htm (325 KB) _________________ W W W . S O U N D W A S T A . C O M |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 10:48 am Заглавие: |
|
|
originalyt opredeleno e po-dobyr... makar, che s tozi trudno zabelezim scroll... hm. inache pohvalno :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 12:07 pm Заглавие: |
|
|
За къв ли оригинал става въпрос....
Моето мнение е че сайта се е подобрил. Tоя шадоу не ти трябвя.
Също като идея мога да ти кажа да изместиш менуто да е хоризонтално под хедъра и отам ше ти се отвори място за инфото да го организираш по по добър начин. Сега менуто и колонката с инфото се бият, сбълска ли са се и немогат да дишат... особено менуто... виж го кво е мъндзърко... недей така На главата и трябва още идейка... не че е толкоз лоша ма нищо не ти пречи още да я помислиш....
Тва лого ли е тама!? или незнам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundwasta

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
mi vertikalnoto menju maj poveche mi haresva po princip, no shte probvam i s horizontalno. "bluskashtija se" disclaimer shte gledam da razresha po drug nachin. shte mu namerja drugo mjasto. prosto nadolu shte si produljat dvete kolonki - svetlata ot contenta i tumnata ot navigacijata.
tova tam gore ne e misleno za logo. prosto grunge-nato nadpische. za da ne e s prost shrift. ako trjabva da pochna i logo da mislja tova znachi suvsem da zabravja za muzikata i napravo da pochvam da se ucha samo na grafichen design. koeto sus rabota, sledvane, muzika i lichen jivot trudno shte go suchetaja.
celta e prosto da imam shto-gode snosno izglejdashta platforma za parchetata. _________________ W W W . S O U N D W A S T A . C O M |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
нищо не се чете трябва да си завръ носа в монитора,
за да различа буквите. иначе не знам какъв е дизайна,
но редизайна средна работа, според мен _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundwasta

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:07 pm Заглавие: |
|
|
soundwasta написа: | vprochem "sredna rabota" za men e goljam kompliment. |
не се давай без бой...! ;)
смятам, че в редизайна ти има материал... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundwasta

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:35 pm Заглавие: |
|
|
merci Ula. ne se davam bez broi prosto njamam designerski ambicii taka che shtom ne bivam totalno razkusan veche sum dovolen. _________________ W W W . S O U N D W A S T A . C O M |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
http://www.soundwasta.com/facility.htm - тук нищо не виждам. Само сив фон на бели точки. :)
Само нещо ме "тревожи". Като каже някой, че ще става дизайнер започва да учи Photoshop, HTML, CSS, PHP, MySQL, Java... Малко се отплесват нещата от дизайна. :)
jasab написа: | нищо не се чете трябва да си завръ носа в монитора,
за да различа буквите. иначе не знам какъв е дизайна,
но редизайна средна работа, според мен |
Ctrl+скрол? Каква ти е резолюцията? Защото, ако си с 21 инча монитор, това е твой "проблем". :P При мен се чете ОК, но без онзи сив текст долу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundwasta

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:47 pm Заглавие: |
|
|
php, mysql, java i tn. sa neobhodimo zlo... :(
designer njama da stavam - kazvam go pak. :)
texta dolu ne trjabva mnogo mnogo da se chete. trjabva prosto da go ima za loshite muzikalni kompanii ako reshat da me sudjat. ;) ne e za normalnite useri. :P _________________ W W W . S O U N D W A S T A . C O M |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Има потенциал сита ...
И щом държиш на тази структора, значително още трябва да я помислиш...
успех приятел |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|