Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Яну 02, 2005 1:36 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Вярна е малко хард, ама вие MTV не гледате ли? То тогава тях трябва да ги забранят! |
Не, простотии правени само за дебили и негри от гетото не ми се гледат, затова MTV не гледам и съжалявам искрено всеки за когото MTV е някакъв критерий за каквото и да е.
Точно ти _sasho, имайки дете, би трябвало да знаеш че това което ние възприемаме с доза хумор, децата го приемат съвършенно директно.
На тях за "Пънку нема умре!" още не им е раничко. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Нед Яну 02, 2005 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Pepi s kremvirshite i produljenieto s bai Valcho i suhiq shpek za hubavi hora ? :))) ei tva na mene sa mi "favoriti" _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Яну 02, 2005 5:07 pm Заглавие: |
|
|
''Ийам госчий от Павлекенйее'' arghhh.... pak v stil BG bitova komediq ot 80te ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chilko

|
Пуснато на: Нед Яну 02, 2005 5:53 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | наскоро гледах там един анимационен филм с един елен дето падна едно дърво и с един клон му прикова крака към земята. Елена видя, че не може да се измъкне и подръчни материали съвсем детайлно си разфасова крака. Точно, когато свърши и го отряза видя, че всъщност си е отрязал другия. |
може би е епизод от Happy Tree Friends... _________________ the truth is out there |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gradinko
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:00 pm Заглавие: благодаря за забавния фийбак |
|
|
работя в огилви, ние мислихме рекламата. таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка. затова излъчването е по време бигбрадър, а не с детското следобед.
от агенцията - не от клиента - искахме рекламата да е с повече секс; и да има разхвърляни дрехи наоколо. личният ми опит със сегашните тинейджърки показва, че се ебат доста яко и безрезервно.
крайният резултат наистина съкс доста, като го гледах - гласовете са изкуствени, никак не тинейджърски; няма секс, само поза. като дизайнер ми се щеше да видя и хвърчащи слюнки и парчета желе в канибалската сцена, и да чуя по-циничен диалог. също така мечокът трябваше да е с червена пънк прическа, и татуировка, но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал.
иначе се радвам да видя рекламата оплюта в тук. щом в затънтената графила са се възмутили достатъчно, не сме останали незабелязани. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:10 pm Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак |
|
|
gradinko написа: | работя в огилви, ние мислихме рекламата. таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка. затова излъчването е по време бигбрадър, а не с детското следобед..... |
Аз от това, което прочетох разбрах, че таргета е: развратните тинейдърки + личния опит + ебането...
Ми бахти таргета, направо си е за XXL. Да ти имам сториборда.
Какъв е смисъла на това нещо за някакви си бонбони!??? Разбирам да беше секс стоки ма това са бонбони бе?
Сега остава и рекламите на дъвки да станат такива, а за пастите за зъби не ми се мисли....с тоя цвят.
Ма бива ли? Възмутено питам аз... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:10 pm Заглавие: Хммм... |
|
|
Специалистът по тинейджърския секс...
Една идея от затънтената Грпхлла:
За следващия си такъв проект направо вземи снимката от последната страница на Нощен Труд, броят от 31.12.2004 г.
Кво ша са занимаваш с разни невиждащи екипи! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:14 pm Заглавие: |
|
|
te teenagerite i qko drusat..
kak li ne ti e hrumnala ideqta nqkoi pynkar s tatoirovka (teq teenove ne izmreha li 80te?) da hodi s me4eta v nosa...i _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:17 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | te teenagerite i qko drusat..
kak li ne ti e hrumnala ideqta nqkoi pynkar s tatoirovka (teq teenove ne izmreha li 80te?) da hodi s me4eta v nosa...i |
Може да шмърка степ-чета?
Или да се потърси друг таргет за разни хапчелъци, така и така ги ползват, поне да се яхне идеята рекламно...... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 6:19 pm Заглавие: ! |
|
|
И още нещо:
Забелязана не означава харесана.
Ама хич! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Нямам думииииииииии.
майко мила. Понякога се чудя на неземната простотия, бродеща по хората.
Сега пак имах среща с една агенция... ми какво да ви кажа... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
photonik
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Покрай тази пукотевица се задължих да гледам и "Биг брадър", та да видя за какво стана шумотевица. Като четох постовете на останалите колеги, първо си рекох: "Хм, поколенчески въпрос - ние вече сме стари и не разбираме новото поколение". После като отново прочетох внимателно всичко, стигнах до извода, че не става въпрос до поколения, а до ценностна система (препоръчителна литература - Джефри Робинсън, Виктор Пелевин, Фредерик Бегбеде и т.н.). Моето поколение израстна по време на една извратена ценностна система, но система. Последното десетилетие такава липсва и дойде поколение без ясна ценностна система. Сега би било cool да се покаже дори отрязване на глава на живо, стига "таргета" да бъде привлечен. Вярно е, че рекламата има за цел до голяма степен провокацията, но помислете дали скандалните Beneton (respect!) правят рекламата си заради скандала, или на основата на някакви морални принципи?! (като стана въпрос за Биг Брадър - помните ли рекламата на Apple Macintosh от 1984 - също донякъде скандална, но... а бе perfect) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 7:47 pm Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак |
|
|
gradinko написа: | ...... таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка..... |
... аре па да скивам как с тъпа идея ше ме накараш да жвакам лолибонки... не знам къф ви е креатива, ама за да ти потекат слюнки от гледането на реклама трябва да ти е вкусно....
е са вече ми се отвориха очите, кат гледам опашките от "възрастни-тинейджъри" по магазините- редели са се милите за "лолибон"!!!! :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 9:23 pm Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак |
|
|
gradinko написа: | но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал |
...хората знаят кога да спят... да очакваме ли и гилотинирането на желирания ананас в втора серия!?!?!?!?... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 11:59 pm Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак |
|
|
LuPi написа: | gradinko написа: | но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал |
...хората знаят кога да спят... да очакваме ли и гилотинирането на желирания ананас в втора серия!?!?!?!?... |
Във втората част се очаква хомо изпълнение- все пак трябва да се уважават и малцинствата...
П.С. Мейсман, ти де се пишеш в младежката група .... ...дедо
Я вземи бастуна и ела при нас на пейката да обсъдим болежките;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:11 am Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак |
|
|
gradinko написа: | работя в огилви, ние мислихме рекламата. таргетът е по-възрастни тинейджъри и млади хора - клиентът искаше да зариби аудитория извън стандартната хлапашка. затова излъчването е по време бигбрадър, а не с детското следобед.
от агенцията - не от клиента - искахме рекламата да е с повече секс; и да има разхвърляни дрехи наоколо. личният ми опит със сегашните тинейджърки показва, че се ебат доста яко и безрезервно.
крайният резултат наистина съкс доста, като го гледах - гласовете са изкуствени, никак не тинейджърски; няма секс, само поза. като дизайнер ми се щеше да видя и хвърчащи слюнки и парчета желе в канибалската сцена, и да чуя по-циничен диалог. също така мечокът трябваше да е с червена пънк прическа, и татуировка, но на сокеров екипът тая подробност от сториборда ми я е проспал.
иначе се радвам да видя рекламата оплюта в тук. щом в затънтената графила са се възмутили достатъчно, не сме останали незабелязани. |
Понякога имам усещането, че такива бездарни изказвания се правят пак с изследователска цел и някой седи и тука чете естествените негативни реакции с научна цел и брои нещо... Искренно се надявам. Защото ако не е така - майко мила... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:27 am Заглавие: Re: благодаря за забавния фийбак |
|
|
themagician написа: |
Понякога имам усещането, че такива бездарни изказвания се правят пак с изследователска цел и някой седи и тука чете естествените негативни реакции с научна цел и брои нещо... Искренно се надявам. Защото ако не е така - майко мила... |
po skoro e ''maiko mila'' ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 2:47 am Заглавие: |
|
|
много неща мислех да кажа за мненията на 'дизайнерите' и техните неофициални изказвания, за това как НЕ СЕ прави сториборд и много други, но не е моя работа.
някои добронамерени бележки само просто в случай че някой се интересува :
*има фестивали за реклами, и те са хората да си сверяват часовника. ходете !
*как се прави професионален сториборд, просто пример -
http://www.thestoryboardartist.com/bulls.html
а иначе 'Огилви' са си супер агенция. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 3:04 am Заглавие: ideia (18+) |
|
|
eto edna ideia, koiato suzdatelite na storyboarda shte lapnat kat topal hliab
(18+)
ps. ako darjat na kanibalskia element mogat da othapiat i ednata topka... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 8:43 am Заглавие: |
|
|
Pisnalo mi e ot neosaznati crieitari koito davat story borda - s4upvame si zadnicite da naprawim reklamata i polse mi zaiawiawat 4e ne e tribwalo da spazwame to4no storyborda mi triabwalo da naprawim nezam si kakwo nezam si 6to. I teia debili izobshto ne se osaznawat 4e si protiwori4at i 4e teia neshta se kazwat oshte pri zapo4waneto na rabotata. I 4e ni6to ne razbirat ot praweneto na TV podukcii. Pre4dlagat neshta koito sa absolutno idiotski i protiwore4iwi.
A aide ka4ete go klipa da go gledame 4e nemam vreme da sledia Big Brother (i jelanie sashto).
A za dosta ot ideite im - NO COMMENT |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|