Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 6:56 pm Заглавие: |
|
|
me, кво се вживя пък толкова?! Ми смешно му е на някой - смее се! Има и лоше хора. Не може всички да са състрадателни, жалостиви и съпричастни като теб. Нали трябва да има и долни, подли, гнусни копелета за да може да се чувстваш добър на техен фон?!
Мислиш че не им е било ясно на тези каки с каква цел се снимат?! Точно те се не за съчувствие, а за бой, защото за да изкарат пари поставят под удар нормалните хора наднорменици! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | v BG taka pochvat da izglejdat niakoi sled kato se ojeniat. |
hehe .. s risk da me napsuva nejnata 4ast ot foruma... ima6e edna prikazka
''k..r opravq no i k..r razvalq'' ;)
e pri tezi ne mislq 4e e bil takuv slu4aq... X-] _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
lele verno kvi ste moralisti. abe v germania polovinata skluptori po ulicite prilichat na grupovo iznasilvane, vijdal sam izkustven vodopad ot vulvichki, pred universiteta v karlsruhe ima MOZACI naredeni na stoiki, v Konstanc ima klasicheski pametnik na debelite nemci po lajovete i nikoi nishto ne kazva. a vie ste vav designerski sait, pishete umni neshta vav specializiranite chasti kato ne vi se zanimava s gluposti. mene pa mi pisna da bachkam po 15 chasa seki den i se smeia na vsichko koeto mi e smeshno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
a koi shte misli za shiwachite prawili banskite i za samoto oblichane na wtorite da wi imam i w poluwinchatite moralisti :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Леле леле иииий аааауууу тц тц фйууууу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 12:38 pm Заглавие: |
|
|
абе - къв е проблема не мога да разбера - съчувствия, насмешки, майни-райни...
ако видя такава жена на улицата, няма да ми е смешно.
обаче - тука - на календар, участвали във фотосесия (доброволно предполага се), знаещи после каква ще е реакцията от самия календар, но въпреки това са го направили - е уважавам такова мощно чувство за хумор :-)
още повече, че някои се опитват да вкарат малко грация в позата - е не е ли готино... _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Na mene mi e mn tujno kogato vidq takiva hora po princip snimani ili dori i vyv hollywood filmite takiva debeli dechica koito gi igraqt (dobrovolno) ne znam zashto no mi e mn kofti nqkvo... to seki si go priema po razlichen nachin razbira se ! no kogato na chovek ne mu e na glavata mu e smeshno no ne znaesh kakvo moje da se sluchi i s nqkoj ot nas, tka che zatova lichno az nikoga ne mi e zabaven takav tip humor svarzan s problemite na horata. _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 9:36 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | me, кво се вживя пък толкова?! Ми смешно му е на някой - смее се! Има и лоше хора. Не може всички да са състрадателни, жалостиви и съпричастни като теб. Нали трябва да има и долни, подли, гнусни копелета за да може да се чувстваш добър на техен фон?!
|
ееее айде айде пак на мъже се правим...
Цитат: | Мислиш че не им е било ясно на тези каки с каква цел се снимат?! Точно те се не за съчувствие, а за бой, защото за да изкарат пари поставят под удар нормалните хора наднорменици!
|
може и така да е
явно съм прозвучал като голям моралист, но нямах това предвид
факт е, че на някои им е смешно на други не...всеки да си прецени.
n1x0n-е явно на теб ти е забавно може да си го отпечаташ и да си го сложиш над бюрото, за да му се смееш _________________ ME like... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Викайте Green peace! Save the wheals! Избутайте ги обратно във водата!
...
P.S... малиии горкичките... обаче кауенадара кърти:))))) Кърти ли... направо мачка...
:)))))))) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Бафффф... сори за двойния пост обачи тва се е утрепало за реклама на макдоналдс... календарчето де:)))) Особено ако скоро сте гледали
Super size me.... направо си е за макдоналдс... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 11:46 pm Заглавие: |
|
|
Am da wi pitam kato moralisti zashto goworite za tqh kato "bolni" i gi syjalqwate sqkash sa nehsto po nizsho ot was . Te QWNO sa se prieli takiwa kakwito sa i nqmat problem s towa koeto sa , zashto ne mojete i wie ???
mai i na sebe si prozwuchah stranno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
naprotiv-ei za tva stava duma.... zashto tolkova hora gi zakleimiha kato bolni izstradli i neznam si kvi, a posle se pribirat i krotko gledat "delovo" big-brother:)))) i bolni da sa kvo?! ne sa li hora? poznavam chovek, koito umira ot levkimia i jivee znachitelno po dobre ot 90 procenta ot horata koito poznavam-usmihnata e, ne kreshti, kato moje pomaga i e tochno tolkova gotina kolkoto predi. prosto ne e tolkova silna. samo che neia deto e "bolna" sme ia vodili na diskoteka s dashteria i, a tia deto sa "zdravi" tva im se vijda stranno. misla che tvarde nashiroko ia obsadihme taia tema.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ScriptKiddy

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Bravo MEl ,Bravo neznam kakvo da ti kaja. U4uden sam ,4e 4ovek moje da nameri estetika v edno takova tqlo. Ama znae6 li ima edin avtor nari4a se Ървин Олав -toi e edin ot dosta skandalnite fotografi na novoto vreme(ako moga taka da se izrazq!!!) Ima6e edna negova izlojba v centara za 4ujdestranno izkustvo tuk v Sofiq!!!! Neveroqten fotograf!!! Kazvam ti tova,za6toto tozi pi4 ima edna seriq nare4ena "Zrqlost" kadeto e snimal jeni na po 50-60-70 g. izla4va6ti neveroqtna erotika:))) Ta tozi pi4 sa6to kato teb namira estetika v neesteti4noto i krasota v groznoto(mai imat polza 4asovete po Filosofiq :))).
Kalendara mi haresva.
Malko 6rifta ne se vrazva sas snimkite,no mi haresva!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2004 1:35 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|