Graphilla.com :: Преглед на тема - PHOTOSHOP BATTLES

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PHOTOSHOP BATTLES

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 22, 2004 12:40 pm    Заглавие: PHOTOSHOP BATTLES Отговорете с цитат

Значи, става въпрос за една много интересна идея, която според мен си е много хубав начин да си направиш тренировка. Двама души си дават PSD-та, като всеки пипа и човърка вътре и се получават някакви страхотни резултати:

http://www.angryblue.com/gallery_battles.shtml

Според мен това може да се приложи за страшно много неща - 3Д, Флаш, Илюстрация и т.н.

Във Flash.bg намерих темата, но според мен трябва да се направи тук задължително. Може и специален раздел - Battles и вътре да има 2D, 3D, всякакви.

Айде
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Окт 22, 2004 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хмм - от доста отдавна гледам най различни battles - интересно е. кофтито е че изисква доволно свободно време, пък и трудно се намират опоненти, които да са приблизително на еднакво ниво - в смисъл обикновенно се вижда че единя е чувствително по-добър от другия - все едно примерно maceman и аз да направиме битка =))

иначе аз съм привърженик на идеята
Calader
2D/Concept Artist

Местожителство: Earth/UK/London

МнениеПуснато на: Пет Окт 22, 2004 2:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami i az predi mnogo vreme se opitvah da prokaram ideqta ama mai nikoi ne vuzprie...;) az sum absolutno za i podkrepqm, nikukvo vreme nmam ama ako trugne neshto takova i nqkoi vzeme che me predizvika prosto nqma da imam izbor nali taka ;) shte trqbva chovek da si "zashtiti chestta" tui da se kaje :P
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Окт 24, 2004 3:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

qka ideq - daite realizaciq ;) sha ima kupon ;) nqma na4in...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гавански
12:55 Am

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 24, 2004 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз пък лично от тези "битки" по голяма безсмислица не знам:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Окт 24, 2004 6:16 pm    Заглавие: ай стига бе... Отговорете с цитат

Гавански написа:
Aз пък лично от тези "битки" по голяма безсмислица не знам:)

е, сега... просто за разчупване на мисълта, да влезеш в главата на някой друг. да се заиграеш наистина, състезание, предизвикателство... мисля че приложенията са много
atmos

МнениеПуснато на: Нед Окт 24, 2004 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Calader написа:
...nikukvo vreme nmam ama ako trugne neshto takova i nqkoi vzeme che me predizvika prosto nqma da imam izbor nali taka ;) shte trqbva chovek da si "zashtiti chestta" tui da se kaje :P

Хайде бе мушмурОк такъв. Бринг ит он бич !!!

Ааа.... и щях да забравя, пишете на кирилица беее !!! Ма хептен нищо не ви разбирам вече
eLeSsAr

Местожителство: няма смисъл

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 7:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей компанията...на мен ми допада тва :))) ама много яко звучи! Дали да не се пробва наистина?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети