Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2004 7:18 pm Заглавие: logo za sait na tour agency |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:11 am Заглавие: |
|
|
гот :-)
ама мисля, че няма нужда да насичаш и а-тата в името - малко претрупано става - поне за мен.
успех. _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:48 am Заглавие: |
|
|
minaloto mnenie savpada i s moeto....dobre e do sega, nishto che bih se postaral az lichno poveche varhu izbora na shrift, zashtoto sega nadpisa ne mi dopada napalno, no tova e subektivno... logoto e qko, no naistina ne trqbva da sa narqzani i a-tata v nadpisa...uspeh i da pokazesh finala. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 10:11 am Заглавие: |
|
|
Струва ме се, че трудно ще убедиш клиента, че логото му трябва да е на базата на буква "а", след като името започва с "р" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
spored men ne e tova logoto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
soaronski: opitai da mahnes zase4kite i se wgledai po wnimatelno
spit: twae logo za web specialno, bih iskal da mi preporu4ash shrift
simpli: twa e celenaso4eno, ne iskam klisheta, nai 4esto srestanoto klishe
e da polzwas pyrwata bukwa, a w slu4aia imash poiasnitelen nadpis taka 4e nee zadalzitelno, otnosno klienta twa mi e rabotata da go ubediaw mnenieto si.
nrg333: komentara ti e neobosnowan, bih iskal da wida twoeto mnenie
w kartinka obestawam 4e ako mi haresa ste go prodam na klienta i se zemesh nekoi lew. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 2:38 pm Заглавие: |
|
|
nubizus написа: |
simpli: twa e celenaso4eno, ne iskam klisheta, nai 4esto srestanoto klishe
e da polzwas pyrwata bukwa, a w slu4aia imash poiasnitelen nadpis taka 4e nee zadalzitelno, otnosno klienta twa mi e rabotata da go ubediaw mnenieto si.
|
да де, само че твоя клиент не е този клиент, а неговия клиент ... ако ме разбираш :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 3:04 pm Заглавие: |
|
|
ПЕРФЕКТНОООО! Особено ми харесва първия вариант...този с контура...само така...
ОФФ: Между другото как може някакви си тук хора въобще да си и помислят да коментират работата на такъв виден майстор на дизайна и тънък познавач на таргет групите и клишетата....ииии... въобще ...кви сте вие бе...къде се намирате...е тва не моа да разбера..я се засрамете!!!!! :((( _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 3:14 pm Заглавие: |
|
|
bez zna4enie dali sam maistor ili ne, twa logo ste raboti to4no za targeta na moia klient, se predizwikwa interes, i ste stane negow otli4itelen znak, i twa nee samo moe mnenie. prosto se u4udwam kolko malko e nuzno tezi dni 4owek da naprawi za da se zabawliawa pulnocenno:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
ади пак скандал.... изтънко ще наблюдавам... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
nubizus, sega da ti obyrna vnimanie na nqkoi momenti v tova logo. Dobre e edno logo da podskazva po nqkakv nachin deinosta na firmata, v tvoq sluchai tova ne se zabelqzva. Suglasen sum che moje i da ne e izpylneno tova uslovie na vsqka cena, obache v takiva sluchai logoto trqbva da e esteticheski perfektno izdurjano, neshto koeto tvoito logo nqma.
Neznam za kvi targeti mi govorish, obache tvoq klient kato turisticheska agenciq ili turoperator prodava na horata PRIQTNI emocii, nezabravimi izjivqvaniq, adventures i neshta vse ot toq sort, za koito nikoga nqma da se setish gledaiki tova logo.
Цитат: | komentara ti e neobosnowan, bih iskal da wida twoeto mnenie
w kartinka obestawam 4e ako mi haresa ste go prodam na klienta i se zemesh nekoi lew |
interesno predlojenie, koeto ako go otpravish malko po-oficialno mojem da obmislim. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
napulno oficialno e predlozenieto, dori i klienta da ne go haresa ako az go haresam se si go plata da si imam primer ka triabwa da se prawiat nestata.
i tui kato ne sam goliama firma / agolemite firmi sa fiksirali cena okolo 1000lw/ i to w konkursna sreda misla4e 400 kinta moesh da izkarash po osbeno lesen na4in. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:01 pm Заглавие: |
|
|
eto ti neshto za 3 min. koeto si razvivai ako reshish
neshto kato vizovite pechati, koito ti slagat pri vsqka destinaciq izvan stranata[/list] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | nubizus, sega da ti obyrna vnimanie na nqkoi momenti v tova logo. Dobre e edno logo da podskazva po nqkakv nachin deinosta na firmata, v tvoq sluchai tova ne se zabelqzva. Suglasen sum che moje i da ne e izpylneno tova uslovie na vsqka cena, obache v takiva sluchai logoto trqbva da e esteticheski perfektno izdurjano, neshto koeto tvoito logo nqma.
Neznam za kvi targeti mi govorish, obache tvoq klient kato turisticheska agenciq ili turoperator prodava na horata PRIQTNI emocii, nezabravimi izjivqvaniq, adventures i neshta vse ot toq sort, za koito nikoga nqma da se setish gledaiki tova. |
тук не съм съгласен - графичният знак подсказва, 4е става въпрос за път - респективно пътуване. "logoto trqbva da e esteticheski perfektno izdurjano" - т. е.??? колкото до приятните моменти - дай сега всеки път да се блъскат палми, залези, облаци и самолети ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
dobre de ..samo az li vijdam v tva logo pytno platno.. pyrvoto na koeto mi zaprili4a beshe to4no tova... spored mene si e uceleno i se zapomnq.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:33 pm Заглавие: |
|
|
ok dobree dotuk ostawa da izwurwis ostanalite 339/lw/ stupki , da mines prez
asociaciite za putuwane w grafi4na forma /samolet4eta, koli4ki,wlak4eta,planetki, pasporti,planini,moreta,magistrali w perspektiwa,
kufari,bileti, i t.n. sled koeto da mines prez wsi4ki neserifni shriftowe s debela ,sredna i tunka greda, da gi skaliras ma4kash, da im slozish oste maski, da im probwas wsi4ki cwetowe det se sestash i se stignes do rezultata rawen an 400 lewa.
Dotuk oba4e ne moga da ne ti priznaia 4e uspia da iskarash mnogo burzo i
bez usilie edin lew. chakam bankwa smetka za da go platia kakto obestah.:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:59 pm Заглавие: |
|
|
:)
a za shrifta- ne che e losh, zashtoto az i taka shtqh da ti predloza helvetica ili myriad (mai taka se pisheshe), no moze da probvash s dve izchertaniq za nadpisa i .com-a.....moze bi si probval i ne ti e haresalo, no az ne znam. uspeh _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:44 pm Заглавие: |
|
|
самата буква 'а' от този шрифт не е красива, естетически издържана, и мисля че това е видно. и малко ми се струва разкрачен шрифта на сайта.
и ти направи ли , нубз, още поне 3 варианта, че тоз да ти е последен или направо експлоатира таз идея? ако имаш още идеи за лога, дай да видим, че да сравним.
а да. и синьото - много чисто синьо. смеси там с нещо, мисля че по-приятно ще стане за окото. тва е много американско синьо;)
...
ся ми се отвори тва с печата на нрг333, хм. при сички положения е по-идейно като начало. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:56 pm Заглавие: |
|
|
"тва е много американско синьо;)"
което по PANTONE за глоси е номер ...? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|