Graphilla.com :: Преглед на тема - НАЙ-ТЪПАТА РЕКЛАМА ЗА ОТМИНАВАЩАТА ГОДИНА

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

НАЙ-ТЪПАТА РЕКЛАМА ЗА ОТМИНАВАЩАТА ГОДИНА
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2005 1:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
Вярна е малко хард, ама вие MTV не гледате ли? То тогава тях трябва да ги забранят!

Не, простотии правени само за дебили и негри от гетото не ми се гледат, затова MTV не гледам и съжалявам искрено всеки за когото MTV е някакъв критерий за каквото и да е.
Точно ти _sasho, имайки дете, би трябвало да знаеш че това което ние възприемаме с доза хумор, децата го приемат съвършенно директно.
На тях за "Пънку нема умре!" още не им е раничко.
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2005 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pepi s kremvirshite i produljenieto s bai Valcho i suhiq shpek za hubavi hora ? :))) ei tva na mene sa mi "favoriti"
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2005 5:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

''Ийам госчий от Павлекенйее'' arghhh.... pak v stil BG bitova komediq ot 80te ...
chilko

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2005 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
наскоро гледах там един анимационен филм с един елен дето падна едно дърво и с един клон му прикова крака към земята. Елена видя, че не може да се измъкне и подръчни материали съвсем детайлно си разфасова крака. Точно, когато свърши и го отряза видя, че всъщност си е отрязал другия.

може би е епизод от Happy Tree Friends...
gradinko

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:00 pm    Заглавие: благодаря за забавния фийбак Отговорете с цитат

работя в огилви, ние мислихме рекламата. таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка. затова излъчването е по време бигбрадър, а не с детското следобед.

от агенцията - не от клиента - искахме рекламата да е с повече секс; и да има разхвърляни дрехи наоколо. личният ми опит със сегашните тинейджърки показва, че се ебат доста яко и безрезервно.

крайният резултат наистина съкс доста, като го гледах - гласовете са изкуствени, никак не тинейджърски; няма секс, само поза. като дизайнер ми се щеше да видя и хвърчащи слюнки и парчета желе в канибалската сцена, и да чуя по-циничен диалог. също така мечокът трябваше да е с червена пънк прическа, и татуировка, но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал.

иначе се радвам да видя рекламата оплюта в тук. щом в затънтената графила са се възмутили достатъчно, не сме останали незабелязани.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:10 pm    Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак Отговорете с цитат

gradinko написа:
работя в огилви, ние мислихме рекламата. таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка. затова излъчването е по време бигбрадър, а не с детското следобед.....

Аз от това, което прочетох разбрах, че таргета е: развратните тинейдърки + личния опит + ебането...

Ми бахти таргета, направо си е за XXL. Да ти имам сториборда.

Какъв е смисъла на това нещо за някакви си бонбони!??? Разбирам да беше секс стоки ма това са бонбони бе?

Сега остава и рекламите на дъвки да станат такива, а за пастите за зъби не ми се мисли....с тоя цвят.

Ма бива ли? Възмутено питам аз...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:10 pm    Заглавие: Хммм... Отговорете с цитат

Специалистът по тинейджърския секс...

Една идея от затънтената Грпхлла:

За следващия си такъв проект направо вземи снимката от последната страница на Нощен Труд, броят от 31.12.2004 г.

Кво ша са занимаваш с разни невиждащи екипи!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

te teenagerite i qko drusat..
kak li ne ti e hrumnala ideqta nqkoi pynkar s tatoirovka (teq teenove ne izmreha li 80te?) da hodi s me4eta v nosa...i
dreamer

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
te teenagerite i qko drusat..
kak li ne ti e hrumnala ideqta nqkoi pynkar s tatoirovka (teq teenove ne izmreha li 80te?) da hodi s me4eta v nosa...i

Може да шмърка степ-чета?

Или да се потърси друг таргет за разни хапчелъци, така и така ги ползват, поне да се яхне идеята рекламно......

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:19 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

И още нещо:

Забелязана не означава харесана.

Ама хич!
Върнете се в началото
vrabchev

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямам думииииииииии.
майко мила. Понякога се чудя на неземната простотия, бродеща по хората.
Сега пак имах среща с една агенция... ми какво да ви кажа...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
photonik

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 7:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Покрай тази пукотевица се задължих да гледам и "Биг брадър", та да видя за какво стана шумотевица. Като четох постовете на останалите колеги, първо си рекох: "Хм, поколенчески въпрос - ние вече сме стари и не разбираме новото поколение". После като отново прочетох внимателно всичко, стигнах до извода, че не става въпрос до поколения, а до ценностна система (препоръчителна литература - Джефри Робинсън, Виктор Пелевин, Фредерик Бегбеде и т.н.). Моето поколение израстна по време на една извратена ценностна система, но система. Последното десетилетие такава липсва и дойде поколение без ясна ценностна система. Сега би било cool да се покаже дори отрязване на глава на живо, стига "таргета" да бъде привлечен. Вярно е, че рекламата има за цел до голяма степен провокацията, но помислете дали скандалните Beneton (respect!) правят рекламата си заради скандала, или на основата на някакви морални принципи?! (като стана въпрос за Биг Брадър - помните ли рекламата на Apple Macintosh от 1984 - също донякъде скандална, но... а бе perfect)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 7:47 pm    Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак Отговорете с цитат

gradinko написа:
...... таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка.....

... аре па да скивам как с тъпа идея ше ме накараш да жвакам лолибонки... не знам къф ви е креатива, ама за да ти потекат слюнки от гледането на реклама трябва да ти е вкусно....
е са вече ми се отвориха очите, кат гледам опашките от "възрастни-тинейджъри" по магазините- редели са се милите за "лолибон"!!!! :)))
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 9:23 pm    Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак Отговорете с цитат

gradinko написа:
но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал

...хората знаят кога да спят... да очакваме ли и гилотинирането на желирания ананас в втора серия!?!?!?!?...
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Сря Яну 05, 2005 11:59 pm    Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак Отговорете с цитат

LuPi написа:
gradinko написа:
но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал

...хората знаят кога да спят... да очакваме ли и гилотинирането на желирания ананас в втора серия!?!?!?!?...

Във втората част се очаква хомо изпълнение- все пак трябва да се уважават и малцинствата...

П.С. Мейсман, ти де се пишеш в младежката група .... ...дедо
Я вземи бастуна и ела при нас на пейката да обсъдим болежките;-)
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:11 am    Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак Отговорете с цитат

gradinko написа:
работя в огилви, ние мислихме рекламата. таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка. затова излъчването е по време бигбрадър, а не с детското следобед.

от агенцията - не от клиента - искахме рекламата да е с повече секс; и да има разхвърляни дрехи наоколо. личният ми опит със сегашните тинейджърки показва, че се ебат доста яко и безрезервно.

крайният резултат наистина съкс доста, като го гледах - гласовете са изкуствени, никак не тинейджърски; няма секс, само поза. като дизайнер ми се щеше да видя и хвърчащи слюнки и парчета желе в канибалската сцена, и да чуя по-циничен диалог. също така мечокът трябваше да е с червена пънк прическа, и татуировка, но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал.

иначе се радвам да видя рекламата оплюта в тук. щом в затънтената графила са се възмутили достатъчно, не сме останали незабелязани.

Понякога имам усещането, че такива бездарни изказвания се правят пак с изследователска цел и някой седи и тука чете естествените негативни реакции с научна цел и брои нещо... Искренно се надявам. Защото ако не е така - майко мила...
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:27 am    Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак Отговорете с цитат

themagician написа:

Понякога имам усещането, че такива бездарни изказвания се правят пак с изследователска цел и някой седи и тука чете естествените негативни реакции с научна цел и брои нещо... Искренно се надявам. Защото ако не е така - майко мила...

po skoro e ''maiko mila'' ...
Bio

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 2:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много неща мислех да кажа за мненията на 'дизайнерите' и техните неофициални изказвания, за това как НЕ СЕ прави сториборд и много други, но не е моя работа.
някои добронамерени бележки само просто в случай че някой се интересува :

*има фестивали за реклами, и те са хората да си сверяват часовника. ходете !
*как се прави професионален сториборд, просто пример -
http://www.thestoryboardartist.com/bulls.html

а иначе 'Огилви' са си супер агенция.
headshot

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 3:04 am    Заглавие: ideia (18+) Отговорете с цитат

eto edna ideia, koiato suzdatelite na storyboarda shte lapnat kat topal hliab

(18+)

ps. ako darjat na kanibalskia element mogat da othapiat i ednata topka...
Върнете се в началото
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 8:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Pisnalo mi e ot neosaznati crieitari koito davat story borda - s4upvame si zadnicite da naprawim reklamata i polse mi zaiawiawat 4e ne e tribwalo da spazwame to4no storyborda mi triabwalo da naprawim nezam si kakwo nezam si 6to. I teia debili izobshto ne se osaznawat 4e si protiwori4at i 4e teia neshta se kazwat oshte pri zapo4waneto na rabotata. I 4e ni6to ne razbirat ot praweneto na TV podukcii. Pre4dlagat neshta koito sa absolutno idiotski i protiwore4iwi.

A aide ka4ete go klipa da go gledame 4e nemam vreme da sledia Big Brother (i jelanie sashto).

A za dosta ot ideite im - NO COMMENT
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети