Graphilla.com :: Преглед на тема - PDF - 3D Festival at Copenhagen...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PDF - 3D Festival at Copenhagen...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Окт 10, 2004 5:32 pm    Заглавие: PDF - 3D Festival at Copenhagen... Отговорете с цитат

Значи, първо в тази тема ми се иска да обявя няколко неща:

1. Датата на излизане на PDF-a ще е 20-ти Октомври, 2004-та година. Фиксирам я от сега и няма да я променям, стига да съм жив и здрав.

2. Английската версия на PDF-а ще излезе на 1-ви Ноември, 2004-та година. Работя и по двете версии, защото ми се иска да изпратя материала на CG Networks, или най-малкото ще го постна в CG Talk и на сайта си.

3. Засега, размерът му ще бъде около 10-15 Мб, и 50-100 страници (в момента определям дизайна и размера на картинките, но текста е двойно повече), т.е. няколко пъти повече от стария. Ще има снимков материал от почти всяка презентация, на която съм присъствал. Освен това, в зависимост от отговора на CG Networks, се надявам да получа и техни снимки... да видим.

4. Във връзка със точка 3 ми се иска да направя в близко бъдеще някаква връзка между БГ сайтове като ГРАФИЛА и 3ДБГ и CG Networks, т.е. размяна материали - преводни статии, ревюта и т.н. Тъй като в момента няма никъде официална страница за екипа, мисията и целите на ГРАФИЛА възможно ли е да се създаде такава скоро и аз да се намирам в нея под някаква форма? За да мога да кореспондирам директно, а не да казвам - ето сега се обадете на този и този и т.н.?

5. Тъй като ми се иска всичко да стане добре и ЛЕГАЛНО, ми се иска да пусна реклама на дадено студио за предпечат, което примерно ми е помогнало с това, че ми е осигурило лицензирано работно място с Photoshop CS и Indesign CS... Може и на друг софт, но засега го правя с този, защото го намирам за най-удобно. Ако някой може и иска да помогне, да пише бележка. Ще е хубаво това да стане до края на седмицата - 15-ти Октомври. Пратете бележка на подобно студио, ако някой знае такова... pls.

6. На финала на PDF-a искам да пусна с помощта на... няколко организации и сайтове, като ГРАФИЛА е един от тях. Кое лого да ползвам и има ли някакво готово пакетно лого, или ако няма, има ли някой, който да се ангажира и да ми го приготви? За бял фон...

7. Извинявам се за закъснението, но много работи ми се случиха през цялото това време и буквално не съм имал възможност да седна на спокойствие и да се занимавам с това. Този път, ще спазя финалния срок, защото е вързан и с много други неща.

8. Този PDF ще ми е подготовка за месечното издание, което смятам да правя напълно сериозно. Вече имам доста материали за него, както и идеи за такива. За него ще има отделна тема, и отделен разговор.

Поздрави и успехи,
Nixon
Bethoven

МнениеПуснато на: Вто Окт 12, 2004 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз само ще кажа, че чакам с нетърпение ПДФ-то!
А въпроса за това месечно издание ще задам в другата тема :)

vlad74

МнениеПуснато на: Вто Окт 12, 2004 2:43 pm    Заглавие: Re: PDF - 3D Festival at Copenhagen... Отговорете с цитат

Nixon написа:
Значи, първо в тази тема ми се иска да обявя няколко неща:

1. Датата на излизане на PDF-a ще е 20-ти Октомври, 2004-та година. Фиксирам я от сега и няма да я променям, стига да съм жив и здрав.

2. Английската версия на PDF-а ще излезе на 1-ви Ноември, 2004-та година. Работя и по двете версии, защото ми се иска да изпратя материала на CG Networks, или най-малкото ще го постна в CG Talk и на сайта си.

3. Засега, размерът му ще бъде около 10-15 Мб, и 50-100 страници (в момента определям дизайна и размера на картинките, но текста е двойно повече), т.е. няколко пъти повече от стария. Ще има снимков материал от почти всяка презентация, на която съм присъствал. Освен това, в зависимост от отговора на CG Networks, се надявам да получа и техни снимки... да видим.

4. Във връзка със точка 3 ми се иска да направя в близко бъдеще някаква връзка между БГ сайтове като ГРАФИЛА и 3ДБГ и CG Networks, т.е. размяна материали - преводни статии, ревюта и т.н. Тъй като в момента няма никъде официална страница за екипа, мисията и целите на ГРАФИЛА възможно ли е да се създаде такава скоро и аз да се намирам в нея под някаква форма? За да мога да кореспондирам директно, а не да казвам - ето сега се обадете на този и този и т.н.?

5. Тъй като ми се иска всичко да стане добре и ЛЕГАЛНО, ми се иска да пусна реклама на дадено студио за предпечат, което примерно ми е помогнало с това, че ми е осигурило лицензирано работно място с Photoshop CS и Indesign CS... Може и на друг софт, но засега го правя с този, защото го намирам за най-удобно. Ако някой може и иска да помогне, да пише бележка. Ще е хубаво това да стане до края на седмицата - 15-ти Октомври. Пратете бележка на подобно студио, ако някой знае такова... pls.

6. На финала на PDF-a искам да пусна с помощта на... няколко организации и сайтове, като ГРАФИЛА е един от тях. Кое лого да ползвам и има ли някакво готово пакетно лого, или ако няма, има ли някой, който да се ангажира и да ми го приготви? За бял фон...

7. Извинявам се за закъснението, но много работи ми се случиха през цялото това време и буквално не съм имал възможност да седна на спокойствие и да се занимавам с това. Този път, ще спазя финалния срок, защото е вързан и с много други неща.

8. Този PDF ще ми е подготовка за месечното издание, което смятам да правя напълно сериозно. Вече имам доста материали за него, както и идеи за такива. За него ще има отделна тема, и отделен разговор.

Поздрави и успехи,
Nixon

bravo. chakame
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nixon

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2004 12:15 pm    Заглавие: Искам само... Отговорете с цитат

Искам само да кажа, че PDF-а е почти готов и ще се "роди" утре по някое време. За съжаление, никой не ми се е обадил официално да каже нещо за лога и т.н. , нито пък за легалната версия на Indesign. Знам, сигурно сте много заети и т.н. , но аз пък спя по 4 часа средно от три седмици.

Айде
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Окт 21, 2004 3:01 am    Заглавие: Мдам... ден първи. Отговорете с цитат

http://www.nixonanim.com/3dfest1/3dfest_2004_day1.pdf

Хммм... съжелявам, но ще се наложи да пусна другите до края на седмицата... на ден по едно, щото просто имам три проекта в момента да работя и трите са много страшни, и срочни и тези дни средно спя по 4 часа и вече ми се отразява зле :( Но... жив съм, здрав съм и се надявам да го остискам.

... Знам че имам страшно много грешки, като го завърша ще мине на редактор и тогава може да се публикува към списание или нещо такова, ще видим.

Их, само да имах един лаптоп за такива работи :( Нищо, догодина.
Coldblooded

МнениеПуснато на: Чет Окт 21, 2004 4:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

никсън-е, супер си ман..евалата...са ше го дръпна и ще го видя:)
хайде успех ти с работите! :)
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 21, 2004 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ISkaMe oSHtE, ISkaMe oSHtE ....
LunatiK

МнениеПуснато на: Чет Окт 21, 2004 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10х ман, чакам с нетърпение останалите :)
Scroll_lock

МнениеПуснато на: Чет Окт 21, 2004 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

au auuu pishe i za men :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети