Graphilla.com :: Преглед на тема - logo za sait na tour agency

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

logo za sait na tour agency
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Дек 20, 2004 7:18 pm    Заглавие: logo za sait na tour agency Отговорете с цитат

Върнете се в началото
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

гот :-)

ама мисля, че няма нужда да насичаш и а-тата в името - малко претрупано става - поне за мен.

успех.
SPIT

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

minaloto mnenie savpada i s moeto....dobre e do sega, nishto che bih se postaral az lichno poveche varhu izbora na shrift, zashtoto sega nadpisa ne mi dopada napalno, no tova e subektivno... logoto e qko, no naistina ne trqbva da sa narqzani i a-tata v nadpisa...uspeh i da pokazesh finala.
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Струва ме се, че трудно ще убедиш клиента, че логото му трябва да е на базата на буква "а", след като името започва с "р"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men ne e tova logoto
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soaronski: opitai da mahnes zase4kite i se wgledai po wnimatelno

spit: twae logo za web specialno, bih iskal da mi preporu4ash shrift

simpli: twa e celenaso4eno, ne iskam klisheta, nai 4esto srestanoto klishe
e da polzwas pyrwata bukwa, a w slu4aia imash poiasnitelen nadpis taka 4e nee zadalzitelno, otnosno klienta twa mi e rabotata da go ubediaw mnenieto si.

nrg333: komentara ti e neobosnowan, bih iskal da wida twoeto mnenie
w kartinka obestawam 4e ako mi haresa ste go prodam na klienta i se zemesh nekoi lew.
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:

simpli: twa e celenaso4eno, ne iskam klisheta, nai 4esto srestanoto klishe
e da polzwas pyrwata bukwa, a w slu4aia imash poiasnitelen nadpis taka 4e nee zadalzitelno, otnosno klienta twa mi e rabotata da go ubediaw mnenieto si.

да де, само че твоя клиент не е този клиент, а неговия клиент ... ако ме разбираш :-)
Върнете се в началото
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ПЕРФЕКТНОООО! Особено ми харесва първия вариант...този с контура...само така...

ОФФ: Между другото как може някакви си тук хора въобще да си и помислят да коментират работата на такъв виден майстор на дизайна и тънък познавач на таргет групите и клишетата....ииии... въобще ...кви сте вие бе...къде се намирате...е тва не моа да разбера..я се засрамете!!!!! :(((
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bez zna4enie dali sam maistor ili ne, twa logo ste raboti to4no za targeta na moia klient, se predizwikwa interes, i ste stane negow otli4itelen znak, i twa nee samo moe mnenie. prosto se u4udwam kolko malko e nuzno tezi dni 4owek da naprawi za da se zabawliawa pulnocenno:))))
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 3:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ади пак скандал.... изтънко ще наблюдавам...
nrg333

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus, sega da ti obyrna vnimanie na nqkoi momenti v tova logo. Dobre e edno logo da podskazva po nqkakv nachin deinosta na firmata, v tvoq sluchai tova ne se zabelqzva. Suglasen sum che moje i da ne e izpylneno tova uslovie na vsqka cena, obache v takiva sluchai logoto trqbva da e esteticheski perfektno izdurjano, neshto koeto tvoito logo nqma.
Neznam za kvi targeti mi govorish, obache tvoq klient kato turisticheska agenciq ili turoperator prodava na horata PRIQTNI emocii, nezabravimi izjivqvaniq, adventures i neshta vse ot toq sort, za koito nikoga nqma da se setish gledaiki tova logo.

Цитат:
komentara ti e neobosnowan, bih iskal da wida twoeto mnenie
w kartinka obestawam 4e ako mi haresa ste go prodam na klienta i se zemesh nekoi lew

interesno predlojenie, koeto ako go otpravish malko po-oficialno mojem da obmislim.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

napulno oficialno e predlozenieto, dori i klienta da ne go haresa ako az go haresam se si go plata da si imam primer ka triabwa da se prawiat nestata.
i tui kato ne sam goliama firma / agolemite firmi sa fiksirali cena okolo 1000lw/ i to w konkursna sreda misla4e 400 kinta moesh da izkarash po osbeno lesen na4in.
Върнете се в началото
nrg333

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eto ti neshto za 3 min. koeto si razvivai ako reshish

neshto kato vizovite pechati, koito ti slagat pri vsqka destinaciq izvan stranata[/list]
Върнете се в началото
Morty

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nrg333 написа:
nubizus, sega da ti obyrna vnimanie na nqkoi momenti v tova logo. Dobre e edno logo da podskazva po nqkakv nachin deinosta na firmata, v tvoq sluchai tova ne se zabelqzva. Suglasen sum che moje i da ne e izpylneno tova uslovie na vsqka cena, obache v takiva sluchai logoto trqbva da e esteticheski perfektno izdurjano, neshto koeto tvoito logo nqma.
Neznam za kvi targeti mi govorish, obache tvoq klient kato turisticheska agenciq ili turoperator prodava na horata PRIQTNI emocii, nezabravimi izjivqvaniq, adventures i neshta vse ot toq sort, za koito nikoga nqma da se setish gledaiki tova.

тук не съм съгласен - графичният знак подсказва, 4е става въпрос за път - респективно пътуване. "logoto trqbva da e esteticheski perfektno izdurjano" - т. е.??? колкото до приятните моменти - дай сега всеки път да се блъскат палми, залези, облаци и самолети ...
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre de ..samo az li vijdam v tva logo pytno platno.. pyrvoto na koeto mi zaprili4a beshe to4no tova... spored mene si e uceleno i se zapomnq..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ok dobree dotuk ostawa da izwurwis ostanalite 339/lw/ stupki , da mines prez
asociaciite za putuwane w grafi4na forma /samolet4eta, koli4ki,wlak4eta,planetki, pasporti,planini,moreta,magistrali w perspektiwa,
kufari,bileti, i t.n. sled koeto da mines prez wsi4ki neserifni shriftowe s debela ,sredna i tunka greda, da gi skaliras ma4kash, da im slozish oste maski, da im probwas wsi4ki cwetowe det se sestash i se stignes do rezultata rawen an 400 lewa.
Dotuk oba4e ne moga da ne ti priznaia 4e uspia da iskarash mnogo burzo i
bez usilie edin lew. chakam bankwa smetka za da go platia kakto obestah.:)
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)

a za shrifta- ne che e losh, zashtoto az i taka shtqh da ti predloza helvetica ili myriad (mai taka se pisheshe), no moze da probvash s dve izchertaniq za nadpisa i .com-a.....moze bi si probval i ne ti e haresalo, no az ne znam. uspeh
cmotan

МнениеПуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

самата буква 'а' от този шрифт не е красива, естетически издържана, и мисля че това е видно. и малко ми се струва разкрачен шрифта на сайта.
и ти направи ли , нубз, още поне 3 варианта, че тоз да ти е последен или направо експлоатира таз идея? ако имаш още идеи за лога, дай да видим, че да сравним.
а да. и синьото - много чисто синьо. смеси там с нещо, мисля че по-приятно ще стане за окото. тва е много американско синьо;)
...
ся ми се отвори тва с печата на нрг333, хм. при сички положения е по-идейно като начало.
Morty

МнениеПуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"тва е много американско синьо;)"

което по PANTONE за глоси е номер ...?
cmotan

МнениеПуснато на: Сря Дек 22, 2004 7:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми не знам, но имах предвид гадното синьо от знамето им.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети