Graphilla.com :: Преглед на тема - help za tabletche.....

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

help za tabletche.....

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 4:22 pm    Заглавие: help za tabletche..... Отговорете с цитат

znachi shte mi se nalaga da bachkam s tablet i rabotodatelite sa mi obeshtali da mi kupqt...az pitah razni hora....v tova chislo r1dler i wicky za koeto su imblagodaren....mislq che tqhnata informaciq mi e dostatuchna no vse pak ako moje vsichki da dadat po nqkoq preporuka i site i model i ako moje da se obsudqt preimushtestvata i nedostatucite na modelite...znachi biha mogli da mi vzemat a4 tablet ...az shte go izpolzvam kakto za design taka i za komiksi....non poneje neshta da stavam prekaleno nahalen bih iskal da vi popitam dali shte mi vurshi rabota i a5 10x
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=1686
bigworm

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nachi 10x mnogo......qsno e che trqa da e wacom i da e model graphire2 ili intuos2 ili neshto takova........misulta mi e edinstveno da popitamtezi danni nali sa ot minalata godina...veroqtno ima nqkakvo razvitie....10x r1dler ako moje da te iztormoza s oshte edno postche po temata da mi kajesh tova li sa aktualnite modeli i ima li i nova informaciq(i ne samo ridlera de)
NOX

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a nqmat li sait teq firmi s tabletite, deto da pro4etesh za aktualni modeli???
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako iskas mozes da sko4is i na intuos 3
razni extri ima, ma ne misla 4e sa ziznenowazni:))
http://www.wacom-europe.com/uk/products/intuos/intuos3_a4.asp
Върнете се в началото
Biofusion

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Вто Окт 12, 2004 7:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ami da ve :) az cukam na nqkwa mizeriq oste :)) ama bachka si :)) ne e kat na hartiq ama vyrshi rabota. Sigurno golqma razlika ste pravi tezi modeli ot nad 1000 na gore :)) inache .... ne znam
bigworm

МнениеПуснато на: Вто Окт 12, 2004 11:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nachi kato gledam se nasochvam kato cena kum graphire 3 A6 ILI A5.........nachi za rabota na format A4 za pechat tozi tablet shte mi vurshi li rabota ako e A6 ...neshto mnogo maluk mi se vidi
mr_j

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 12:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Моето мнение е, че и А4 идва малко в множко даже / е не че не е гот, ама не е обосновано ценово-> рационалност, при всички случай ще изтъркаш само средата :-), естесвено има и области където е необходима и повече площ,ама не и в България :-)/ аз те съветвам за intuos 2 А5/ сега ясно е че 3 ще е як, ама тея дни гледах че го няма още в листите на адком, ама може и да не е актуализирана, a рекламирали го! видях сега/. graphire3 иzглежда добре на външен вид, поиграх си с него за 10ина минути и откровено съществена разлика с 2 неоткрих, даже настройките са поорязали в сравнение с 2ката. Разликата в цената на intuos 2 с Graphire3 Studio XL/ A5 USB е - 645 лв към 399 и не е толкова голяма, за разликата в качеството което дават. Сега не ме разбирай погрешно Graphire са чудесни таблети, които в повечето случай вършат прекрасна работа, ама intuos са по-добри. А съмнения относно това дали да е WACOM имат само глупаците/ сега да не вземе някой да се засегне където е "мноооого доволен" от Trust например!/ Айде със здраве и да се похвалиш после как ти върши работа машинката!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 1:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

абе кат казахте изтъркаш само в средата..... пичове ХЕЕЛЛЛЛЛП :\

Имам си един стааар като света Wacom PenPartner
ма му се изтъркаха сичките силиконови писци отпред, и се ебава не работи как си требе с тез оръбените
една тъпа фирма тука дет е представител на Адком ме въртят 2-ра година че ше ми доставят от София и нищо
От адком пък ме прехвърлят постоянно към тез тъпани....

Има ли някой доброволец ( Да не посочвам... ;) ) да му е на лесно тоз Адком да ми направи таз услуга, да мине да ги мине, ако има да земе 4-5 бр. да ми ги фърли по куриер за моя сметка плащам колкот каже че бактисах с тез тука бре :\
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
stranger

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 2:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-доброто си остава wacom ако са съгласни за А4 най-добре. :)
Противно на общото мнение Trust не ми се струват толкова лоши. Аз ползвам 1200 Trust tablet размера е А4 цената около 300 и нещо лева. Има 512 степени на чувствителност и не е толкова елегантен като дизайн, но е достатъчен като размери поне за мен. Работи нормално със ХР, единствено веднага след покупката му се наложи да изтегля драйвер от сайта на производителя и това беше цялото неудобство. Резервни писци няма и честно казано и аз не мога да намеря.
minimiro някъде из руските форуми съм виждал тема за някакви саморъчни решения относно писците т.е. да се приспособи нещо от др. материали.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Intuos2 A4 sa malko twurde golemi. A5 e optimalniyat razmer za tablet spored men. Rabotya s edin Intous2 A4 i s edno Graphire2 A6. Ako shtete wyarwaite, za pone w ogromniya broi sluchai Graphireto mi e po-udobno!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

моя таблетчо е Graphire 3 А5 и ми е супер удобен! Ако е по-голям ще се загубя в него:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
piks

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i az da otbeleja :)
v ofisa imam Intuos2 a4 i sym mu namalila rabotnata zona.
a v nas imam star a5 i si e 4udni4yk :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Biofusion

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

da ve A5 si e nai dobre :)) i nai udoben. Ave kwi sa tiq ceni po 500 600 lv v BG ve basi rezachite lelele......... moqta smotana mashinka q vzeh za 40$ i si mi bachka dostatuchno dobre bahti :D:D:D makar che e A6 :D
Гост

МнениеПуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za wseki misla 4ee razli4no, az puksam s A4 oversize.
Obi4am da si izpuwam rukata i da imam zamah pri draskaneto.
wupros na usestane e i e strogo li4no. kogato go zeh imah wazmoznost za test na a5 i a4 / ma oversizeto nai mi pasna | da ako ti sedi na biuroto malko e grubo s klawiaturata otpred ma za celta si kupuwas terminalna klawiatura det s edna ruka moze da si cukas s neia i si4ko e 6.
Върнете се в началото
bigworm

МнениеПуснато на: Пет Окт 15, 2004 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da de az razbrah che a5 she mi vurshi nai dobra rabota sudeiki po vashite postove.misulta mi beshe dali a6 nqma da e maluk za rabota ili stava
mr_j

МнениеПуснато на: Пет Окт 15, 2004 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми ако още не ти е станало ясно....!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети