Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 4:22 pm Заглавие: help za tabletche..... |
|
|
znachi shte mi se nalaga da bachkam s tablet i rabotodatelite sa mi obeshtali da mi kupqt...az pitah razni hora....v tova chislo r1dler i wicky za koeto su imblagodaren....mislq che tqhnata informaciq mi e dostatuchna no vse pak ako moje vsichki da dadat po nqkoq preporuka i site i model i ako moje da se obsudqt preimushtestvata i nedostatucite na modelite...znachi biha mogli da mi vzemat a4 tablet ...az shte go izpolzvam kakto za design taka i za komiksi....non poneje neshta da stavam prekaleno nahalen bih iskal da vi popitam dali shte mi vurshi rabota i a5 10x _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 6:30 pm Заглавие: |
|
|
nachi 10x mnogo......qsno e che trqa da e wacom i da e model graphire2 ili intuos2 ili neshto takova........misulta mi e edinstveno da popitamtezi danni nali sa ot minalata godina...veroqtno ima nqkakvo razvitie....10x r1dler ako moje da te iztormoza s oshte edno postche po temata da mi kajesh tova li sa aktualnite modeli i ima li i nova informaciq(i ne samo ridlera de) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 6:36 pm Заглавие: |
|
|
a nqmat li sait teq firmi s tabletite, deto da pro4etesh za aktualni modeli??? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 7:35 am Заглавие: |
|
|
ami da ve :) az cukam na nqkwa mizeriq oste :)) ama bachka si :)) ne e kat na hartiq ama vyrshi rabota. Sigurno golqma razlika ste pravi tezi modeli ot nad 1000 na gore :)) inache .... ne znam _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 11:43 pm Заглавие: |
|
|
nachi kato gledam se nasochvam kato cena kum graphire 3 A6 ILI A5.........nachi za rabota na format A4 za pechat tozi tablet shte mi vurshi li rabota ako e A6 ...neshto mnogo maluk mi se vidi _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 12:42 am Заглавие: |
|
|
Моето мнение е, че и А4 идва малко в множко даже / е не че не е гот, ама не е обосновано ценово-> рационалност, при всички случай ще изтъркаш само средата :-), естесвено има и области където е необходима и повече площ,ама не и в България :-)/ аз те съветвам за intuos 2 А5/ сега ясно е че 3 ще е як, ама тея дни гледах че го няма още в листите на адком, ама може и да не е актуализирана, a рекламирали го! видях сега/. graphire3 иzглежда добре на външен вид, поиграх си с него за 10ина минути и откровено съществена разлика с 2 неоткрих, даже настройките са поорязали в сравнение с 2ката. Разликата в цената на intuos 2 с Graphire3 Studio XL/ A5 USB е - 645 лв към 399 и не е толкова голяма, за разликата в качеството което дават. Сега не ме разбирай погрешно Graphire са чудесни таблети, които в повечето случай вършат прекрасна работа, ама intuos са по-добри. А съмнения относно това дали да е WACOM имат само глупаците/ сега да не вземе някой да се засегне където е "мноооого доволен" от Trust например!/ Айде със здраве и да се похвалиш после как ти върши работа машинката! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 1:04 am Заглавие: |
|
|
абе кат казахте изтъркаш само в средата..... пичове ХЕЕЛЛЛЛЛП :\
Имам си един стааар като света Wacom PenPartner
ма му се изтъркаха сичките силиконови писци отпред, и се ебава не работи как си требе с тез оръбените
една тъпа фирма тука дет е представител на Адком ме въртят 2-ра година че ше ми доставят от София и нищо
От адком пък ме прехвърлят постоянно към тез тъпани....
Има ли някой доброволец ( Да не посочвам... ;) ) да му е на лесно тоз Адком да ми направи таз услуга, да мине да ги мине, ако има да земе 4-5 бр. да ми ги фърли по куриер за моя сметка плащам колкот каже че бактисах с тез тука бре :\ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stranger
|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Най-доброто си остава wacom ако са съгласни за А4 най-добре. :)
Противно на общото мнение Trust не ми се струват толкова лоши. Аз ползвам 1200 Trust tablet размера е А4 цената около 300 и нещо лева. Има 512 степени на чувствителност и не е толкова елегантен като дизайн, но е достатъчен като размери поне за мен. Работи нормално със ХР, единствено веднага след покупката му се наложи да изтегля драйвер от сайта на производителя и това беше цялото неудобство. Резервни писци няма и честно казано и аз не мога да намеря.
minimiro някъде из руските форуми съм виждал тема за някакви саморъчни решения относно писците т.е. да се приспособи нещо от др. материали. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 2:56 pm Заглавие: |
|
|
Intuos2 A4 sa malko twurde golemi. A5 e optimalniyat razmer za tablet spored men. Rabotya s edin Intous2 A4 i s edno Graphire2 A6. Ako shtete wyarwaite, za pone w ogromniya broi sluchai Graphireto mi e po-udobno! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 2:59 pm Заглавие: |
|
|
моя таблетчо е Graphire 3 А5 и ми е супер удобен! Ако е по-голям ще се загубя в него:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 4:13 pm Заглавие: |
|
|
i az da otbeleja :)
v ofisa imam Intuos2 a4 i sym mu namalila rabotnata zona.
a v nas imam star a5 i si e 4udni4yk :))) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:24 am Заглавие: |
|
|
da ve A5 si e nai dobre :)) i nai udoben. Ave kwi sa tiq ceni po 500 600 lv v BG ve basi rezachite lelele......... moqta smotana mashinka q vzeh za 40$ i si mi bachka dostatuchno dobre bahti :D:D:D makar che e A6 :D _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:54 am Заглавие: |
|
|
za wseki misla 4ee razli4no, az puksam s A4 oversize.
Obi4am da si izpuwam rukata i da imam zamah pri draskaneto.
wupros na usestane e i e strogo li4no. kogato go zeh imah wazmoznost za test na a5 i a4 / ma oversizeto nai mi pasna | da ako ti sedi na biuroto malko e grubo s klawiaturata otpred ma za celta si kupuwas terminalna klawiatura det s edna ruka moze da si cukas s neia i si4ko e 6. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 12:58 pm Заглавие: |
|
|
da de az razbrah che a5 she mi vurshi nai dobra rabota sudeiki po vashite postove.misulta mi beshe dali a6 nqma da e maluk za rabota ili stava _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Еми ако още не ти е станало ясно....! |
|
Върнете се в началото |