Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mira

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 6:59 pm Заглавие: Събота късен следобед connection |
|
|
В следващите няколко скролвания вие ще се натъкнете на няколко снимки без абсолютно никаква друга връка освен, че са резултат от една безцелна разхока и безразборно щтракане в един късен съботен следовед на усмихнатата авторка в края.
И простете за следващата снимка, но просто исках да се оплача на какво интересно местенце попаднах, а не можах да направя 1 снимка за пред хората.:(
(съвпадението в цветовете е чиста случайност) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Уау !
Само да попитам - тези местенца - в България ли са? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:51 pm Заглавие: |
|
|
fen sym na kadara s vodenicata:) haresva mi che ne si akcentirala vyrhu vodnoto kolelo. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
тази с воденицата бива. Другите не ме вдъхновяват много. На снимката с рекичката щяха да ми харесат повече по-пастелни тонове и по-малко контраст. Така е много болезнено. Въпрос на вкус и усещане, де.
wicky, това няма начин да е БГ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
на мен ми харесва много снимката с рекичката
получило се е интересно
и тази с балконите е много приятна!
the jester - аз да си попитам все пак;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Хубави неща! Само воденицата ти е твърде контрастна според мен, твърде са ти "потънали" сенките. На "мекия ефект" му отива нисък контраст принципно. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 3:13 pm Заглавие: |
|
|
ako imashe detail v stvola na darvoto shteshe da e trepach... kefi texturata na oblacite kak se vrazva s texturata na listata - mislia che e mn dobra snimka.
kefi me i tazi s darvetata i rekata - samo drazni lipsata na ritam v osvetenosta na darvetata ama tova ne e imalo kak da go izbegnesh, predpolagam. vij patkite mojeshe da gi razkarash - drazniat zashtoto ne sa lesno razbiraemi - mai bez tiah shte e po-dobre. i naistina kontrasta svetlo - tamno e malko mnogo. inache me kefi - ima neshto frensko/impresionistichno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Хммм... ами рекичката най-много си играх с нея, ама и аз не съм сигурна, че това са цветовете, но това е което можах. Идеи как да преминат в пастелната гама?
Воденицата наистина се поолях с контраста - headshot как ги забеляза патетата незнам. А дървото го имам и с повече детайл - ще го пусна по-някое време.
Уики, местата са в Айндховен.
Мерси за коментарите.
За 1ви път ми е някои да каже какво и защо?:) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
outfaced
|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 3:07 pm Заглавие: |
|
|
ммм да, воденицата и балкончетата кефят ... а тая с рекичката и дърветата, просто не си случила на време ... там си трябва равномерно осветление мисля, иначе кат геомтрия можело и да се получи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|